Şimdi Ara

Atatürk 10 Kasım'da ölmedi.. (mutlaka okuyun) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
3.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben işte grupla anıtkabirdeyken bi yaşlı kadın geldi 90 fn wardır heralde işte herkes ona baktı sonra dedi ki ben cumhireyitn ilanından sonra Atatürk le dans ettim dedi işti ilgiyi topladı faln Atatürk le tüm anılarını anlattı

bu uşak olayınıda anlattı sonunda
  • daha başka gerçekler öğrenmek istiyosanız meşhurların son anları diye bikitap var tavsiye ederim
  • size ilkokulda ATATÜRK'ün ölmediğini öğretmediler mi
    bedeni insandı elbet ölecekti bugün yarın farketmez eminim yukarıdan bunları goruyor yada olkuyorsa
    ben demistim "benim naçiz vücudum elbet birgün toprak olacaktır fakat fikirlerim ilelebet payidar kalacaktır" diyecektir...

size tavsiyemdir nerelerden nerelere geldik kimlerin eline kaldık öğrenmek istiyorsanız Turgut ÖZAKMAN'ın "19 mayıs 1919 Atatürk yeniden Samsunda" kitabını okuyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: gafilcadı

daha başka gerçekler öğrenmek istiyosanız meşhurların son anları diye bikitap var tavsiye ederim

Ne gerçekleri öğrettin ki daha başkalarını öğrenmemizi sağlayacaksın?
    ---Atatürk'ün İsmet İnönü'yü sevmemesi, 9.05'te ölmedi de tören yapılsın diye öyle gösterildi hikayelerini çıkaranlar bizim asıl düşmanlarımızdır. Musul'u İngilizler'e masa başında teslim ettik diye, Atatürk'e bir şey diyemiyoruz bari arkadaşlarını bitirelim diyenlerin uydurmalarıdır bu tür şeyler. Ayrıca bu gerizekalılar hiç mi düşünmezler ki Musul tamamıyle şeriat isyanı olan Şeyh Sait İsyanı yüzünden kaybedildi? Hadi bunları geçiyorum, bunların her dediğine inananlar da mı hiç araştırmaz, sormazlar. Ayrıca 9.05'te ölmemiş olması da hikaye. Can Dündar'ın belgeselinde de, o belgeselin kitabında da 9.05'te öldüğü kanıtlarla sabit. Arkadaş galiba belgeselleri karıştırdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efshane -- 9 Eylül 2005, 10:54:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: heerdeem

quote:

Orjinalden alıntı: akıllı12

yaa şu

UŞAKLIĞI ÖĞRETEMEDİM : Savarona yatında Ürdün Kralı Abdullah'ın üstüne kahve döken benim. Kral, "Yazık, etrafınızda terbiyeli kimse kalmamış" deyince, Ata'nın cevabı şu oldu: Ben bu milleti her şeye alıştırdım ama uşaklığa alıştıramadım. lafına bayıldım.

valla hocam

söylerken bile kanıma dokunuyor ama

birileri öğretmiş

ımf'e ab'ye abd'ye uşaklığın kıralını yapmıyormuyuz

yazık

yazık ki ne yazık

walla yazık ya!!!!!!
  • Bu konuyu açmış olan arkadaşın yaptığı kuyua taş atmaktan başka bişey değil.

Daha önce de Atatürk'ün şöförlüğünü yaptım diyen 1937 doğumlu bir adamında gündem yaratmaya çalışan bir deli olduğu ortaya çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 9 Eylül 2005, 13:04:54 >
  • önemli bir olay olur..arkasından polemikler
    başlar hep aynı hep aynı.. geçin bunlarııı
  • nereden alıntıymış bu yazı
  • Bence tamamen doğru.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakoben

Bu konuyu açmış olan arkadaşın yaptığı kuyua taş atmaktan başka bişey değil.

Daha önce de Atatürk'ün şöförlüğünü yaptım diyen 1937 doğumlu bir adamında gündem yaratmaya çalışan bir deli olduğu ortaya çıkmıştı.

Foruma giremedim ama yazının altında da belirttiğim gibi bu bir alıntıdır.Benimle alakası yok yani.Sadece sizlerle paylaşmak için açtım bu konuyu.Doğru veya yalan orasını bilemem.Zaten yazı hakkında herhangi bir yorum da yapmadım dikkat edersen..

quote:

nereden alıntıymış bu yazı

TrForum'dan aldım.Orada bayağa bi ilgi çekmişti bu yazı.Çoğu da inanıyordu yazıya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROfessionaL -- 9 Eylül 2005, 16:06:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

peki ne zaman ölmüş

+1
  • bilmiyorum walla.bilsem yazardım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

valla %70 ini okudum ama atatürk gelip bana gerçegi kendisi sölemedikçe inanmam

+99999

aynen
  • bi okuda ondan sonra konus be
    quote:

Orjinalden alıntı: efshane

quote:

Orjinalden alıntı: gafilcadı

daha başka gerçekler öğrenmek istiyosanız meşhurların son anları diye bikitap var tavsiye ederim

Ne gerçekleri öğrettin ki daha başkalarını öğrenmemizi sağlayacaksın?
    ---Atatürk'ün İsmet İnönü'yü sevmemesi, 9.05'te ölmedi de tören yapılsın diye öyle gösterildi hikayelerini çıkaranlar bizim asıl düşmanlarımızdır. Musul'u İngilizler'e masa başında teslim ettik diye, Atatürk'e bir şey diyemiyoruz bari arkadaşlarını bitirelim diyenlerin uydurmalarıdır bu tür şeyler. Ayrıca bu gerizekalılar hiç mi düşünmezler ki Musul tamamıyle şeriat isyanı olan Şeyh Sait İsyanı yüzünden kaybedildi? Hadi bunları geçiyorum, bunların her dediğine inananlar da mı hiç araştırmaz, sormazlar. Ayrıca 9.05'te ölmemiş olması da hikaye. Can Dündar'ın belgeselinde de, o belgeselin kitabında da 9.05'te öldüğü kanıtlarla sabit. Arkadaş galiba belgeselleri karıştırdı...

• bence doğru. inönü' yü sevmediği de gerçek.
  • Konuyu hortlatıyorum.
  • dogrudur, Ataturk 10 kasimda olmemistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke bitti iyice... İnsanlar hala 100 yıl önce ölen Atatürk'ün adını kirletmeye çalışıyorsa - bir de bunlar Türk'se
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Arcanian

Bu ülke bitti iyice... İnsanlar hala 100 yıl önce ölen Atatürk'ün adını kirletmeye çalışıyorsa - bir de bunlar Türk'se

Yazıyı okudun mu birader, kim Atatürkün adını kirletmeye çalışıyor?

Yorumlara bağlantı yaptım genel olarak Türkiye'nin bazı durumları ile ilgili. Baştaki cümleye dikkat çekerim!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.