Şimdi Ara

ATATÜRK'ün Fenerbahçe'yi ziyaret edişinin 90. YILI ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

quote:

Orjinalden alıntı: Assassins

Ulu Önder Atatürk şimdi hayatta olsaydı 90 sen önce ziyeret ettiği o kulübü birdaha düşünürdü ziyaret etmeyi

takımında toplam 9 yabancı bulunan ve yabancı sayısını sınırsız isteyen bir kulüp fenerbahçe

Evet halbuki yabancıl futbolcular yerine Türkçe'de kelime olarak hiçbirzaman yeri olmayan ve zamanında Türklere karşı da savaşmış olan casus Assassins askerlerini transfer etmeliydik Fenerbahçe'ye!!!

Assassin Hashasin' den gelir. Hashasinler Osmanlı' da karşı tarafın komutanlarını öldürmek üzere yetiştirilmişlerdir. Gerçi tarihleri daha da eski. Lütfen oturduğumuz yerden işkembe-i kübradan sallamayalım.

ve ayrıca şuanki karaman taraflarındaki bir tarikattı tüm dünyanın korktuğu, selahaddin eyyubinin kudüsü fethinden sonra toplanan haçlı ordularının komutanlarını ve işbirlikçilerini öldürür çok sinsi ve kimsenin ruhu duymadan ve resimdeki karekterin adıda altardır çok güzel ismi var yabancılar altair der

ATATÜRK'ün  Fenerbahçe'yi ziyaret edişinin 90. YILI !

ps3de bizzat oynuyorum türk kasabaları var ve türkçe konuşuyorlar ve türk bayrakları var
    bilip bilmeden sallamayalım

arkadaşlar Assassins ne olduğunu çok iyi anlatmışlar bana bir şey kalmamış

• konu resmen dağlmışi Fenerbahçeden oyunlara dönmüş ve heryerdede gslilerin msjları dolmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.