Öncelikle bir kere de bazı şeyleri enine boyuna bilmeden yorum yapmasak olmaz değil mi ? ben rehber demedim "deneyim" dedim. burda bahsettiğim şey helikopter kontorü değildi ( zaten bu konuda husekin arkadaşım gayet güzel bir video hazırladı ve burada da yayımladı. Deneyim derkenki kastım oyuna hakim olmakla başlayan ve rakibin heatskeers/igla/stringer kullanma mesafesine göre ecm/flare zamanlamaları. jetlere ve helikopterlere karşı etkili manevralar , bazı haritalardaki korunma (cover) noktaları (pointler) daha bir sürü şey. klavye mouse alıcan süre süre öğreneceksin evet doğru ama bu "mantalite" tamamen yanlış.. neyse oyunu oynayan helikopter kullanan kullanmak isteyen arkadaşlarıma yardımcı olmak zaten burdaki amacım.. herkese teşekkürler.
Ben bi ara başladım heliye servis star 6ya kadar geldim jetlerden illallah geldiği için bıraktım. Abi heli zor iş hayatta kalmak zor tabi bide tek olunca altına yarım saat guide missle ile kitlenmeye calısan bi amele gelince iyice mahfoluyo oyun zevki.Soflamı var karşı helisi jetleri var tunguskası var birinden kurtulsan birine takılıyosun özellikle bizim jetler yerdeyken hayatta kalmanın yolları nelerdir bunları söylersen anlatırsan sevinirim ben heliden bıktıgım için jete geçtim(servis star 10 yaptım bunuda) bu daha rahat en azından sürekli dıt dıt dıt öten hs sesleri duymuyorum