Şimdi Ara

AT&T Iphone Unlock Platformu / online chat eklendi [Konu Anlatımılı] (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.143
Cevap
28
Favori
241.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar unlock olduktan sonra telefonu wireless uzerinden guncellesek restore gorevini gorecekmidir yoksa illa pc ye baglayip mi yapmak gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucin670

Arkadaslar unlock olduktan sonra telefonu wireless uzerinden guncellesek restore gorevini gorecekmidir yoksa illa pc ye baglayip mi yapmak gerekir

Pc üzerinden daha hızlı ve daha garantili işlem yapmış olursun.
  • unlockfusiona 4.telefonumu açtırdım. ilk açtırdıklarıma 39 dolar, en sonuncuya 2 dolar verdim. TR'den birilerine imei numaramı vermek istemiyorum açıkçası, bedavada yapsalar vermem ben. kopyalansa falan at iphone'u çöpe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydefne

unlockfusiona 4.telefonumu açtırdım. ilk açtırdıklarıma 39 dolar, en sonuncuya 2 dolar verdim. TR'den birilerine imei numaramı vermek istemiyorum açıkçası, bedavada yapsalar vermem ben. kopyalansa falan at iphone'u çöpe.

Burda kendi adıma konuşmakta isterim gerçi ama tüm arkadaşlar adına konuşmak daha mantıklı gibi. Şu anki düşüncen çok kırıcı arkadaşım. Bu şekilde düşünmen gerçekten çok yanlış. Neden güvensizlik var sende acaba? Bizlerden kaynaklanan bir sebebmi yoksa senden kaynaklanan bir sebepmi? benim ve diğer unlock işlemi yapan arkadaşların eline günde binlerce imei geçiyor neden böyle birşey yapalımki? sonuçta bu işlemi yaptırırken telefon numarasını alırısn karşı tarafın birşey olduğu zaman ulaşırsın veya hiç güvenin yoksa gidersin mekanına orda yüz yüze görüşürsün yaptırırsın. Ama ne biliyim yani tek taraflı düşünmemek gerkiyor karşındaki insanı tanımadan etmeden bu şekilde konuşmak çok yanlış. 10 15 tl kazancaz diye neden senin veya bir başkasının cihazına zarar vermek isteyelimki? amaç burada zaten unlock yapmak değilmi bilmeyen insanlara yardım etmek değilmi? biraz geniş düşünürsek saçma geliyor. neyse herkesin kendi seçeneği tabi saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsertac

quote:

Orijinalden alıntı: mydefne

unlockfusiona 4.telefonumu açtırdım. ilk açtırdıklarıma 39 dolar, en sonuncuya 2 dolar verdim. TR'den birilerine imei numaramı vermek istemiyorum açıkçası, bedavada yapsalar vermem ben. kopyalansa falan at iphone'u çöpe.

Burda kendi adıma konuşmakta isterim gerçi ama tüm arkadaşlar adına konuşmak daha mantıklı gibi. Şu anki düşüncen çok kırıcı arkadaşım. Bu şekilde düşünmen gerçekten çok yanlış. Neden güvensizlik var sende acaba? Bizlerden kaynaklanan bir sebebmi yoksa senden kaynaklanan bir sebepmi? benim ve diğer unlock işlemi yapan arkadaşların eline günde binlerce imei geçiyor neden böyle birşey yapalımki? sonuçta bu işlemi yaptırırken telefon numarasını alırısn karşı tarafın birşey olduğu zaman ulaşırsın veya hiç güvenin yoksa gidersin mekanına orda yüz yüze görüşürsün yaptırırsın. Ama ne biliyim yani tek taraflı düşünmemek gerkiyor karşındaki insanı tanımadan etmeden bu şekilde konuşmak çok yanlış. 10 15 tl kazancaz diye neden senin veya bir başkasının cihazına zarar vermek isteyelimki? amaç burada zaten unlock yapmak değilmi bilmeyen insanlara yardım etmek değilmi? biraz geniş düşünürsek saçma geliyor. neyse herkesin kendi seçeneği tabi saygılar

Kardeşim herhangi birini suçlamak veya zan altında bırakmak için söylemedim. Bu benim kişisel düşüncem ve tercihim. Daha önce ATT unlock yapan birine elden götürüp yaptırdık arkadaşın telini, çakmışlar imei'yi başka tele. Adam kabul de etmedi. Numaraya eşleştirme yaptırmak zorunda kaldık. SOnuçta binlerce hurda telefonda olsa elinde insanların yetmiyor demek ki. yurda giren çift hatlı vs. kaçak çin malı telefonlar var. Forumu araştırsan 10-15 tane var pasaport kaydı yaptırdığı bayi bile klonlamış telefonunu insanların. güvenmek ayrı bir şey tedbir ayrı.

• yurt disindan iphone 4 geldi. 04.12 bbli. firmwareinin sonu 08liydi.jbli. unlock etmenin hic bi yolu yok mudur, uzun zamandir iphone kullanmadim uzak kalmisim yardimci olabilcek var mi alintilayarak cevap verirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

yurt disindan iphone 4 geldi. 04.12 bbli. firmwareinin sonu 08liydi.jbli. unlock etmenin hic bi yolu yok mudur, uzun zamandir iphone kullanmadim uzak kalmisim yardimci olabilcek var mi alintilayarak cevap verirseniz sevinirim

hangi ulke ve operatorden kilitli olduğunu biliyormusun.
  • ingiltere, operatoru bilmiyorum

• AMERİKA AT&T FİYATINI DÜŞÜRDÜK ARKADAŞLAR... DAHA AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN..

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-3g-3gs-4-4s-amerika-at-amp-t-unlock-69569778

SAYGILAR
  • Arkadaslar merhabalar benım elimde amerika at&t den alınmış iphone 4 var.1.5yıla yakındır gevey ile kullanıodum sürümümde 4.1 di.daha sonra at&t ye mail atınca unlock u kaldırdıklarını duydum ve örnek mail i yolladım.bana at&t account umun olması gerektigini soyleyen bir mail ile donduler pek fazla bilgim yok ne yapmalıyım burdan sonra.telefonuda itunes tan guncelledigim için su an sadece sim kart takın gibisinden bi ekran geliyor o kadar.
  • hintli yazılımcıdan, kesin, net çözüm >>> www.nomoresimlock.com
  • geçen sene kardeşim amerikadan at&t simkilitli iphone4 hediye etti bana sanırım ebaydan almış. versiyonu 4.3.3 - 4.10.01 di. jailbreak ve gevey le türkiyede bazı sorunlarla beraber kullanıyordum 3 gün öncesine kadar.kardeşim halen amerikada yaşıyor orda at&t ye factory unlock yapılması için talepde bulunmuş ve kabul etmişler bi mail yollamışlar. at&t sitesinde status'u kontrol ettiğimde cihaz unlock olarak gözüküyor. ve onay kodu gözüküyor. kardeşim bana maili yolladı bende itunes den yedek alıp restore yapıp sim kiliti kaldırma prosedürünü başlattım ve aktivasyon ekranında takılı kaldım. ekranda etkinleştirme sunucusugeçici olarak kullanılamadığı için, iphonunuz etkinleştirilemedi diyor ve kalıyor.

forumlarda bilgi edinmeye çalıştım yanlış bişey yaptımmı diye ama işlemleri doğru yapmışım. defalarca restore denedim olmadı:(
    apple forumda önceden jailbreaklı telefonunuza baseband yükselterek activasyon yaparsanız bu aşamada kalırsınız diyor. bu doğrumu?
    redsn0w_win_0.9.15b3 ile untetheret jail break yapıp menüye ulaşabildim ama sim kart aktive olmadı yine :(
    gevey kullanmak istemiyorum. hatta jailbreakdan bile vazgeçtim gibi. legal olarak kalsın yeter sanırım. jailbreaksiz çözümümüz varmı.? şu an ios 6.0.1 oldu telefon
    shs kaydım vardı ama bulamıyorum.
    bana yardımcı olabilecek arkadaşlara ihtiyacım var :( ?
    teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

iyigünler arkdaşlar şuanda att ile görüşmekteyim ve unlock edildi edilecek işlemler sürüyor muhabbet ediyoruz görevliyle
    konu anlatımı için tıklatın

Unlock Yöntemi için Tıklayın
    Chat ile Unlock için Tıklayın(DAHA HIZLI Çözüm)
    by kilecerme

sitedeki bilgiler güncellendi

iphone5 ler içinde gerçekleşiyor mu unlock?

ve unlock ediliyorsa eğer neden unlocked cihazları ayrı satıyorlar?

• merhabalar iphone 4 at&t baseband 02.10.04... aynı işlemler uygulanabilir mi?

teşekkürler,
  • quote:

AMERİKA AT&T FİYATINI DÜŞÜRDÜK ARKADAŞLAR... DAHA AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN..

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-3g-3gs-4-4s-amerika-at-amp-t-unlock-69569778

SAYGILAR

Allah senden razı olsun kardesim.. şimdi 19-20 lira çok pahalı, 3 dolara hallederim diyenler olacaktır.. ben de onu düşündüm.. ama hem arkadasa yapılan yorumları hem sah.... sitesindeki puanlarını görünce dedim olsun..

cok cok yardımcı oldun kardesim, çok tesekkur ederim..

senin de basın sıkıştıgında haber eyle... yardıma hazırım kardeşim...

iyi geceler,

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: vkturker

quote:

AMERİKA AT&T FİYATINI DÜŞÜRDÜK ARKADAŞLAR... DAHA AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN..

SAYGILAR

Allah senden razı olsun kardesim.. şimdi 19-20 lira çok pahalı, 3 dolara hallederim diyenler olacaktır.. ben de onu düşündüm.. ama hem arkadasa yapılan yorumları hem sah.... sitesindeki puanlarını görünce dedim olsun..

cok cok yardımcı oldun kardesim, çok tesekkur ederim..

senin de basın sıkıştıgında haber eyle... yardıma hazırım kardeşim...

iyi geceler,

saygılar

Ben teşekkür ederim efendim saygılar

• Konuyu takip etmeye basladigimda UF 30 dolardan unlock ediyordu; 3gs yi kullanmaya devam ederim diyerek beklemeye basladim, sanirim 5-6 hafta sonra idi; en son 5.5 dolardan unlock yaptim. 6.x e gecmek istemedigim icin de telefonun uzerindenr estore yaptim. su anda mutlu mesut kullaniyorum telefonu.

simdi kontrol ettim; UF 3.15 e kadar indirmis fiyati. :D o 300 diyen adamlara guzide 2 ters bi duz hareketini gosterip hizla uzaklasin mekandan :))
  • Evet arkadaşlar eski iPhone 3G S'im için an itibarı ile unlock fusion dan ebay den unlock satın aldım ve telefonum itunes da unlock oldu :) 2 Senedir boşu boşuna JailBreak ile kullanıyormuşum :) AT&T locked telefonum içn 5 dolar gibi bir maliyete 2 saat içerisinde unlock oldu!

Forumda bu konuyu görmeseydim muhtemelen Turkiye'de fahiş fiyatlara ve imei no kopyalanma riski ile unlock ettirecektim.. Forum ahalisine ve konuya yazanlara sonsuz teşekkürler...
  • arkaşalar sadece 9.90 a att kraibliyoruz

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/usa-at-amp-t-iphone-unlock-sadece-9-90-71307157

eğer fransa sfr var ise oda sadece 19.90

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sfr-fransa-iphone-unlock-sadece-19-90-71307084

deneyin görün. uygun fiyata simlock işlemlerinizi en hızlı şekide hallediyoruz.

isterseniz sitemdende alabilirsiniz.www.unlockcorner.com

• Acil Yardim. 4.1 jailbreaksiz telefon unlock yaptım fusion sayesinde suan geveysiz çalışıyor. Ancak güncellemeye 6.0 korkuyorum. Nasıl yapmalıyım? jbreak gerekir mı? Gerekirse nasıl yapacagım. Şu çaylağa Yardim edin. Lütfen.

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.