Şimdi Ara

Ataturk Resim li İtem Back (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..

ben ataturk MU Online mi oynuyor dedim adama bak ben diyorum ki:En cok vakit nerde geciriyoruz! MuOnlinde Peki atamizi seviyormuyuz!Evet o zaman atamizi Hep Gormek İçin Böyle Bişey olabilir Eğer Atamızdan nefret ediyorum diyorsan acik adres verim gel:D

• quote:

Orjinalden alıntı: piton.muo

ya neyi paylasamıyorsunuz
    kullanmak isteyen kullansın kullanmıcaklar kulanmasın hayret bişi

Ben paylastım paylasacagımı.Bölücü olanlar utansın.Yok neymis ataturk oyuna yakismamis.Sanki ataturk u alip oynunun icine koydumda ataturk le karsilikli oynadık.Sudan bahanelerle bana ve ataturk e laf atıolar.Benim sevgimi sorguluolar.Yermiyim lem ben.Sizin gibi bölücülerden kormam.siz kabul etmesenizde Turkiye diye bi ulke war.CUmhuriyetle yönetiliyor.Ve cumhuriyetin kurucusuda Gazi Mustafa Kemal Atatürk tür.Örnek alıyorum.Kimse benim ornek almama karsi cikamaz.Sizin gibi bölücülere uyup VATANIMI ve ATATURK SEVGİMİ BIRAKMAM.
    İSTEDİGİM YERDE SEVERİM.İSTEGİM ALEMDE SEVERİM.
    BENİ BU SEVGİDEN MAHRUM BIRAKCAK KIM OLABİLİR?.SİZİN GİBİ bölücüler mi?.
    Böyle bölücü insanlara agzının payını vermek benim görevimdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

ATAYI BİR MUYA ALET ETMEDİĞİMİZ KALMIŞTI
    TEBRİKLER
    BUTÜR DAVRANIŞLAR EZİKLİĞİMİZDEN KAYNAKLANAN DAVRANIŞLARDIR
    HERTARAFI İNGİLİZCE YAZAN BİR SERVERDE ATAMIN RESMİ YAKIŞMAMIŞ

SAYGILAR

YUKARIDA YAZDIKLARIMDAN BÖLÜCÜLÜĞÜ NASIL AYIKLADINIZ ONU ANLAYAMADIM
    SIZE SADECE GULUYORUM
    SAYGILAR
  • Eline Saglık Kardes Super Olmus Valla
  • herkesin fikri baska
  • quote:

Orjinalden alıntı: piton.muo

ya neyi paylasamıyorsunuz
    kullanmak isteyen kullansın kullanmıcaklar kulanmasın hayret bişi

Bu ARada Sana Katılıorum...
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

Atayı nekadar sevip sevmediğimi sen tartışamassın beni tanımıyorsun
    Atayı örnek alan arkadaşa soruyorum: Ata zamanının ne kadarını mu online gibi boş bir oyunla geçirmiş
    yada Ata mu online oynasaydı bu memleketi kurtarabilirmiydi
    Zamanının çoğunluğunu muonline oynayarak geçiren biri nasıl Atayı örnek aldığını söyleyebilir
    örnek almak sözle olmaz davranışlarla olur
    saygılar

Kek seni.Aklı sıra.Çakallık yapıp kurtulcan di mi?.YemezLERR KUTLUGG.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlymuonlymu -- 15 Mart 2007; 22:36:21 >
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..

hadi bende post kasıyım...

Sen niye Mu Oynuyorsun o zaman git bişeyler yap bazı Milliyetçi ve atatürkçü derneklerle gezin ben 4aydır Mu oynamıyorum inşallah Bırakcam:D Sosyal Faliyetlerimi devam ettiriyorum VATAN'ımı ve ATA'mı cok seviyorum gereken herşeyide yaparım ATA'mın arkadasına saklanarak burada provkasyon yapma canını yakarım çakkallık etme MU Online o Kadar kötü birşey değil hadi madem oyle sen niye oynuyorsun o azman sende kotusun ben kotu olan biriyle beyin fırtınası yapmam susarsan sevirim !!!

artik herkez sussa iyi olur Post KasmayıN!

Benim yaşım 38
    senin yaşındayken mu oynamıyodum o dediğin derneklerde geziniyor vatana hayırlı bir insan olmak için uğraşıyordum ve bunuda başardım
    şimdi dinleniyorum ve bu sürede boş vakitlerimi mu oynayarak geçiriyorum
    yani zamanımın büyük bölümünü mu karşısında geçirmiyorum
    siz genede istediğiniz yere koyun Atanın resmini
    ben bir şeyi anlatmaya çalıştım ama davul zurna da sizlere az
    her ne yazarsanız yazın bu posta başka cevap yazmayacağım
    sayenizde bölücü bide kek oldum
    saygılar

• süper olmuş walla
  • onlymuonlymu senin serverin ismi adresi ne?
  • [Deleted by Admins]
  • Ya Admin Kapa Su Konuyu Allah Askına Yaa Millet Post Kasıo + Birbirini Yiyiyo
  • Bende post kasam bale

Ya arkadaslar neyi paylasamiyonuz ki.. Burasi herkesin fikrini ozgurce soyleyebilecegi bir forum. Bir paylasım yapılmıs. Yapan arkadasa da tesekkurler. Arkadas iyi niyetle yapmıs paylasımı bazı arkadaslarda begenmemis nie hemen konuyu siyasi arenaya cekiyorsunuz anlamıyorum. Bence bu resmi begenmemenin boluculukle bir alakası yok. Herkes begenicek die bir sey yokki. Herkesin olaylara bakıs acısı farklıdır. Nie birbirinizi sucluyorsunuz. Altı ustu afedersiniz ama k.. boklu bi oyun icin birbirinizi nie kırıyorusunuz.. Size hic yakıstıramadım.. Davranıslarınızdan dolayı

• quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

Bende post kasam bale

Ya arkadaslar neyi paylasamiyonuz ki.. Burasi herkesin fikrini ozgurce soyleyebilecegi bir forum. Bir paylasım yapılmıs. Yapan arkadasa da tesekkurler. Arkadas iyi niyetle yapmıs paylasımı bazı arkadaslarda begenmemis nie hemen konuyu siyasi arenaya cekiyorsunuz anlamıyorum. Bence bu resmi begenmemenin boluculukle bir alakası yok. Herkes begenicek die bir sey yokki. Herkesin olaylara bakıs acısı farklıdır. Nie birbirinizi sucluyorsunuz. Altı ustu afedersiniz ama k.. boklu bi oyun icin birbirinizi nie kırıyorusunuz.. Size hic yakıstıramadım.. Davranıslarınızdan dolayı

vallahi magic kardes kitap gibi konusmussun doğru soze ne diyek behh

• bilmiyorum sizin ataya saygı dediğiniz şeyin anlamını biliyormusunuz bu gün çanakkale şehitlerini anma günü hanginiz çanakkaleye gidip şehitler için okuyacak yada oraya gidip metrekareye 6000 kurşun düşen savasın meydanına gidip bu günlere nasıl geldiğimizin dersini alacak

sizin ataya değil önce kendinize saygınız olsun atatürk bunu daha çok isterdi

sizler gerek kutlug babaya yaptığınız davranışla gerekse düşüncelerinizle benim gözümde atatürkçü değil egoizmine yenik düşmüş ve geleceğinden umutlarını kadere baglamıs bi kaç süprüntüden ibaretsiniz..

vatan burda atatürke item back yapmakla savunulmaz

bilmiyorum ikinci açıklamayı yapıyorum yeterli oldumu !
  • bu bölüm post kasmak için çok güzelmiş mu onlineye başlıyorum hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anumis

onlymuonlymu senin serverin ismi adresi ne?

sadece yaptigim degisikleri kontrol icin kurdum serveri.yani disariya acmayi dusunmuyorum malesef.
  • hiç bir şey demiorum herkez kendi kafasinin dikine qidio nedense
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.