Şimdi Ara

ati 9550 ile asus p4 p800-x uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben asus p4 p800-x mainbord ve saphira ati rodeon 9550 256mb ekran kartı aldım yanlız windows ekranında devamlı monitör stand by olup geri açılıyor acilen yardımınızı bekliyorum bunu yaşayan başka kimse varmı.

• cli.exe diye bir dosya için yükleme hatası veriyor mu peki?
  • hayır hiç bir hata mesajı almıyorum herşeyi sorunsuz yüklüyor oyunları sorunsuz oynuyor ama masa üstü ve windows açılınca kararmalar başlıyor..
  • Sen genede windows güncellemelerinden net.framework'ü kurmayı dene belki işe yarar.Bendede benzer bir sorun oluyordu ama açılışta catalyst driverlarında bulunan cli.exe dosyası yüklenemediği için oluyordu.Çözümüde yukarıda yazdığım programın kurulmasıymış.Yada farklı driverlar ile deneyebilirsin
  • vallah tüm driverları indirdim nette yükledim ama sorun hala devam ediyor kartı başka pc de denedim çalıştı yeni monitör aldım olmadı bordda başka kart denedim sorun olmadı kafayı yicem
  • yokmu arkadaşlar bana yardımcı olacak rütbeli biri
  • bak kardes benım arkadasda bıostar u8798 anakart 1 gb kingston ram var.onun ekran kartı sapphire 256 mb/128 bit.ondada aynı problemın bır benzerı vardı.herhangı bır o/c girisiminde bulunmamıstı.opengl oyunları nı takır takır oynarken dx uygulamalarında oyundan atıyodu.sonrada reset...bende tum yoları denedım.dx versionlarını catalyst suruculerını vs vs.ama hala problem var.sabah kartı servise gonderdık.sonucu bekliyoruz.mail adresimi verem yada bana pm at sonucu sana bıldıreyım.

bu arada dx diagramı ac ve dx i test et.bakalım error code verecekmı?tamam mı kardes?hadı kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.