Tyt 2020 ye göre 216bin gelecek. Sizce ne yazılır bu sıralamaya radyoloji hariç (kanser riski var diyorlar). Bölüm önerisi olan var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ataması en iyi olan 2 yıllık bölüm
-
-
otopsi teknikerliği diye düşünüyorum
-
2 yıllık elektrik mi okudu? Ben de 2 yıllık tercih edeceğim de "sanki 2 yıllıklar çok boş hiç eğitime ciddiyet vermezler" diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz? Daha sonra 4 yıllığa da geçiş yapmayı düşünüyorum (DGS veya tekrar hazırlanarak)
-
Üniye göre değişir mesela Hacettepe hemşirelik 80 bin bozok hemşirelik 180 bin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeditepe mekatronik okuyacağım
-
akademik kadro, ders programı, almanyada staj imkanı vs. beni çok etkiledi fakat hepsi umarım kağıt üzerinde kalmaz. Ayrıca 2 yıllık ile sınırlandırmak da istemiyorum 4 yıllık da mutlaka okuyacağım.
-
şimdiye kadar önemsemiyordum lisede kitap dahi açmayan klasik bir gençtim fakat şimdi okumaya gerçekten hevesliyim. Hem iki yıllık mekatronik hem ardından 4 yıllık mühendislik okumaya baya heveslendim. Fakat gerçekten artık mevcut şehirden uzaklaşmam gerekiyor. Hem üni ortamı hem kütüphane vs. derken YKS'ye çok daha motive çalışırım diye düşünüyorum zaten pek gezen tozan biri değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultras1943 -- 3 Temmuz 2022; 18:27:23 > -
kaç yaşındasın ?
-
beni soruyorsanız 22
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X