sorun crysisteyse vistada aynı ayarlarda perfomansının düsmesi normal zaten dier oyunlara bak cünkü dx10 kullanınca 3870 evet yetersiz geliyor olabilir aynı sahnelerde düsük fps veya takılma bile olabilir ....
dx9 modunda acarsan crysisi sorun düzelmesi gerekiyor.
unutmadan 2GB RAM + VİSTA + CRYSIS oynamayı unut cunku vistada crysis akıcı min 3gb en güzel 4gb ram le oynanır :! bu dogrudur.
saygılar
arkadasim oyun eger yukleme ekraninda takilmayip acilirsa hersey full dx10 catir catir xp den daha hizli calisiyor..senin dedigin gibi bir problem olsa problem olmazdi zaten normal bir sey..sorun senin dediginin farcry 2 de olmasi..crysisi full oynayan sistem fart cry 2 de aksiyor( ve belliki bilindik cpu - ekran karti yetmezliginde olan yavaslamalar degil) problem olan ve onu ilginc kilan bu
kardes sana yardım ettim dediğim dogru 4gb vista+crysis icin gerekli en az 3 +
oyunun bozuk olabilir orginal olmayan oyun ıcın fazla telas cıkarma. + pro yardım almayı dene iyi günler
yardimin icin sagol dostum..sizin fikirleriniz icin buraya konu actim zaten.. sanirim sorun vistada ses kartimdada problemler cikartdi zaten..oyunlari xp uyumluluk modunca calistirinca bir porblem olmuyor hem dx 10 da aciliyorlar..hersey ilginc:))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme