Şimdi Ara

ATATR KLANIMIZA ALIMLAR DEVAM EDİYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinmurat151 -- 16 Ocak 2014; 10:50:59 >

• Hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
    Resimlerde hep tier 8 gördüm. Klan geneli mi böyle yoksa resimde tier 8 alaymı yapıyordunuz?
  • Hayırlı olsun öncelikle başarılar dilerim bu arada başvurumuda yaptım.

Nick:Frobisher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 23 Ekim 2012; 14:39:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında hepimizde 10 tier tanklar var...lakin 8 tier tanklarla yapılan alay maçları çok hoş oluyor..bende M48A1, IS7, T92 var..Ama en çok IS3 den zevk alıyorum..Alay maçları oyuncular arasındaki koordinasyonu sağlamada çok işe yarıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinmurat151

aslında hepimizde 10 tier tanklar var...lakin 8 tier tanklarla yapılan alay maçları çok hoş oluyor..bende M48A1, IS7, T92 var..Ama en çok IS3 den zevk alıyorum..Alay maçları oyuncular arasındaki koordinasyonu sağlamada çok işe yarıyor..

başvuruma baktınız mı?
  • quote:

aslında hepimizde 10 tier tanklar var...lakin 8 tier tanklarla yapılan alay maçları çok hoş oluyor..bende M48A1, IS7, T92 var..Ama en çok IS3 den zevk alıyorum..Alay maçları oyuncular arasındaki koordinasyonu sağlamada çok işe yarıyor..
    Clanınıza dahil olmaktan memnun oldum.Umarım güzel maçlar çıkartırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 24 Ekim 2012; 12:46:10 >
  • aramıza hoşgeldniz..isteyen herkez 1 ayda istediği tankı alabilir...benim tasiyem M48A1 ve T62-A medium tanklarıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aramıza hoşgeldniz..isteyen herkez 1 ayda istediği tankı alabilir...benim tasiyem M48A1 ve T62-A medium tanklarıdır

nasıl alabilir? siz mi veriyorsunuz?
  • yani oyunda XP kasarak, günde 2 saat oynayarak,çok rahat 1 ayda istenilen tank alınabilir...
  • quote:

yani oyunda XP kasarak, günde 2 saat oynayarak,çok rahat 1 ayda istenilen tank alınabilir...

teşekkürler bilgilendirmen için ama ben hala tier 4'deyim.IS yoluna gidiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.