Şimdi Ara

AT&T Iphone Unlock Platformu / online chat eklendi [Konu Anlatımılı] (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.143
Cevap
28
Favori
241.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de cihazı unlock yapmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
    tşeekkürler
  • alihans A kullanıcısına yanıt
    ülke operatör bilgisi nedir hocam @alihans
  • at&t iphone 5s için fiyat nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Orijinalden alıntı: cence_dersim

yaw banada geldi bi iphone 5 att 40 50 tl ye aciliyordu sim kilidi aynı gun hemde simdi olmus 280 300 arasi 15 gunde zamani var diyorlar nedir bu mevzu arkadaslar tekrar eski sisteme dönermi yani ucuzdan acilirmi bi fikri olan varmi?:))

bu soruya bir cevap bulabildiniz mi hocam

bursada 160 tl ye actirdim tanidigim bi yerden ve ortalama iki hafta dediler 3 gunde acildi...
  • Arkadaşlar ben çok uğraştım, internette anlatılan birçok method eskiydi şu an işe yaramıyordu. at&t online chat, telefonda konuşma herşeyi denedim olmadı.Telefonculara sorduğumda ise 120 TL altında fiyat veren yoktu. E-bay'e baktım. 60 TL gibi bir rakama yapanlar vardı. Feedbacklerine baktığımda çok güzel yorumları olan satıcılardan birinden aldım. Ebay'e yeni üye oldum hemen aldım, adam normalde 20 feedback altına himzet vermiyordu yalvar yakar kabul etti. Güvenerek gönderdim paramı ve imei numaramı. Henüz kendisinden cevap gelmedi ama bugun iphoneimei'ye baktığımda unlock olduğunu gördüm. Paypal üyeliği olanlar ebay'e bakabilirler isteyene yardımcı olabilirim.
  • neccko kullanıcısına yanıt
    pm atildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neccko kullanıcısına yanıt
    Bi pm de benden
  • http://iphoneimei.info dan yapılan unlock güvenilir midir burada 70 dolar diyor fiyata
  • iphone 5 için fiyat alabilir miyim ? Ülke:Amerika Operatör:AT&T
  • quote:

Orijinalden alıntı: neccko

Arkadaşlar ben çok uğraştım, internette anlatılan birçok method eskiydi şu an işe yaramıyordu. at&t online chat, telefonda konuşma herşeyi denedim olmadı.Telefonculara sorduğumda ise 120 TL altında fiyat veren yoktu. E-bay'e baktım. 60 TL gibi bir rakama yapanlar vardı. Feedbacklerine baktığımda çok güzel yorumları olan satıcılardan birinden aldım. Ebay'e yeni üye oldum hemen aldım, adam normalde 20 feedback altına himzet vermiyordu yalvar yakar kabul etti. Güvenerek gönderdim paramı ve imei numaramı. Henüz kendisinden cevap gelmedi ama bugun iphoneimei'ye baktığımda unlock olduğunu gördüm. Paypal üyeliği olanlar ebay'e bakabilirler isteyene yardımcı olabilirim.

Belirttiğiniz ebaydeki arkadaş 4 gün içinde iphone 4 cihazımı unlock yaptı! 10 pound gibi cüzi bir ücret karşılığında oldu hemde!

Ios 6.1.3 kullanıyodum. Update ya da restore etmeme gerek kalmadan kullanabiliyorum şu anda. Hiçbir sıkıntı yok.

Size de çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: grimfandango83

quote:

Arkadaşlar ben çok uğraştım, internette anlatılan birçok method eskiydi şu an işe yaramıyordu. at&t online chat, telefonda konuşma herşeyi denedim olmadı.Telefonculara sorduğumda ise 120 TL altında fiyat veren yoktu. E-bay'e baktım. 60 TL gibi bir rakama yapanlar vardı. Feedbacklerine baktığımda çok güzel yorumları olan satıcılardan birinden aldım. Ebay'e yeni üye oldum hemen aldım, adam normalde 20 feedback altına himzet vermiyordu yalvar yakar kabul etti. Güvenerek gönderdim paramı ve imei numaramı. Henüz kendisinden cevap gelmedi ama bugun iphoneimei'ye baktığımda unlock olduğunu gördüm. Paypal üyeliği olanlar ebay'e bakabilirler isteyene yardımcı olabilirim.

Belirttiğiniz ebaydeki arkadaş 4 gün içinde iphone 4 cihazımı unlock yaptı! 10 pound gibi cüzi bir ücret karşılığında oldu hemde!

Ios 6.1.3 kullanıyodum. Update ya da restore etmeme gerek kalmadan kullanabiliyorum şu anda. Hiçbir sıkıntı yok.

Size de çok teşekkürler

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Sen benden ucuza yaptırmışsın =) Fiyatları düşürmüş.

Güle güle kullan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grimfandango83

quote:

Size de çok teşekkürler

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Sen benden ucuza yaptırmışsın =) Fiyatları düşürmüş.

Güle güle kullan.

arkadaslar kim bu satici?

• kmerdal K kullanıcısına yanıt
    +1

Kimdir bu arkadaş? Link verir misiniz?
  • arkadaşlar merhaba, öncelikle fazla detaylı yazdım bunun sebebi her arkadaşımızın ingilizce bilmemesidir. o yüzden bu kadar detay verdim. fatuanız yoksa bu işlemi yapamıyorsunuz,eskiden yapılabiliyormuş fakat şu an asla yapmıyorlar.!!!

forumda ve bir çok diğer forumda kulaktan dolma arkadaştan duyma bir çok yazı okudum at&t den alınan sim lock lu iphone telefonlarla ilgili. bir çok şey denedim okuduğum bilgilerle fakat sonuç sıfır. işi ele alayım dedim sırasıyla sizlere de anlatacağım.
    öncelikle bir at&t sim kartınızın olması gerekmekte. diğer bir hususta mutlaka faturanın olması gerekiyor. at&t sim kartı satan kişileri bulabilirsiniz ortalama 15 tl ye internette rahatlıkla bulabilirsiniz. faturanız yoksa eğer bu yazıyı hiç okumayın zaman kaybı olacaktır. aşağıda sıraladığım işlemleri yaptım şu anda açılmasını bekliyorum. şunuda belirteyim ürünün mutlaka faturası olması gerekiyor. faturasız cihazları önceden açıyorlarmış fakat şu an açmıyorlar.
    önceliklehttps://www.att.com/deviceunlock/?#/ bu sayfaya gidiyoruz. sayfanın en altında bulunan
    i have read and agree to the eligibility requirements to unlock my device yazının yanındaki kutucugu işaretledikten sonra continue diyerek ileri sayfaya geçiyoruz.
    bir çok kişi bu sayfada takılıp kalıyo,çünkü bizden at&t ye dair bir telefon numarası istiyor. bizde en üstte yazılı olan yazılardan ( aşağıda belirttim )

Customer Type Current Previous Prepaid / GoPhone® Non-AT&T Mobility customer

Non-AT&T Mobility customer yani at&t müşterisi değilim seçeneğini tıklıyoruz.
    sonraki sayfada bizden sadece imei as soyad ve email isteyen bir sayfa çıkıyor.
    bilgileri doldurduktan sonra iki tane mail geliyor.
    bir tanesi işleminizi onaylamanız için gelen bir mail. mailin başlığı Unlock Request: Confirmation adındadır. bu mailde verilen bir link var bu link i 24 saat içerisinde tıklayarak işleminizi onaylamanız isteniyor. onay işleminden sonra
    AT&T MOBILE DEVICE UNLOCK REQUEST RECEIVED başlıklı bir mail. bu mailde size bir numara veriliyor işlemlerinizi sorgulamanız için, vede aynı mailde ortalama olarak şunlar yazıyor. deviceunlockreceipt@att.com mail adresine telefona dair faturayı taratıp göndermenizi gönderdikten sonra at&t kriterlerine uyup uymadığını kontrol edeceklerini yazıyorlar. kriterler nedir bende bilmiyorum açıkcası. gelen mailde işlemin 2 3 gün içerisinde tamamlanacağı ve size mail yoluyla cevap vereceklerini söylüyorlar. ben cuma sabahı mail attım cuma akşamı onay maili geldi. onay maili ise yapmanız gerekenleri anlatıyor.
    at&t sim kartı bize burada lazım oluyor. aşağıdaki işlemleri yapmadan önce telefona orjinal simini yani at&t nin sim ini takmanız gerekiyor.
    Mobil cihazınızı kilidini hakkında AT & T için teşekkür ederiz. Tebrikler! İşte açma talimatları şunlardır:
    1. iTunes'u açın ve internet bağlantısına sahip olduğunu doğrulayın.
    2. Bu cihaz iPhone takılı ile birlikte gelen orijinal SIM kartı emin olun.
    3. iPhone ile birlikte gelen USB kablosu Dock konnektörü kullanarak iPhone bağlayın.
    4. Yedekleme ve iTunes'u kullanarak iPhone geri yükle yi seçin.
    5. geri yükledikten sonra, iPhone kilidi açılacaktır.
    umarım yardımcı olabilmişimdir ve umarım faturanız vardır arkadaşlar.
    iyi günleeeer.

• syesilta kullanıcısına yanıt
    kardeşim faturan varsa yardımcı olabilirim sana.
  • Merhaba arkadaşlar abim şu an amerikada ve sim kilitsiz cihaz kalmadığını söylemişler apple storedan. ellerinde att t-mobile verizon şeklinde 6s ler varmış kendisi bu cihazları 749 dolar ödeyerek alabiliyor kontrat imzalamadan. aldığı iphoneların simkilitsiz olması için ne yapmak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah ARGIN

kardeşim faturan varsa yardımcı olabilirim sana.

hocam yarın akşama doğru ki amerikada sabah olacak telefonu aldıracağım iki tane 6s 64gb eğer açtırabliriz derseniz hem de 749 dolar artı vergi ödeyerek
  • bende resmi prosedürü yürüttüm online chat aracılığıyla fakat bir daha başıma gelmemesi için veya daha hizlı bir çözüm için AT&T sim kart olan var mı elinde?
  • Bu seevis sadece iphone için mi yoksa diğer android telefonlar içinde yapılabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembe günü bu servise başvurdum gerekli formu doldurdum, online chat aracılığıyla müşteri hizmetleriyle görüştüm IMEI nosuna baktıklarında ilk bana kesinlikle AT&T cihazı dediler sonra başvurumu reddettiler anladığım kadarıyla IMEI yanlış yazdınız diyorlar fakat doğru eminim cihaz da gözüken o, yada ben mi anlayamıyorum ingilizce mailden yardımcı olursanız sevinirim.
     AT&T Iphone Unlock Platformu / online chat eklendi [Konu Anlatımılı]
     AT&T Iphone Unlock Platformu / online chat eklendi [Konu Anlatımılı]

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.