Şimdi Ara

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM BİLGİSAYAR PROĞRAMCILIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetbey. -- 6 Nisan 2017; 11:13:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetbey.

Merhaba, galiba siz de ATAAÖF Bilgisayar programcılığı okumak istiyorsunuz?
    YÖK bunlara 1 yıl kontenjan vermiş ve galiba çok talep olmamış.
    Ayrıca bu bölümü parası ile okutan özel üniversiteler de galiba YÖK'e baskı yapıyorlar ekmeklerinden olmamak için.

O yıl giren girmiş giremeyen ortada kalmış.

Benim tahminime göre de önümüzdeki yıllarda tekrar öğrenci alımının yapılacağını zannetmiyorum.

Evet 2013 yılında bölümü açıp öğrenci alan bu bölümü nedensiz olarak YÖK kontenjan vermediği için bölüme öğrenci alınamıyor.Bu durum kimin yada kimlerin ekmeğine yağ sürüyor az çok tahmin edebiliyoruz,fakat zaten buradan alınacak diplomanın üzerinden koskocaman Açıköğretim fakültesi yazıyor.Bu diplomayı alan herkes programcı olmuyor programcılık o kadar kolay bir iş değildir,fakat bu işlere yatkın mesleğine yakın diploması olmayan insanları da arada bırakıyorlar.Bu bölümün açılması için konu başlattım.İmza kampanyaları başlattım.Yakın zamanda üniversiteye ve YÖK'e bir çok dilekçe postalanacak.Destek büyük olursa inanıyorum ki bu bölümü açacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 24 Mart 2016; 22:28:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.