Elime Barton çekirdekli AthlonXP 2500+ geçti ama board MSI KT4AV , düşük oc kabiliyeti ve donanımsız olması beni biraz delirtiyor. Acaba bu efsane işlemciyi şah'a kaldıracak adam gibi bir board tavsiye edermisiniz ?
not : Eğer Barton'a adam gibi anakart bulup güzelce oc edersek, P4 3.0ghz 1mb 800FSB cpu ve dandik Uli çipsetli anakarttan aldığım performanstan fazlasını alırmıyım ? Şimdilik PSU'um dandik çin işi,P4'ü kaldırıyor. Gerekirse onuda ucuz yollu fsp marka ile değiştirebilirim. Amaç oyun performansından ziyade günlük işlerden maksimum verim almak Divx,DVD, mp3, photoshop ve sörf.
Ramler : 2x512 twinmos cl 2.5 ddr400 ( dual )
Tavsiyelerinizi bekliyorum, hem nostalji hemde fantazi yapmak istiyorum Barton 2500+ ile :)
Bulursan Abit Nf7-s v2.0 yada Msi K7n2 Delta ILSR. 166 olan default fsbyi 200e çek..Hem remleri tam hızında kullanırsın hem işlemci p4 3ghz seviyesinde olur.
Abit AN7 Abit NF7
Abit AN7 ya da NF7 bulmak zor olur ama bakayım, başka tavsiyeler ? Extrem oc yapacak biri değilim. Zaten elimdeki barton 2500+ daha hiç oc bile bile görmemiş :)
asus A7N8X-DELUXE v2 yada A7N8X-E-DELUXE benim 2000+ işlemciyi 2250mhz 2500+ işlemciyi 2511mhz kadar çıkarttım bulabilirsen işene yarar birde P4 3800'den daha fazla performans almıştım.
Anakart buldum ama millet uçmuş, maşallah istedikleri paraya AM3 anakart alınır. Sanırım bu fantezi burada biter, işlemciyide satışa koydum...
AN7 ve NF7, cevapları vermişler. 2500+ ve AN7 kombinasyonu var bende, satmaya kıyamıyorum. Demek ki herkes aynı düşünüyor ki, fiyat çekmişler
epox 8rda+ da olur. Benim emektar anakartı + athlon mobile 2500+ ı 50 tl'ye satmıştım 1 sene önce.. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme