Şimdi Ara

Ateş ve Su 7 oyna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ateş ve Su Oyunu 7 serisi ile karşınızda.

Ateş ve Su 7 Oyununu oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: hellhell

Ateş ve Su Oyunu 7 serisi ile karşınızda.

Savaşçı kediler 2. bölümü olan bu oyuna ateş ve su 7 diyerek insanları kandırmaya utanmıyor musunuz?

bu şekilde insanlar sizin sitenize gelecek ama peki kalacaklar mı, bir daha sizin sitenize inanacaklar mı?

Yazık gerçekten bu şekilde yetiştirenlere ve yetişen nesillere...
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellhell -- 9 Eylül 2013; 15:10:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mport

quote:

Savaşçı kediler 2. bölümü olan bu oyuna ateş ve su 7 diyerek insanları kandırmaya utanmıyor musunuz?

bu şekilde insanlar sizin sitenize gelecek ama peki kalacaklar mı, bir daha sizin sitenize inanacaklar mı?

Çok sert tepki vermişsiniz. Neden bu kadar büyüttüğünüzü anlamadım. Her insan hata yapabilir önemli olan hatalarını telafi etmektir. Siz bu durumu daha tatlı bir dille söylebilirdiniz. Ayrıca olayın yetiştirenlerle ne alakası var ve böyle bir itham da bulundunuz anlamadım doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellhell -- 9 Eylül 2013; 15:09:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mport

quote:

Çok sert tepki vermişsiniz. Neden bu kadar büyüttüğünüzü anlamadım. Her insan hata yapabilir önemli olan hatalarını telafi etmektir. Siz bu durumu daha tatlı bir dille söylebilirdiniz. Ayrıca olayın yetiştirenlerle ne alakası var ve böyle bir itham da bulundunuz anlamadım doğrusu.

Haklı bence kanka
    Başlığa bakıp girdim dedim 7 Mİ OHA LAN 7 NE

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.