Amacım sadece 6970 in getirdiği güzellikleri kazanmak. stream proses 1536 ya cıkartmak. sadece Gpu clock hızını 1ghz yaptığımızda da aynı performansı yakalammız mümkün ama, 2 sini yapabilmeyi deniyeceğimden, sadece ilk edefimi gercekleştirebilmek için 6970 gibi stream prosess sayısı. Bu konuda kişisel tecrübeleriniz varsa hangi markalarda bu MODLamayı yapabiliriz. paylaşabilirseniz benimle teşekkür ederim.
Kolay gelsin herkeze şimdiden teşekkürler.
HD6950 2GB'lik 1. revizyon urunlerinde mod olayi mevcut.Basarili bir mod isleminden sonra bir ust model olan HD6970'nin performansina erismek mumkun
HD 6950 1.ci revizyon da mümkün ama hangi markalarda yada revizyon 1 de yazılı olan rev nuamrası kac. ve hangi markalarda var
Yardım pls Hiçmi yapan yok
sapphire modeli ben yaptım sorunsuz olarak kullanıyorum
Teşekkür ederim
6970 mod olayı güzelde, bende sapphire 2gb olan modelini aldım modlu olarak 28 gün kullandım, belki bana bozuk gpu'lu kart denk gelmiştir emin değilim, kart bozuldu ekranda karıncalanmalar oldu, allahtan 1 ay dolmamıştı, vatanbilgisayara götürdüm direk sıfırıyla değiştiler, şimdi ise cesaret edemiyorum, mod yapmaya, yapan arkadaşlar kaç aydır sorunsuz kullandıklarını yazarsa sevirim.
Arkadaşlar ASUS DCII 2GB 6950 bios mode ile 6970 yaptım asusu seçmemin sebebi diğer 6950 üreticilerin kartlarının 6x6 pin olması asus 6950 8x6 pin dolayısıyla 6970 lerin 8x6 pin olması birebir voltage bakımından sorun çıkarmamasını sağlıyor. Netten buluduğum 6970 boislar olmadı ve hata verdi çizgi elektonikten orjinal asus 6970 biosu istedim ve flashladığımda shaderların açıldığını gördüm. Size tavsiyem eğer bu işlemi yapacaksanız aynı üreticinin 6970 kartının biosu ile yapmanızı tavsiye ederim yoksa sorun yaşama ihtimliniz yüksek.tabi bu işlem öncesinde kartın orjinal biosunu saveleyin.3dmark testinde aldığım puan 6950 den aldığım puandan yaklaşık 2000 daha yüksek. Biraz cesaret etmeniz yeterli korkacak bişi yok. Kartta çift bios var bişi olursa 2. biosa alıp tekrar orjinalini atarsınız.