Şimdi Ara

#AteşlerdeYANALım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rikuride

Bitsin artık bu hasret

Alıntıları Göster
    Sübliminal mesaj...

• Başkan açıklama yaptı diye biz sevdamızdan vazgeçecek miyiz?

Aziz Y. her türlü çamuru atarken vazgeçtik mi?
    Taraftar kenetlenmiş Ali Koç'u isterken, medya şanslar eşit derken vazgeçtik mi?

Seni başkan seçmek isterken kongrede konuşan terbiyesizin 'Taraftar yeniçeridir onların lafıyla iş yapılmaz' diyenin sözüne uyup vazgeçtik mi?

Büyük Fenerbahçeyi istiyoruz Başkanım.

Seni sırtımıza aldık diye sen de bize tepeden bakma.
    Mutluluk Fenerbahçe'de olmaktır UNUTMA.
  • Ali Koç'un başkan olduğu zaman içten içe herkes Ersun Hoca ile anlaşıp "Özlenilen Fenerbahçe"yi geri getirmesini

ve arkasındaki inanılmaz taraftar desteğiyle beraber müthiş bir sinerji yaratmasını bekliyordu. Eskisi gibi Saraçoğlu'nun rakipler için cehenneme döneceği günleri hayal ediyorduk.

Ancak başkan tercihini yabancılardan yana kullandı, saygı duyduk. Yabancı hocayla ilgili Hollandalı olmasının da etkisiyle dile getirilen "lige uyum sağlayamaz" ve "Hollanda ekolü çöküşte" gibi birtakım endişeler vardı. Ne yazık ki bu endişeler haklı çıktı. Hoca geldiğinden günden beri saçma sapan hamleler yaptı, Fenerbahçe sahaya ne yapacağını bilmeden çıktı ve tarihin en kötü başlangıcını yapıp ligin 15. sırasına demir attı.

Sonrasında medya istifa dedikoduları ile çalkalanmaya başladı. Aykut'un televizyondaki fedaileri "Aykut Hoca geri dönsün" naraları atarken, taraftar Saraçoğlu tribünlerini Ersun Yanal sesleriyle inletiyordu.

Sonrasında herkes başkanın "Camiaya Sesleniş" programını beklemeye başladı. Başkan programda Ersun Hoca'nın medya tarafından pohpohlandığını, taraftarın medyanın gazına geldiğini, kendisinin ise medya ile hareket etmeyeceğini söyledi. Halbuki medya tam tersine Aykut Kocaman naraları atıp, taraftarın yoğun isteği üzerine Ersun Yanal'ı da konuşuyordu. Başkan daha sonra Ersun Hoca planlarımızda şimdi ve yarın olmayacak, uzun vadeli çalışabileceğimize inanmıyorum, Ersun Hoca sevdasından vazgeçin, ben olduğum sürece gündemimizde olmayacak gibisinden çok talihsiz, Azizvari bir açıklama yaptı.

Başkan bu talihsiz açıklama ile hem taraftarın büyük bir çoğunluğunu hayal kırıklığına uğrattı, hem de antrenör konusunda hareket alanını kısıtladı.

Ola ki yarın birgün Cocu'yu gönderip başka bir antrenör getirdin ve başarısız oldu, o zaman ne yapacaksın sayın başkan ? Taraftarın önünde durabilecek misin ? Sonrasında diyelim ki Ersun Hoca'yı getirdin, sözlerini yemiş olmayacak mısın ?

Bu taraftar, bende dahil 5 yıldır bu adamın yollarını gözlüyor, oynattığı futbola özlem duyuyor. Sen ne kadar bu sevdadan vazgeçin desen de taraftarın gönlünden silemezsin. Aksine daha da körükleyip kendini taraftarın önünde zor duruma düşürürsün.

Ersun Hoca gelmeden taraftarın içindeki ateş dinmeyecek. Elbet bir gün buluşacağız. Umuyorum en kısa zamanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben başkandan artık umudumu kestim.. bu ersun hoca bizim bilmediğimiz ne yaptıda fenerbahçede bu adam afaroz edildi.
  • Bu konu 27 agustosta açılmış. Biz taraftarlar görmüş 3-4 ay önce bu durumu. Bu kadar bekleme çok yipratti. Herkesi çok yordu. Ama olsun hocam AteşlerdeYANALım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.