Şimdi Ara

ATATÜRK'e hakaret eden siteyi gömelim DH (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • siteye girin demiorz hackleyin diorz bu gun bunlara tepki vermeye yarın ulkeyielimizden alırlarkende laf etmez

sizi bilmem ama ben atama laf ettirmem bu benim dusuncem siz ettirirmisiniz bilmiyorum
  • ama boyle bir site vericne insan ister istemez bakıyor ne va diye
  • ping sitenin hitini artırırmış çok kalabalık olmadığımıza göre uğraşmayın.
  • ya hicmi hacker yoq :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: --5018--

quote:

Orjinalden alıntı: uzunoglan

quote:

Orjinalden alıntı: --5018--

neden bu sitelerin reklamını yapıyorsunuz?
    ben böyle site ismi verip,video linki verip "atamıza hakaret ediyorlar" diyenlerin genelde bu işi yapanlar olduklarını düşünüyorum sözüm meclisten dışarı.bırakın kendi hallerinde ne yapıyorlarsa yapsınlar onların istediklerini yapmayın

Bırakalım kendi hallerine istediklerini yapsınlar ha? Bu mantık fazla yayılmamıştır umarım..

böyle saçma sapan işler yapacağınıza, bu harcadığınız zaman da açıp NUTUK'u okuyun daha yararlı iş yapmış olacaksınızdır.bilgisayarı açıp çalıştıra birşeyler yazacağınıza kafanızı çalıştırın azcık da atanızı anlamaya çalışın.

Haddinizi aşmayın. Çalıştır ile uğraşan kim? Ben gerekli mercilere şikayet mesajları atarak isteğimi belirttim zaten. Siz hem onların yaptıklarına NUTUK okuyarak cevap verebileceğinizi sanarak hemde bize burada vakit kaybı yaptığımızı söylerken, buraya kendinizinde bizler gibi yazdığını anlayamayarak asıl kafasının çalışması gereken kişinin, siz olduğunu ispatlamış oluyorsunuz..

• DH GÜCÜ
  • hack bilen birisi lazımm
  • hade yoqmu hacker hani hacker arkadas turk bayragi falan noldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.