Instagram’da @atalay_gold_imitasyon adlı hesaptan beşi bir yerde kolye satın aldım ve 1500 TL ödemeyi Garanti Bankası’nda Doğukan Abatay adına kayıtlı IBAN’a gönderdim. Sipariş öncesinde satıcı ile WhatsApp üzerinden iletişime geçerek ürünün birebir aynı olacağına dair güvence aldım. Kargom KP05425754651 takip numarasıyla PTT üzerinden gönderildi. Paketi açtığımda bana gösterilen görseller ve videolardaki ürünle hiçbir alakası olmayan, kalitesiz bir takı geldi. Bunun üzerine satıcı ile iletişime geçerek iade talebinde bulundum. Satıcı, iade yapmam halinde paramı geri göndereceğini söyledi ve bana 859433845 PTT anlaşma kodunu vererek, ürünü geri göndermemi istedi. Bunun üzerine KP05436132035 takip numarasıyla ürünü geri gönderdim ve 80 TL kargo ücreti ödedim. Kargo teslim edildikten sonra satıcı paramı iade etmediği gibi beni WhatsApp ve Instagram’dan engelledi! Ne Instagram’da ne de WhatsApp’ta ulaşabiliyorum. Benim gibi başka mağdurların da olabileceğini düşünüyorum. Eğer bu sayfadan alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, kesinlikle bir daha düşününün! Bu olayla ilgili Tüketici Hakem Heyeti’ne ve savcılığa suç duyurusunda bulundum. Paramı geri alana kadar bu süreci bırakmayacağım. Yetkililerden, bu tür kişilere karşı işlem başlatılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Eğer benzer bir durum yaşadıysanız şikayetinizi resmi mercilere iletmekten çekinmeyin! Instagram ve WhatsApp yazışmalarınızı, ödeme dekontlarınızı mutlaka saklayın ve hakkınızı arayın. Atalay Gold İmitasyon’a Dair Şikayetler Artıyor! Benim yaşadığım mağduriyetin başkaları tarafından da yaşanmaması için bu firmadan alışveriş yapacak olanları dikkatli olmaya ve bu tür hesaplardan uzak durmaya davet ediyorum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildirim