vallaha gözlüğü dün teslim aldım hocam, aldığımdan beri böyle. Seiko camlar özel fabrika üretimi diye biliyorum, ya üretimde bir şey oldu ya kargoda, ya da Atasun'da. Gözlük bendeyken herhangi bir tuzlu su teması olmadı. |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (60. sayfa)
-
-
Atasunun camları taktirdigi yerler neresi ? Benim eskiden yaptirdigim Atasun numaralı camları takarken camları da çerçeveyi de rezil etmişti ..acaba bu sorunu cam takanlar yapmış olabilir mi diye aklıma geldi şimdi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu 10 günden kasıt 10 iş günü oluyor heralde değil mi ?
-
Hayır, tatil günleride dahil 10 gün oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fotoğrafta kaplama hatası olarak görünüyor. Genelde kimyasal bir maddenin cama temasında veya cam yüksek ısıya maruz kaldığında oluyor. Böyle bir durum olmadıysa garanti yoluna başvurun. Yeni bir camda böyle bir sorun olmaması gerekiyor.
Optik mağazaların kendi atölyesi olması zorunlu.Atasun’un kendi atölyesinde yapılmıştır.Gözlüğünüzü yapan optisyen özensiz yapmış olabilir.
Optik gözlüklerde yok herhalde bir kampanya
Bugün gözlüğü öncelikle evime yakın bir optikçiye götürdüm fikir almak için. Orada da odakların kayık olduğu ortaya çıktı. Burada da fotoğraflarını atmış olduğum sorun için, atölyede bu camlardan önce mineralli bir cam kesmiş olabileceklerini ve onun kalıntıları olabileceğini söylediler.
Fotoğraflardaki problemi Atasun'daki arkadaşlara inandıramadım, buradaki ışıkta biz göremiyoruz diyip, bir de temizleme mendili ile silip geçiştirdiler, bu sebeple odakların bozukluğundan şikayet ederek kendilerine geri teslim ettim. bana 3-4 gün içerisinde haber vereceklermiş ne yapacaklarını.
Bu arada Atasun'da bekleyen 2 siparişim daha vardı, camlar henüz montaja girmemişti, onları da paketli şekilde teslim aldım, montajı başka yerde yaptıracağım.
-
Hocam makineler su ile birlikte çalışıyor ve bir önceki işin kalıntısı neredeyse kalmıyor.Günümüzde mineral cam ayrıca çok çok az kullanılıyor. Bu sorunun onunla alakası yok.Camın kaplamasın da sorun oluşmuş gözüküyor. Ben Muğla Fethiye ‘de yaşıyorum. Bu sorunla yazın pek çok kişi bana geliyor. Genelde denize giriyorlar ve deniz suyu kaplamaya zarar veriyor. Bu sorun oluştuktan sonra yeni cam dışında bir çözüm yok maalesef.
Teşekkür ederim aktardığınız bilgiler için hocam, umarım odak durumunu kabul edip değişim yaparlar. 35.5-35.5 olması gereken odaklar 30.5-30.5 olarak teslim edilmiş. Gözlüğü 2 gündür takıyordum, alışma sürecidir diyerek çok bir şey düşünmemiştim
-
Neyse tahmin ederek beyin fırtınası yaratan kişi olarak söyleyebilirim ki ,; sanırım sorunun kaynağını hepberaber tahmin edebiliyoruz dostlar ❤️
Edit : Atasun un cam takma atolyeleri tam anlamı ile facia ..çok dikat etmek itiraz etmek ve sorunun duzeltilmwsi adına tepkilerimizi vermek gerekiyor .. böylesine geniş bir franchise ağında ,milyonlarca liralık yatırımlar ile açılan mağazalar ve insan sağlığına verilen önem ...Seiko cam tak odağı yanlış olsun ,ve bu ışıkta gözüken hareler ..olacak iş degil ..bir de üstüne satıcı yalanı cami silip vermek nedir kardeşim ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 9 Şubat 2024; 23:6:23 >
siparişimde 3 çerçeve için Seiko cam vardı. 12000 TL sipariş vermiş bir müşteriye ben bir şey görmüyorum, mendille bi sileyim düzelir diyip göndermek oldukça gülünçtü gerçekten. Bir de ne hikmetse, bu şube dışında herkes odakları 30.5 ölçüyor, ancak bu şube 35'de emin
Bugün de arayan soran olmayınca, Pazartesi'ye bırakmadan hepimizin bildiği şikayet sitesinde şikayet oluşturdum. Kurumsallıkları sorunun hızlı çözülmesinde ne kadar hızlı olacak göreceğiz bakalım.
Allahtan ikinci gözlüğüm montaja gitmeden camları kapalı pakette teslim alabildim, onları da montaj için evime yakın bir optikçiye teslim ettim. Siparişteki 3. ürün ise halen gelmedi, o da numaralı güneş gözlüğü camıydı, hala boyanıyor gibi bir şey dediler son gittiğimde, 2 haftadır gelmedi cam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonderer41 -- 11 Şubat 2024; 20:22:29 > -
İndirim olacak mı acaba optik gözlüklerde
Çok odaklı gözlüklerde %25 indirim var nisana kadar ,yalnız kendi camları 4-5 bin den başlıyor fiyatlar uçmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 13 Mart 2024; 11:16:9 > -
Atasun'da ikinci cam ve çerçeveye %50 indirim var. Ben kendi çerçevelerime iki tane standart essilor cam aldım. 1.800+900'den 1.300 liraya geldi. Essilor için çok sıcak fırsat oluyor. Optikçilerde yerli ve essilor/hoya alt markaları ancak bu fiyat.
Beklenen %30 indirmden daha iyi bir fiyata geldi.
Atasun'u sevmiyorum. Kalitesi ve işçiliği gittikçe kötüleşti. Ancak optikçiler çok fahiş fiyatlar çekince mecbur kaldım.
Hocam bilgi için tskler benim de Atasun ile sorunum vardi 2 yıl önce kaporayi alıp ben 2 adet çerçeveli camli gözlükleri alamayınca iptal ettim demişti ki biri seiko diğeri kendi marka camları idi çerçeve de gecen gün başka optikciye sordum 7 8 bin dedi emperio armani idi velhasıl teslim alamadim bunları thh mi şikayet edeceğiz merkezi mi aramalıyız?
halen beni ürünleriniz gelecek deyip oyaladilar diye simdi yazdım
Hoya essilordan kalitelidir kullandım seiko ayarında olmalı en pahalı zeiss zaten
Bu kampanya heryerde mi? Ne zamana kadar es dost mu sms gelmedi çünkü
İkinci derken ilkini 1800tl ye alıp ikinci 900tl mi oldu essilor mu ikisi de?
Cercevelerde de var mi bu ikinci %50?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 14 Ocak 2025; 12:56:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sene bu kampanya olacak mı? Bilgisi olan var mı?
-
rez
2022den beri olmuyor sanmıyorum eskisi gibi %40 kampanya yapacaklarını
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
atasunun güncel cam fiyat bilgisi olan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X