Şimdi Ara

Atasun Optik - Optik Gozluk ve Camlarda %40 indirim (9 Ocakta Başlıyor) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
274
Cevap
10
Favori
77.814
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Luxoticca'nin TopTen marka gözlüğü. Mağazada dikkatimi çekti, tarzı, malzeme kalitesi ve polarize olması bana çok cazip geldi.

N11 üzerinde İzmir merkezli bir satıcıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar %40 indirimden yararlanayım derken benim kendı gözluk cercevemin camlarını yenileyim dedim ama camı cıkartırken satısdakı kız gozluk cercevemi kırdı polo marka cercevem ortalama fiyatı 700tl vardır ama satısdakı kız atasun optık 149tl lık kemik cerceve verecegini soyledı baskada birsey yapamayız dedı sizce ne yapmalıyım ?
  • asiruhfear kullanıcısına yanıt
    Kusur mağaza çalışanında. Gözlüğün faturasını mağazaya götürüp zarar verilen gozlugunuzun fiyatına yakın bir meblağda gözlük verilmesini isteyin, faturası yoksa da internet üzerinden bir kaç mağaza fiyatlarını gösterin.

Mağdur olduğunuzu ve yardımcı olmadıkları taktirde "Tüketici Hakem Heyetine" başvuracağınizi söyleyin.

700 TL'lik gözlüğün de bu gibi durumlarda kırılmaması gerekiyor aslında. İnsanlardan o kadar para almayı biliyor bu bilindik markalar ama kalite nedir onu bilmiyorlar. Madem o kadar paraya satılıyorlar biraz kaliteli yapılmalı. Bunu genel olarak söyledim hocam şahsınıza almayın. Tepkim markalara.

• quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Kusur mağaza çalışanında. Gözlüğün faturasını mağazaya götürüp zarar verilen gozlugunuzun fiyatına yakın bir meblağda gözlük verilmesini isteyin, faturası yoksa da internet üzerinden bir kaç mağaza fiyatlarını gösterin.

Mağdur olduğunuzu ve yardımcı olmadıkları taktirde "Tüketici Hakem Heyetine" başvuracağınizi söyleyin.

700 TL'lik gözlüğün de bu gibi durumlarda kırılmaması gerekiyor aslında. İnsanlardan o kadar para almayı biliyor bu bilindik markalar ama kalite nedir onu bilmiyorlar. Madem o kadar paraya satılıyorlar biraz kaliteli yapılmalı. Bunu genel olarak söyledim hocam şahsınıza almayın. Tepkim markalara.
    ilk başta teşekkurler yorumlarınız için.
    atasun optik e telefon actim calısanın maaşından bır kesıntı yapmayın sonucta kaza ile oldu dedim. bir kayıt actılar hangi magazada olay oldu dediler arastırılıp size dönuş yapacaklar dedi bakalım ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhfear

ilk başta teşekkurler yorumlarınız için.
    atasun optik e telefon actim calısanın maaşından bır kesıntı yapmayın sonucta kaza ile oldu dedim. bir kayıt actılar hangi magazada olay oldu dediler arastırılıp size dönuş yapacaklar dedi bakalım ne olacak?

Alıntıları Göster
    Tebrik ederim bu ince düşünceniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Tebrik ederim bu ince düşünceniz için

Alıntıları Göster
    şimdi atasun müsteri hizmetlerinden aradılar gozlugunuzun faturasını getırın fatura tutarı kadar isdediginiz bir gozluk alın dendi. bende fatura yok dedım aldıgınız bayi ye gidin verirler dedi peki dedim 3 yıl once dolar 2,50 tl di gozlukte 450 tl ye aldım ozman dedım ama sımdı gozluk dolardan dolayı 900tl o ne olacak dedım kadım bılmıyorum magazamız yardımcı olucak dedı kestırıp attı sizce ne yapmalıyım ?
  • Öncelikle ayni gözlügü talep edin magzalarinda yoksada internetten gozlugunuzun satis fiyatini gostererek o fiyat civarinda magzalarindan gozluk begebileceginizi iletin. Birtarafta siz birtarafta kocaman atasun var. Bence fiyatina aldiris etmeden magduriyetinizi karsilamali.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhfear

şimdi atasun müsteri hizmetlerinden aradılar gozlugunuzun faturasını getırın fatura tutarı kadar isdediginiz bir gozluk alın dendi. bende fatura yok dedım aldıgınız bayi ye gidin verirler dedi peki dedim 3 yıl once dolar 2,50 tl di gozlukte 450 tl ye aldım ozman dedım ama sımdı gozluk dolardan dolayı 900tl o ne olacak dedım kadım bılmıyorum magazamız yardımcı olucak dedı kestırıp attı sizce ne yapmalıyım ?

Alıntıları Göster
    O halde mağduriyetiniz giderildi diyebiliriz. Hayırlı olsun o halde.

• Atasun Optik - Optik Gozluk ve Camlarda %40 indirim (9 Ocakta Başlıyor)

Atasun Optik - Optik Gozluk ve Camlarda %40 indirim (9 Ocakta Başlıyor)

Bugün teslim aldım, haber verdiğiniz için tekrar teşekkürler hocam

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 28 Haziran 2021; 17:30:7 >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam, atasunun kendi camı

• sparisler ortalama kac günde geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: iPoint

Siz nereden aldınız hocam?
    ingiltereden
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt
    4-6 gün demişlerdi. 5 günde geldi.

• Sipariş verip de gelenler oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filtresiz cam essilor crizal alize, mavi ışık ekletenler crizal provencia. Sonunda böyle bir bilgi edindim.

Bem siparişlerin teslimine daha 10 gün var :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 28 Haziran 2021; 17:29:46 >
    İade etme şansınız yok muydu hocam? Şubedekiler bu sorunlara ne tür cevap verdi merak ettim. Ben henüz teslim almadım. Sizinkileri görünce hevesim kaçtı açıkçası. Ayrıca prevencia olup olmadığını şubede tespit edip alacağınızı söylemiştiniz. Bu tespiti yapabildiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoKNaR__ K kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 28 Haziran 2021; 17:29:36 >
    o nasıl bir cam öyle 20 yıldır gözlük takarım, ilk kez böyle bir cam gördüm.

benimkiler henüz teslim edilmedi ama benim de fazla umudum yok. iş yerinde arkadaşınki teslim edildi, onunki gayet düzgün ve normaldi ama. şubeden şubeye mi değişiyor acaba

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.