Şimdi Ara

ASX DÜŞÜNÜYORUM....!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar, direkt konuya giricem. asx almayı düşünüyorum.

1. Full depo kaç tl ye doluyor
    2. Full depo şehir içi ve şehir dışı kaç km gidilebiliyor
    3. Parça fiyatlarını hangi marka araçla mukayese edebiliriz....kendi aracım fransız...mesela
    Teşekkür ederim paylaşımlarınız için...

• bu zamanda benzinli bir araba almayı düşündüğünüz için sizi tebrik ederim, çok cesursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: complication

bu zamanda benzinli bir araba almayı düşündüğünüz için sizi tebrik ederim, çok cesursunuz.

1.Ben alacağım aracı 8 yıl kullanırım en azından öyle tahmin ediyor ve istiyorum.
    2.Neden benzinli...? uzun yılar kullanmayı düşündüğüm bir aracı senede 15 bin km yaptığımı varsayarsak, 15*120 bin km olan aracımı çok kolay satabilirim. eğer ki bu km dezelde olursa, elden çıkarması oldukça zor. düşük değerlere sahip olan aracı çok kolay elimden çıkartabilirim.
    3.Motorinin de maşallahı var benzine yaklaşıyor + benzinli araçların bakım maliyetide dizellere göre her zaman daha makul ölçülerde.
    4. asx kullanıcısı olan değerli dostların tecrübe ve fikirlerinden de yararlanmak isterim.

Eleştirilere açığım. herkesin düşüncesine saygım var.

• Parça fiyatları çok pahalı.2010 model lancer aldım.Sis farının tekını eşeğin biri tekme atıp kırmış kaskoyu bozdurmayayım dedim sırf sis farı 275 tl.Şu an tek sis farım var teki yok duruyor.İkinci olayım trafikte 20-30 km ile ile giderken arkadan bindirdiler.Arka tampon+bagaj kapağı+işçilik=5500 tl.(Allahtan çarpanın sigortası ödedi).üçüncü olayım cd çalarım bozuldu toplamda 30 iş günü sonra geldi hafta sonlarını eklesek 40-42 gün sürdü.dördüncü olay ise daha geçöen hafta bugunlerde oldu araç 26bin kmde baskı+balata+bilye+marş rulonu=1745 tl.Temsa dialogda 26bin kmde ömrü biter baskı balatanın dedi.Bence bu kadar parçaya para veriyorsam bmw -mercedese binmek daha mantıklı.Asx fiyatına 2007-2008 bmv 3,18-320 daha mantıklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adres63

Parça fiyatları çok pahalı.2010 model lancer aldım.Sis farının tekını eşeğin biri tekme atıp kırmış kaskoyu bozdurmayayım dedim sırf sis farı 275 tl.Şu an tek sis farım var teki yok duruyor.İkinci olayım trafikte 20-30 km ile ile giderken arkadan bindirdiler.Arka tampon+bagaj kapağı+işçilik=5500 tl.(Allahtan çarpanın sigortası ödedi).üçüncü olayım cd çalarım bozuldu toplamda 30 iş günü sonra geldi hafta sonlarını eklesek 40-42 gün sürdü.dördüncü olay ise daha geçöen hafta bugunlerde oldu araç 26bin kmde baskı+balata+bilye+marş rulonu=1745 tl.Temsa dialogda 26bin kmde ömrü biter baskı balatanın dedi.Bence bu kadar parçaya para veriyorsam bmw -mercedese binmek daha mantıklı.Asx fiyatına 2007-2008 bmv 3,18-320 daha mantıklı...

10 yıl mercedes , ondan öncede bmw kullandım; emin ol serviste parçaya çok daha fazlasını verirsin (mercedes At şanzıman-eski model e 200lerdekinden = 4700 euro + işçilik + kıl-tüy)

• Parça fiyatları ucuz araba var mı ki?

Ben Lancer sahibiyim Asx i de çok beğeniyorum dün showroom da gördüm cam tavanlı deri koltuklu normalde siyah ve beyaz hariç araba sevmem ama nasıl olduysa özellikle mavi renkli olandan gözlerimi alamadım bence Asx muhteşem bir seçim olur az kullanıyorsanız dizel almak çok mantıksız zaten fiyat olarak da 58.500 gibi bişi söylediler.
  • Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. asıl merak ettiğim mekanik aksamıydı, fakat 26 bin km de baskı+ balata +bilya+ marş rulonu nin bitmiş olmasını normal karşılayıp ömrü budur dedikten sonra , o zaman bende şöle diyim, fransızımla yoluma devam ediyim. gerçektekten çok teşekkür ederim büyük bir iyilikte bulundunuz saolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. asıl merak ettiğim mekanik aksamıydı, fakat 26 bin km de baskı+ balata +bilya+ marş rulonu nin bitmiş olmasını normal karşılayıp ömrü budur dedikten sonra , o zaman bende şöle diyim, fransızımla yoluma devam ediyim. gerçektekten çok teşekkür ederim büyük bir iyilikte bulundunuz saolun...

mekanik olarak LANCER ile aynı platformda bir araç...26.000 kmde baskı balata mı biter?!...hadi bitti diyelim, kesinlikle bir tuhaflık var öte yandan TEMSA işgüzarlık yapmış...onlarca LANCER COLT ve ASX kullanıcısının tecrübesinde böyle bir şey yok...

yukarıdaki mesajımda link verdim, ASX ile ilgileniyorsanız linki inceleyin, gönlünüzce olsun...
  • temsanın dediği 2bin 5bin 10bin böyle çok kullanıcımız var.Kendi servisimin dediğide zonguldakta sizle beraber ıkı kişide böyle bir problemle karşılaştık dedi.Kusura bakmayın arkadaşlar bende çok seviyordum aracımı ama neyse çokda bir şey demenın manası yok ama inşallah karşılaşmassınız böle bir sıkıntı ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: adres63

temsanın dediği 2bin 5bin 10bin böyle çok kullanıcımız var.Kendi servisimin dediğide zonguldakta sizle beraber ıkı kişide böyle bir problemle karşılaştık dedi.Kusura bakmayın arkadaşlar bende çok seviyordum aracımı ama neyse çokda bir şey demenın manası yok ama inşallah karşılaşmassınız böle bir sıkıntı ile

sevgili dostum,

gerçekten de çok şaşırdım...ilk defa duyuyorum...Colt kullanıcısı 100.000 km seviyelerinde bir sürü kullanıcı tanıdığımız var, henüz baskı balata değiştirmediler...ben de 26.000 kmde Colt var, çok şükür böyle bir şey yok...bildiğimiz TemSA işte, malı satarken yanında, sorun olunca işte şöyle müşterimiz var, böyle müşterimiz var...Vallaha ben de bir şey diyemiyorum, herkese dertsiz sürüşler...

• Beğenmediğim doblonun bile baskı balatasını 180bin kmde değiştirdim.
  • Ben 26.000 km de hiçbir aracın baskı balata bitireceğine inanmıyorum bu parça hangi firmada olursa olsun garantiye girmez çünkü kullanımla alakalıdır. Bitiren varsa genellikle yarım debriyaj patinaj çekme bilimum eziyeti yapmıştır araca belki aracın kullanım şekline göre 26.000 km dayanması bile başarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drive_earth -- 21 Nisan 2011; 0:54:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.