Şimdi Ara

Ateş Ölçer Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
95
Cevap
7
Favori
151.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ateş ölçer almam lazım, sizce en iyi sonucu alabileceğim ve bebeği rahatsız etmeden kullanabileceğim bir model var mı?

Forumlarda genel olarak sıralamayı şu şekilde yapmışlar:
    1- Braun
    2- Chicco
    3- Weewell

Bunların arasından ise şu modellerde kaldım:

Weewell WTE220
    Braun IRT 4020
    Braun IRT 4520
    Chicco Comfort Quick Kızılötesi

Eğer tavsiyede bulunursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: murti43

Bu mesaj silindi.
    Arzum Ar-863 kullanıyorum ve çok memnunum.
  • Kullanmadım fakat hoşuma gitti alırsam kesin Braun IRT 4520 alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-46051F48E

Kullanmadım fakat hoşuma gitti alırsam kesin Braun IRT 4520 alırdım
    bende arzumu tavsiye ederim en çok tercih edilen ürünler arasında
     Ateş Ölçer Tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: havvaturna

bende arzumu tavsiye ederim en çok tercih edilen ürünler arasında
     Ateş Ölçer Tavsiyesi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar,

aldım. yaklaşık 5 günde eve geldi. şimdilik güzel gibi...

ilginiz için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: isikmuratim

arkadaşlar,

aldım. yaklaşık 5 günde eve geldi. şimdilik güzel gibi...

ilginiz için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    arkadaşımın bebeği olalı bi kaç ay olmuştu bi türlü fırsat bulup gidememiştik, ne hediye alalım diye düşünürken evbeyaz.com daki Arçelik K-9310 Ateşölçer i
    almaya karar verdik. bi kaç günde elimizde ulaştı ve arkadaşımızın da çok hoşuna gitti. fiyatın da oldukça uygun olduğunu düşünüyorum.

https://www.evbeyaz.com/goster/k-9310-atesolcer.html

• quote:

Orijinalden alıntı: carlosbenudo

arkadaşımın bebeği olalı bi kaç ay olmuştu bi türlü fırsat bulup gidememiştik, ne hediye alalım diye düşünürken evbeyaz.com daki Arçelik K-9310 Ateşölçer i
    almaya karar verdik. bi kaç günde elimizde ulaştı ve arkadaşımızın da çok hoşuna gitti. fiyatın da oldukça uygun olduğunu düşünüyorum.

https://www.evbeyaz.com/goster/k-9310-atesolcer.html

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 1 haftadır bende ateş ölçer araştırmasındaydım....Medikalciler ve sağlıkçı arkadaşlarım "sadece tıbbi ekipman üreten üreticilerin ürünlerini tercih edin" deyince, braun Vb. diğer markaları eledim.Tavsiyeler üzerine Medisana ile Beurer markasını markaja aldım... Bu 2 üreticide Alman firması olup sadece sağlık ekipmanları üretiyormuş. Özellikle Beurer'i gerçek anlamda kullanan çok kişi tavsiye edince, bugün tereddütsüz satın aldım.... Medikalcilerde 1 Haftada onlarca cihazı açtım kapadım test ettim ama, bu Beurer kalite olarak gerçekten kendini hissettirdi....

Ateş Ölçer Tavsiyesi Ateş Ölçer Tavsiyesi Ateş Ölçer Tavsiyesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ateş Ölçer Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Dedektör Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Yaklaşık 1 haftadır bende ateş ölçer araştırmasındaydım....Medikalciler ve sağlıkçı arkadaşlarım "sadece tıbbi ekipman üreten üreticilerin ürünlerini tercih edin" deyince, braun Vb. diğer markaları eledim.Tavsiyeler üzerine Medisana ile Beurer markasını markaja aldım... Bu 2 üreticide Alman firması olup sadece sağlık ekipmanları üretiyormuş. Özellikle Beurer'i gerçek anlamda kullanan çok kişi tavsiye edince, bugün tereddütsüz satın aldım.... Medikalcilerde 1 Haftada onlarca cihazı açtım kapadım test ettim ama, bu Beurer kalite olarak gerçekten kendini hissettirdi....

Dostum selam,
    Kullandıktan sonra ürün hakkındaki görüşlerini paylaşır mısın?
    Yazdıklarından sonra benim de ilgimi çekti. Braun'dan daha uygun fiyata bulunuyor, 75tl civarında.
    Önerir misin?

Benim 75tl dediğim ft 55 modeli. Aynı modelden mi bahsediyoruz, tavsiye edeceğin farklı bir modeli var mı?

Edit :
    Resme yakından bakınca gördüm modelini. JFT 90 mış Seninki. Biraz daha pahalı. Temassız. Sağlıklı ölçüyor mu?
    Aradaki farka değer mi acaba?

Bir de 100tl civarında, hem alından hem kulaktan olanı var. FT 70 modeli
    O daha mantıklı gibi.
    Bebeler biraz büyüyünce kulaktan olan biraz zor oluyor.
    Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinsarioglu -- 5 Mayıs 2014; 17:16:18 >

• huseyinsarioglu kullanıcısına yanıt
    Selam;

Son derece güvenilir ölçüm yapan çok güzel bir alet yav :)) keşke paraya kıyıp daha önce alsaymışım... Aldığımdan beri ailecek 20 defa filan kullandık sanırım...hiç bir şekilde hata vermedi çok şükür :)

70 modeli kulak arkasından ve alından ölçen oldukça güzel bir modelmiş...yani kulağın içinden ölçmüyor....Aradaki fiyat farkları modellerin eski ve yeni tarihli olması veya aldıkları ödüller Vs. den kaynaklıymış... Özetle beurer'in temassız ölçen istediğin bir modelini alabilirsin...Marka ve işlev olarak sektöründe oldukça güvenilir bir firma...

Braun marka ateş ölçer veya tansiyon aletlerini İzmir Konak'taki medikalciler satmıyor....çok fazla şikayet ve iade alması, artı sonuçların hatalı çıkması gibi sebeblerden satmıyor adamlar....
  • janjarre kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum,
    70 modelinde karar verdik eşimle. Hem kulak hem alın mantıklı geldi.
    Sağol yorumların için.
    Hayırlı olsun.... Cihazın içinden çıkan kitapçığı iyi oku ;) ölçüm değerlerinin karşılaştırması, eşdeğeri Vs. hakkında önemli bilgiler var... Yani kulaktan,koltuk altından,alından ölçüldüğü zaman hangi değerin esas alınacağını yazıyor....
  • quote:

Hayırlı olsun.... Cihazın içinden çıkan kitapçığı iyi oku ;) ölçüm değerlerinin karşılaştırması, eşdeğeri Vs. hakkında önemli bilgiler var... Yani kulaktan,koltuk altından,alından ölçüldüğü zaman hangi değerin esas alınacağını yazıyor....
    Bütçeniz uygunsa:

THERMOFOCUS (200 TL civarı.)
    VISIOFOCUS (130 TL civarı. Kullanıyorum, çok memnunum.)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ateş ölçeri sorunsuz kullanmaya devam ediyor musunuz? Resimdeki JFT 90 Beurer - Temassız değil mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizpiyadesi -- 18 Eylül 2014; 17:20:15 >

hocam termometre bakıyorum, yorumlarınızı dikkate aldım. Aşağıdakini önerir misiniz?

• denizpiyadesi kullanıcısına yanıt
    Kardeş kusura bakma bir süredir girmiyordum, yeni gördüm.
    Biz alttaki ürünü aldık. Çok sık kullanmadık Allah'a şükür, ihtiyaç olmadı.
    Bir kere hasta oldu, o sırada kullandık. Saatte bir kontrol ettik.
    Birkaç kere de aşı olduktan sonra kontrol ettik.
    Ucunda çıkabilen bir parçası var, çıkartınca kulaktan ölçer oluyor. Takınca alından ölçer oluyor.
    Biz gayet memnunuz. O kadar para vermeye gerek yok sanki.
    Senin bahsettiğin ürün hakkında bir fikrim yok açıkçası.

Bize hem kulak hem alın mantıklı geldi. Çocuklar biraz büyüyünce kulaktan ölçtürmek istemiyorlar.
    Önümüzde bizden bir yaş büyük yeğenimiz var, ondan tecrübeliyiz :)

www.saglikliveguzel.com
    Beurer Alın ve Kulaktan Ölçer Termometre FT 70 | Beurer | 239,20 ₺ | www.saglikliveguzel.com
    http://www.saglikliveguzel.com/beurer-alin-ve-kulaktan-olcer-termometre-ft70

eyv hocam faydalı oldu yorum. 100 TL civarı ben de hem kendimizde hem çocukta kullanalım diye alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Bütçeniz uygunsa:

Hocam bende visiofocus almayı düşünüyorum, hala memnun musunuz?
    Çıkan bi kapağı varmış galiba onun sağlam olmadığı, ve açılınca 4 saat kapanmadığı (açma kapama tuşu yok) gibi bir şeyler okudum aslı var mı
    tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Bütçeniz uygunsa:

Hocam bende visiofocus almayı düşünüyorum, hala memnun musunuz?
    Çıkan bi kapağı varmış galiba onun sağlam olmadığı, ve açılınca 4 saat kapanmadığı (açma kapama tuşu yok) gibi bir şeyler okudum aslı var mı
    tavsiye eder misiniz?

Alıntıları Göster
    Memnunum, kapakla ilgili sorun yaşamadım.

• janjarre kullanıcısına yanıt
    Tavsiyelere uyup geçen hafta bebek için aldım. 123Tl. Gerçekten kaliteli. Özellikle ölçtüğü değerlerdeki kararlılık süper. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim... Yalnız bu tür cihazlarda duracell veya varta gibi kaliteli pil kullanmak lazım. Cihazla verilen piller dandik çıkıyor akma yapabilir...

Ara sıra pil yataklarını kontrol etmekte fayda var...Bu tür cihazlar çok sık kullanılmadığı için piller uzun süre cihazın içinde kalıp akma yapabiliyor...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.