Şimdi Ara

Atalanta neden konuşulmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ATM çok ofans oynayan her takımı eler. Atalanta için kötü eşleşme olur PSG'yi geçerse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

ATM çok ofans oynayan her takımı eler. Atalanta için kötü eşleşme olur PSG'yi geçerse...
    Bence atalanta atmye çok rahat gol atar hangi birisini tutacak ATM, ama atalanta gol de yiyecek işte banko önemli olan az yemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 10 Temmuz 2020; 18:12:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Bence atalanta atmye çok rahat gol atar hangi birisini tutacak ATM, ama atalanta gol de yiyecek işte banko önemli olan az yemesi

Alıntıları Göster
    Hocam, takim amblemini neden Atalanta yapmiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyouKai

Hocam, takim amblemini neden Atalanta yapmiyorsun?

Alıntıları Göster
    Çelsi taraftariyim ben çünkü 15 yıldır, sadece atalantaya çok sempati duyuyorum umarım her kulvarda başarılı olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 10 Temmuz 2020; 22:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Çelsi taraftariyim ben çünkü 15 yıldır, sadece atalantaya çok sempati duyuyorum umarım her kulvarda başarılı olurlar

Alıntıları Göster
    Chelsea, o zamanlar çok iyiydi.Barça-Chelsea maçlarini kaçirmazdim. Makalele,Essien ve Lampard orta 3lüsü, kanatlarda Robben ve Duff, forvette Drogba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyouKai

Chelsea, o zamanlar çok iyiydi.Barça-Chelsea maçlarini kaçirmazdim. Makalele,Essien ve Lampard orta 3lüsü, kanatlarda Robben ve Duff, forvette Drogba.

Alıntıları Göster
    Ben crespo yüzünden çelsi taraftarı oldum mou hocamında etkisi var tabi efsanemiz ama çok büyük crespo hayraniydim kucukken, parma ve Inter dönemi ozellikle sonra çelsiye gelince çelsi sempatizanı oldum samp falan mou hocam derken çelsili olduk

Crespo olurdum hep sokakta top oynarken ahhh ulan özledim o günleri

• Aşkolar bu seneye de hızlı başladı

Cagliariye ilk yarı 4 tane salladılar

Bu sene şampiyonuz inşallah

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.