Şimdi Ara

ath m-50 nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar, kafaüstü kulaklık almayı planlıyorum ve şu 3 model arasında karar kıldım..

AKG K450
    AKG Q460
    ATH M-50

Sorularım şunlar:

1-Q460 ile K450 nin farkları nelerdir? ( forumda bununla alakalı 3,4 başlık açılmış ama net bir cevap yok..)
    2- En güvenilir hangi siteden alabilirim?
    3- Türkiyedeki satış yerleri ucuz mu?
    4- Burn in yapmam gerekir mi, nasil yaparim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refik1995 -- 22 Temmuz 2012; 12:59:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: refik1995

Kolay gelsin arkadaşlar, kafaüstü kulaklık almayı planlıyorum ve şu 3 model arasında karar kıldım..

AKG K450
    AKG Q460
    ATH M-50

Sorularım şunlar:

1-Q460 ile K450 nin farkları nelerdir? ( forumda bununla alakalı 3,4 başlık açılmış ama net bir cevap yok..)
    2- En güvenilir hangi siteden alabilirim?
    3- Türkiyedeki satış yerleri ucuz mu?
    4- Burn in yapmam gerekir mi, nasil yaparim...

bilgisayarima garip seyler oluyor... bu 3 model arasinda tavsiye ettiginiz hangisidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refik1995 -- 21 Temmuz 2012; 16:10:26 >
  • ATH M-50 aralarından en iyisi her bakımdan. K450yle Q460ı aynı kulaklık olarak biliyorum ama Q460 Quincy jonesa özel olarak üretilmiş signature bi model olduğundan tasarımı farklı. Burn-ini kafana takma kolay o.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenCross

ATH M-50 aralarından en iyisi her bakımdan. K450yle Q460ı aynı kulaklık olarak biliyorum ama Q460 Quincy jonesa özel olarak üretilmiş signature bi model olduğundan tasarımı farklı. Burn-ini kafana takma kolay o.

sağolasın başganım ath m-50de karar kıldım... Yabancı bir siteden almayı düşünüyorum güvenilir oluyor mu amazon , ebay gibi siteler? çakma olma ihtimali var
  • bilgisi olan kimse mi yok yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: refik1995

bilgisi olan kimse mi yok yahu?

Ben m50'yi fastfalcon nickli arkadaştan aldım siz de onunla bir görüşün derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.