Şimdi Ara

ATAKAN TUNING GUVENILIRMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
20.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    arkadaşlar,
    ATAKAN TUNİNG (ismail berke) kendini beğenmiş, esnaf mı yoksa ali baş kesen mi belli değil. tamam ucuz satıyor olabilir ama bu kendisini müşteriye karşı kaba, bencil, havalı yapmaz...
    seni ismail berke yapan BİZLERİZ... biz olmasak sen bir hiç olursun...
    hiç bir malının arkasında olmadan, sadece piyasadan ucuz satıyor diye haraç keser gibi sökmeye ayrı takmaya ayrı 50 tl alınmaz... iş bitmeden para peşin denmez.. işi bitir verim dediğinde sen parayı ver yarın gel bitiririz, bizde böyle denmez.. ben İSMAİL BERKE yim diye hava atılmaz... sattığın ayıplı malın yenisi veya tamir edilmesi için yalanla dolanla 6 hafta bekletilmez... bir de üstüne başkası olsa yenisini vermezdi denmez.. ayıplı malı satan sensin birde utanmadan bunu söylüyorsun..

sen İSMAİL BERKE isen bizde MÜŞTERİ yiz... biz olmazsak sen hiç olamazdın...
    nereden geldiğini UNUTMA... bir gün bir bakarsın malını satacak müşteri bile bulamazsın..
    HATA BİZDE Kİ UYGUN DİYE SENDEN MAL ALDIK...

• uzak durr
  • Benim aldığım ürünler orjinal çıktı ama arıza çıksaydı ne olurdu bilmiyorum;

Montaj
    YAPTIRMAYIN!
    Asla YAPTIRMAYIN!!
    Sakın YAPTIRMAYIN!!!
    Kesinlikle YAPTIRMAYIN!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: halog

Çin malı düşük kaliteli kopya ürünler sattığını duydum. Zaten mantıklı yaklaşırsak şu devirde JBL 30cm subwooferın 110 lira olması çok mümkün değil. 260TL garantili fiyatı.

mesaj yazılalı 2 yıl olmus ama cevap vermeden gecemedim ben o bahsettiginiz subwoferi 1 yıl önce 120 tl ye aldım ve halen sorunsuz kullanıyorum ve sesi gayet güzel aynı ürünü ses sistemciler ve oto aksesuarcılarda 280 tl ye satılıyor bence bu üründe kopya sahte mevzusu olmaz büyük marka deil cünkü olsa şimdiye patlamıstı neden daha fazla ödeyelim sakaryada fatih elektronik pazarından aldım netten...
  • Söylediği işi yapmayan söylemediğini iddia eden şirket.

Şöyleki; Jeep Wrangler marka aracım için Android teyp aldım. Bana direksiyon kumandaları ile kullanabileceğimi söylediler. Fakat bu olmadı. Hatta aracıma uygun olmadığını söylediler. Halbuki aracım için üretilen bu teypin aracıma uygun olmadığını söylenmesi kabul edilemez. Aradan zaman geçti teyp i düzelttirdim. Fakat gördüm ki sorun benim araca takılan aslında Grand cherooke parçasıymış. Düzelttirmek için gittim. Bana yanlış parçanın takıldığını söylediler ve işçilik parası adı altımda önce 200-300 TL tutar dediler. En son 50 TL para verdim. Hakkımı da helal etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMAN diyorum sakın bulaşmayın, bulaşıp sorun yaşamayanlar ise oturup dua etsinler.

Aracıma Double Teyp taktırdım 1 ay önce ama taktırmaz olaydım. Daha montajım bitmeden sorunlar başladı. Montaj esnasında 4 tane ne olduğu belirsiz cihaz getirdiler ve sonunda 4. sü çalıştı. 1 hafta sonra ise aracımın hoparlörü yandı. Kendilerine götürdüğümde ise hoparlörümde sorun olduğunu, cihazlarında herhangi bir şey olmadığını söylediler. Bu arada aracım 0 km, 1 aylık araç. Yeni alınan ürünün neden böyle bir sorun çıkardığını sorduğumda ise müthiş tecrübelerinden faydalanarak şu cevabı verdiler: "abi bu işler şans işi". 5.kez cihaz değişti ve ben maalesef 2 adet yeni hoparlör satın almak zorunda kaldım. Satışı yapana kadar peşinde pervane olan adamlar satış gerçekleştiği anda işten zerre anlamayan birini peşine takıp seni arka sokakta bir dükkana gönderiyorlar ve konuşmaktan aciz insanlarla montaj yapıyorlar.

Anlatılacak çok şey var ama kafa sulandırmayayım. İşin ehli olduğuna inanmadığınız adamlarla kesinlikle iş yapmayın. Paranız varsa orijinalden şaşmayın, yoksa bırakın olduğu gibi kalsın.

• Markalı ürünler zaman zaman ucuza bulunabiliyor. Onların dışında markasız bir ürün almayın.

Ve daha önce de yazılmış ama; kesinlikle ama kesinlikle montaj yaptırmayın. Adamlar kasap gibi iş yapıyor.
  • Selam herkese. Yorumumu okuyan arkadaşlara tavsiyem bu adamdan ve ürünlerinden uzak durun !!! İnsanlıktan nasibini almamış bu vatandaşa para kazandırmamak lazım. Müşteri ile konuşmasını bilmeyen, sorduğun soruya bile azarlar gibi ters cevap veren lakayit bir kişilik. İşlerinde titiz değiller. Arabama tesisat ve double ekran taktım. Ertesi gün tekrar gidip 3 saatimi aldılar. Sorunsuz tesisatı olan arkadaş neredeyse yok gibi. Arkadaşlar 3-5 daha fazla verin işi ehil ve ilgili adamlara yaptırın. Zaten ucuzda değiller. Kendim internet fiyatlarına göre yaptığım hesaplamadan 350.- tl daha fazla ödedim. Laf ebesi birde satış yapan birini dikmişler. Diğer bir kaç usta için sadece iyi olduklarını, işlerini yaptıklarını söyleyebilirim. Şahsi fikrim artık alacağım ürünü 1.000.- tl ucuz bile yapsa, bu firmadan çöp almam.

• Gönül rahatlığıyla alabilirsin orjinal ve kaliteli ürünler satıyor tavsiye ederim

• tavsiye etmem konu açılalı uzun zaman olmuş ama yine de uyarı amaçlı yazıyım dedim ben burayı daha önce görsem almazdım. aldığım androidli teyp arızalı ve çizik çıktı gönder yenisini gönderiyim dedi eski teybi formatlayıp gönderdi ve sorun yasamaya basladım bi tonda laf yedik arcın ggğsü açık gezdik neyse herkes kendi bilir ben tavsiye etmem
  • Kesinlike
    Ümraniyede ki Atakan tunıngden hiçbirşey alınmaz, şimdiye kadar 3 araca multimedia taktırdık, ikisinde de sorun yaşadım ayrıca dükkandan biraz durdurduğunuzda müşterelerle nasıl tartıştığını görürsünüz.

2007 e220 aracımın direkteki SRS ni bozdular, yanında çalışan elemanları araca zarar veriyor ve HATALARINI kabul etmiyorlar .
    Çin malı multimedia lar ise ses düğmesi 3 aya kalmadan bozulur.

ÜMRANİYE DEKİ ATAKAN TUNING DEN HİÇBİR ŞEY ALINMAZ.
  • Uzak durun Megan 3 için navigasyonlu navigold marka teyp taktırmıştım öve öve bitirememişti satarken, meğerse piyasada satılan en dandik ürünmüş .Orjinal teybin göstergesinin pimleri takılması gerekiyormuş onları montajda kaybettiler . Güneşli havada ekranda hiç bir şey gözükmüyordu 2 kere arızalandı günlerce tamir edilemedi açıkçası ilgilenmediler . Geri vites kamerası da fiyatın içindeydi, elinde yoktu. 2 ay uğraştırdı kavga dövüş başka bir şey aldım uzak durun bence. Teybide 3 ay sonra söktürdüm kurtuldum. illaki Ümraniye den alacaksanız atakan tuningden başka her yerden alabilirsiniz.
  • (Özet: Ürünler sağlam, işçilik sağlam, ses ayarı konusunda berbatlar).

Ben de gitmeden önce yorumlara bakmıştım, burada ve diğer forumlarda yarı yarıya iyi-kötü yorumlar yapılıyordu. Araştırmalarım sonucu (kendi adıma) komple set alabileceğim farklı bir alternatif göremediğim için, geçen sene Ümraniye'deki dükkanda ses sistemi taktırdım.

Hızlı ve düzgün hallettiler. Birkaç gün sonra sesi beğenmedim, ayar için gittim. Yine baktılar ayarladılar, ben biraz da şöyle mi olsa falan dediğimde clio 4'ün teybi böyle, çıkışı kötü vs. vs. bir çok şey söylediler. İdare eder dedim, gittim.

Birkaç gün sonra yine içim rahat etmedi. Bu sefer ses iyiydi ama biraz açınca kesme yapıyordu. Yine gittiğimde teypten kaynaklanıyor, ayarların hepsi normal dediler.

En sinir olduğum kısım da, sesi dinliyoruz. Duymuyor musunuz bass saçmalıyor diyorum. Yoo gayet iyi, bizim işimiz bu falan diyorlar. Sanki hayatımda hiç müzik dinlememişim muamelesi yapıyorlardı.

Bir süre sonra Bostancı sanayide oto elektrikçiye gittim. Metin'di sanırım adı. Dedim böyle böyle bir derdim var. Önce dedi ki, abi aldığın yere götür veya başka ses sistemi yapan yere götür dedi. Dedim yok, bu ayarla ilgili. Tamam bir dinleyeyim dedi.

Müzik açtığım anda, haklısın abi bi saçmalık var dedi. Amfin bass amfisi olmadığı için olabilir dedi.

Ya dedim deneyebilceğim bir yer de yok. Kesin ondan mı onu da söylemiyor atakantuning dedim.

Dur bir dakika dedi, ben de bass amfisi var, onu deneyelim dedi. Taktı denedik ve daha ayar yapmamasına rağmen sonuç mükemmeldi.

(Hani teyptendi, hani cliodandı? Ben çok alakasız bir beklentiye girmiyorum ki, verdiğim paraya göre idare edecek bir müzik zevki istiyorum altı üstü.)

Ustaya dedim, bu amfiye o kadar para verdim, çöp mü olacak şimdi... Dur bi senin amfiyi tekrar takalım ayarlarına bakalım dedi. Adamcağız sabırla ve özenle denedi ayarları ve kendi taktığı bass amfisi ayarında kaliteli sesi yakalamayı başardık. 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum ve çok memnunum.

Sadece sürekli söküp takma yüzünden sanırım bir tane Y kablosu gevşedi. Aşırı çukur ve tümsekten geçtiğimde bir kaç kez temassızlık yaptı. Şimdilik sıkıştırdım idare ediyor ama yenisini almam gerekyior.

Bir öneriniz var mı?

• KESİNLİKLE GÜVENİLMEZ, TAKTIKLARI ÜRÜNLER BEŞ PARA ETMEZ....Konuyu hortlatmış olayım ama geçen yıl arızalanan navigasyonumun yerine arkadaş tavsiyesiyle bu adamların sözde navimex marka beyaz karton kutuda gelen ürününü taktırdım. Maalesef beş para etmez bir cihaz takmışlar, cihaz günde en az iki defa kullanım sırasında kendini açıp kapatıyor, bir gün geri görüş kamerası çalışmaz, bir gün sadece tek kanaldan ses verir, ses ayarlarını kendine göre değiştirir, kafasına göre takılan bir cihaz yani. Videosunu çekip ümraniye'ye gittiğimde sanki ilk defa bende olmuş gibi garip bir tavırla şaşkın şakın cihaza bakıp hesapta bir şeyler yapmaya çalıştlar, hallettik abi ama bir daha olursa gel servise gönderelim dediler ama ne esnaflıkları ne sattıkları mal doğru dürüst değil, böyle yamuk yumuk adamların hala piyasada olup iş yapabiliyor olması akıl alacak gibi değil. Hala internette çok dürüst, malının arkasında duran satıcı ağızlarıyla satış yapıyor. KESİNLİKLE UZAK DURUN DERİM...

• Arkadaşlar Şikayetvar.com da Bu sayfa adına çok şikayet var Bende fiyat karşılaştırmak için Girdim gördüğüm fiyatlar çok uygundu Şikayetleri kontrol ettiğim zaman anladım Kesinlikle Almayın ve Bu tür sayfalar Bunca şikayete rağmen nasıl kapatılmıyor anlamış değilim insanların hem parasını alıp hemde mağdur ediyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.