Şimdi Ara

Athlon 64 X2 5600+ AM2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sen uçtun ya bide oc den anlamam da yapmam da diyodun ayıp yahu

Anlamam diyordum, Yapmam demiyordum...

Zaten bana DFi nin biosunda kaybolmayacak biri lazim O.C icin

Neyse buluruz birini sorun degil... Burdan olmazsa baska bir yerden...

bu arada X2 3800+ ariyormussun sana daha 3 haftalik X2 Brisbane 4000+ kakaliyayim pardon vereyim... 120 YTL

• yok ben alimyim alanada mani olmiyim, sıfır alıcam ben kredi kartı hikayesi falan var ve alma işi kesin değil şu anda. bi bilgisayar var o satılırsa benimkileri yeni pc ye, yenileri de bana geçircez artık
  • Sen bilirsin dostum... Gidiyor cillop gibi islemci bak...
  • aifyet olsun size aslında iyi fiyat ama kredi kartı ile alıncak işte.bide önce pc nin satılması var
  • X2 5600 ile E6420 aynı fiyatlardalar artık 183$+KDV..Tabi ikiside şuan piyasada yok..22 Nisan'dan sonra E6420 bulabilirsin ama X2 5600 için bir şey diyemem şu an ellerinde olan bir kaç firma vardır ama onlarda zarar etmemek için AMD'nin 9 Nisan'da yaptığı indirimden önceki fiyat'a satıyorlardır...O/C yapcaksan E6420'yi yapmayacaksan X2 5600'ü öneririm....Kart olarak AMD'de O/C yapacaksan ABit ve DFI yapmayacaksan Sapphire 690G'dir....Intel'de O/C yapacaksan parana göre değişir ama en az Gigabyte DS3 öneririm...Paran varsa MSI 965 Platinum veya Asusu Commando olur.....
  • polimige girmeye gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bguzelsoyy -- 18 Nisan 2007; 11:26:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bguzelsoyy

X2 4800 u 3.0 olarak calistiriyorum inanmiyan varsa ss koyarim.. ! 3x2 6 GHZ eder..

3*2 6 ghz mi şaka gibisin sen ya o işlemci 3+3 yapmaz kardeşim yine 3 ghz yapar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.