arka taraftaki yeni açtığın yer çok güzel olmuş, daha iyi olmuş, daha iyi bir görünüm katmış kasaya, hemde kullanışlı olmuş....
Harddiskle hiç uğraşamadım, masaüstü bilgisayarım bozuldu zira :) PicoPSU'yu da sipariş edemedim kredi kartımda bir problem olduğundan.
O değil de, bit pazarına çıktım yine haftasonu, bir karakutu daha buldum, yedek parça olarak aldım. Duruyor.
Yarından itibaren çalışmalara devam edicem, merak etmişsinizdir diye söyliyeyim dedim
bence böyle yapma anakartı yükseltmeye gerek olduğunu düşünmüyorum direk plastiğe vidala conta falan bişeyler, eternet vga falanda ortya çıkar
sistemi yeni karakutunun içine kursan daha temiz iş olur aslında, hem uzatma kablosu falan uraşcağınaaz biraz daha kes köşe gibi duran yeri
@a1a1a1fs: conta iş yapar diyorsan bi değerlendireyim akşam abi.
direk pilastiğe vidala dicektimde lehim çıkıntıları bükülür gider, onun için uygun bi conta kullanmak işini görür, abi.
++ artı olarak denemediysen bi dene anakartını başka bi psu ile, picopsu gibi çalıştırmayı dene, picopsu 20pin (anakartın 20+4)(sanırım) dene işte sorun çıkıyomu çıkmıyomu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme