Şimdi Ara

atatürk üniversitesi tıp fakültesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üniversite ortamı ve tıp fakültesi hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

• Zamanının en iyi ve zor tıp fakültelerinden biri olduğunu duymuştum. Şu an nasıldır bilmiyorum.
  • okuyanlar baya memnun cunku fazlasiyla pratik imkani oluyomus erzurum dogunun en buyuk sehri oldugundan butun onemli vakalar buraya sevkedilir.kampus ise gercekten guzel.yazokulu falan da var ayrica yurt imkani da vardir yurt daha yeni acildi.ev kiralari cok ucuk degildir.3.sinifta okuyan bir abla bolca kadavralari oldugunu soylemisti ama eger fazla sosyal bi insansan burada yapamazsin kisin burada hayat durur diyebilirim ki kis haziran ayina kadardir .baska sehirlerden erzuruma ilk geldigi yil yuz felci olan cok insan taniyorum o yuzden sogugunu kucumsememeni tavsiye ederim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pratik acisindan iyi oldugunu bende duymustum diger okuldakiler daha dogru durust igne vuramazken orada daha 1.sinifta ogretiyorlar demislerdi bana

• erzurumun soğuğu hariç çok iyi fakülte. zamanında avrupanın sayılı hastanelerinden biriydi. soğuktan dolayı tercih etmiyor öğrenciler. yoksa normal bi şehirde olsa puanı çok daha yüksek olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 8 Temmuz 2014; 3:23:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Erzurum'da oturuyorum cidden kampüs Türkiye'nin en güzel kampüsü hastane en iyi hastanelerinden yazın çok güzel oluyor.kışın sabahları iyi ama geceleri gerçekten çok soğuk ama alışırsınz.eğitim kalitesi çok yüksek .

Diyorum kimse aldanmasın puanına emin olun sadece soğuk olduğu için gelmiyor kimse

• çok sağolun yorumlar için, şehirde cafe vb. durumları var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.