Şimdi Ara

ATİ 4870 x 2 aladım sonunda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayılı olsun artık bir kullanıcı testi yaparsınız değilmi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

aldım bu gün indirdim sonuç inanılmaz arkadaşlar sıkı durun %50 fan hızı iddle 22 derece full load furmark testinde maks 53 derece gördük inanılmaz işte SS ler

ATİ 4870 x 2 aladım sonunda

kardeşş yanlışş anlama sana bişe demiyorumm ama

senin sensörler kafayı yemiş .. cpu 24 normaldee .. çekirdekler önemlii

eğer sıvı soğutma kullanmıyosann o değerler imkansızz ..

hatta kullanıyosan bile o değerler imkansızz

• quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

arkadaşlar gerçekten inanılmaz ama öyle karta loadda dokundum ben elimi bile yakmadı resmen buz gibi inanasım gelmedi ama öyle bu arada kart bi ara 72 A çekti buda 400 W yeter diyen arkadaşlara kapak olur umarım ve ayrıca işte 3D mark Skoru

yhaww kardeşş kafanı yormaa .. değerler yanlışş

tartışmaya bile gterek yokk %1000000 yanlışş ..

sensörler kafayı yemişşş .. görmüyomusunuzz everette fan01 fan02

kaç devirdee 37500rpm

• Kartın Üzerini Ellediniz mi Cidden 24 derece felan mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Kartın Üzerini Ellediniz mi Cidden 24 derece felan mı??

gerçekten buz gibi soğuk oda sadce klimayla soutuluyor
    ve pc yede direk kocaman bi boru ile -30 derecede olan evaptan hava aktarıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 1 Eylül 2008; 16:17:04 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Kartın Üzerini Ellediniz mi Cidden 24 derece felan mı??

gerçekten buz gibi soğuk oda sadce klimayla soutuluyor
    ve pc yede direk kocaman bi boru ile -30 derecede olan evaptan hava aktarıyoruz

Normal O Zaman..Bende Zannettim KLİMASIZ Ve STOK FAN ile..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackCalamity

quote:

aldım bu gün indirdim sonuç inanılmaz arkadaşlar sıkı durun %50 fan hızı iddle 22 derece full load furmark testinde maks 53 derece gördük inanılmaz işte SS ler

senin için ısı ölçmek için bugün TEMP GUN aldım ısıyı bide onla ölçücem analog ve dijitalin yanıldığını farz ederek

ss ler yetmiyosa yakın sayılırız kardeşim bi akşam iftara bize gel misafirim ol
    hem iftar açarız hem pc yaparız
    hemde dediğin gibi bizim evdeki waterbox ta kesmezse bizim havuza dalarız biraz kendimizi soğutur kaç dereceymiş anlarız

• 4870x2 ekran kartı olan arkadaşlar lütfen okumadan geçmeyin.Ekran kartımı plazma tv ye hdmi çıkış üzerinden bağlamış bulunmaktayım.Bilgisayarımda toplam 25 adet oyun yüklü.23 adet oyunda herhangi bir problem yokken crysis ve flatout adlı oyunlarda plazmamın ekranı tam dolmuyor ve ekranın 4 köşesindede siyah boşluklar kalıyor.2. bir ayıntı vereyim flatoutta antialiasing kapalıyken tam ekran fakat antialiasing açıkken sorun devam ediyor.Crysiste aa açık veya kapalı farketmiyor ve sorunum devam ediyor.Masaüstü catalısty 8.8 üzerinden 1280x720 (720p)olarak ayarlı ve bilgisayrımdaki diyer oyunlar gibi sorunlu olan bu 2 oyunda oyun içinde 1280x720 çözünürlüğe ayarlı.Aynı çözünürlükte hatta 1920x1080 çözünürlüklerde 23 adet oyunda herhangi bir problem yokken crysis ve flatoutta ekranın tam dolmamasının sebebi ne olabilir deneyip cevab yazacak arkadaşlar varsa lütfen yardımlarını esirgemesinler.Acaba problem sadece benim ekran kartımdamı diye düşünmeye başladım.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Bu arada ramazan ayı tüm herkese hayırlar getirsin.İyi forumlar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BlackCalamity

quote:

senin için ısı ölçmek için bugün TEMP GUN aldım ısıyı bide onla ölçücem analog ve dijitalin yanıldığını farz ederek

ss ler yetmiyosa yakın sayılırız kardeşim bi akşam iftara bize gel misafirim ol
    hem iftar açarız hem pc yaparız
    hemde dediğin gibi bizim evdeki waterbox ta kesmezse bizim havuza dalarız biraz kendimizi soğutur kaç dereceymiş anlarız

valla yemekler neyy .. ona göre geliyim ...

kardeşş sen yanlışş anladın benii.. sen doğru söylüyosunn ..

ama bilgisayarının sensöyleri bozukk .. sende görmüyomusun .. kasa fanının hızını 37500rpm gösteriyoo

yani ben sana bişey demiyorumm .. sadece yanlış gösteriyo bencee

• her çeşit yemek mevcut açık büfe
    ama önemli olan sen ne olursan ol gel ister ati ister nvidia cı sen bana 1 soğan ekmek koy önüme 4870 x2 ile soğana çakar 2 ye ayırır 2 gpu yu da eşit oc li beslerim arada bende kaynar gider yerim
  • valla gerçekten güzel kartmış canım çekti doğrusu....
  • hayırlı olsun

herşeyi geç x2 nin duruşu yeter be ekran kartı gibi ekran kartı ne o öyle kurbagalar dinazorlar maymunlar çok şık

ek: bu kartları alıp hala 1280/1024 kullananlar varsa gerçekten çok yazık ediyorlar 22'' & 24'' mutlaka düşünün derim bambaşka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 1 Eylül 2008; 20:17:39 >
  • Aman arkadaşlar arada benim sorumun cevabı kaynamasın lütfen.
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan
  • Hayırlı olsun. Bakalım Biz ne zaman alabilicez.
  • 2 -3 ay sonra ucuzlar alırsınız meraketmeyin rekabetin sonu yok buda yarın anında eskir
  • fx5500 u 5 6 yıldır kullandıgıma gore kı halen kullanıyorum :) bu 2gb lık ekran kartını alınca bana bı 15 20 yıl gıder :D
  • üst seviyede kalmak istiyenler anca 3-5 ay gidiyor bu ekran kartları
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.