Şimdi Ara

ati catalyst control center hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7 kullanıyorum ekran kartım ati radeon hd3470 ve ati catalyst control center yüklediğimde masaüstüne sağ tık yaptığımda normalde çıkması gereken ati catalyst control center çıkmıyor. ben ati catalyst control center yazısının orada çıkmasını istiyorum veya ati catalyst control center a başka bir yolla girebilirmiyim. yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbaris -- 19 Aralık 2010; 13:15:58 >

• Başlat/Çalıştır

CCC.exe yaz çıkar sorunun umarım çözülmüştür.
  •  ati catalyst control center hatası

Bu yazı çıkıyor CCC.exe yazınca
  • aynı sorun bende de mevcut. kaldırıp yeniden kuruyorum ama yine de çıkmıyor.

win7 64 bit
  • xp kullanıyorum bende çıkıyor fakat 7 de çıkmıyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: naked leader

xp kullanıyorum bende çıkıyor fakat 7 de çıkmıyor galiba

daha önce çıkıyordu, ccc'yi güncelledikten sonra çıkmamaya başladı. (11.5 yükledim)

şimdi program ekle kaldırda da görünmüyor. kaldırıp tekrar kurdum ama catalyst control center gözükmüyor hiç bir yerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaris

Arkadaşlar windows 7 kullanıyorum ekran kartım ati radeon hd3470 ve ati catalyst control center yüklediğimde masaüstüne sağ tık yaptığımda normalde çıkması gereken ati catalyst control center çıkmıyor. ben ati catalyst control center yazısının orada çıkmasını istiyorum veya ati catalyst control center a başka bir yolla girebilirmiyim. yardımlarınızı bekliyorum

İşletim sisteminin kaç bit olduğunu ve pc mi laptop mu olduğunu belirtebilirmsin?

• driverlar filan hepsi güncel. ama bilgisayarda ccc yüklü görünmüyor, program ekle kaldırda yok, masaüstüne sağ tıklayınca çıkmıyor, başlatmada da yok.

win7 64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 14 Mayıs 2011; 18:28:21 >
  • bunları çok kez yaptım daha önce, çözüm olmadı maalesef

catalyst control center uygulamasını defalarca kurdum ama control center uygulaması yine de bilgisayarda görünmüyor.

program ekle/kaldır'da at catalyst control center değil de "ATI Catalyst install manager" görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 14 Mayıs 2011; 18:39:44 >
  • merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var.sorunum ekran kartı güncellemekle ilgili.benim ekran kartı hd 5450 atinin sitesinden 11.5 i yükledim ama özellikle fifa 11 ve battlifield bad company 2 olmak üzere bazı oyunlarda kasma takılma oluyor bunun nedenini bilen var mi?bide ccc ayrlarında önceden anti-aliasing 8x destekliyordu şimdi en fazla 4x oldu.bide eski driveri geri yükleyim dedim ama olmadı paketi indirdim siteden ama yükleme sırasında ccc ve ekran karı sürücüsü gözükmüyor sadece avivo ve hydrvision yüklüyor ama ekran kartı sürücüsü yüklenmiyor. her biseyi denedim daha önce sorunsuz yapıyordum simdi olmuyor sürücüyü pc den tamamıyla kaldıryrum driver sweper ile de siliyorum yine olmuyor.arkadaslar lütfen yardımcı olun.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzggrm

merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var.sorunum ekran kartı güncellemekle ilgili.benim ekran kartı hd 5450 atinin sitesinden 11.5 i yükledim ama özellikle fifa 11 ve battlifield bad company 2 olmak üzere bazı oyunlarda kasma takılma oluyor bunun nedenini bilen var mi?bide ccc ayrlarında önceden anti-aliasing 8x destekliyordu şimdi en fazla 4x oldu.bide eski driveri geri yükleyim dedim ama olmadı paketi indirdim siteden ama yükleme sırasında ccc ve ekran karı sürücüsü gözükmüyor sadece avivo ve hydrvision yüklüyor ama ekran kartı sürücüsü yüklenmiyor. her biseyi denedim daha önce sorunsuz yapıyordum simdi olmuyor sürücüyü pc den tamamıyla kaldıryrum driver sweper ile de siliyorum yine olmuyor.arkadaslar lütfen yardımcı olun.....

http://resim.donanimhaber.com/m_48868443/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48868443 bu linki bir incele, goksel37'nin attığı bir postta konuyla ilgili;
    amd nin catalyt yazılımında SDK diye program var onu kaldır.. o kasar.... banada olmuştu...

yapılışı... program ekle kaldırdan.. AMD CATALYST gel kaldır de tek tek hangi programları kaldırmada seçeneğinden: SDK lı programı kaldır.... işe yarıyor... ben bad company 2 yi 5850 ile full deyken...40 ile oynuyordum şimdi full de 60 dan aşağıya inmiyor....

diyor. Bir dene derim.

• ya bn atı catalsty diye bişey war sag tıklyanca gözüküyo ondn indrcem de nasıl ?
  • arkadaşlar ben buldum cozumu sunu ındırın
    http://www.tamindir.com/slimdrivers/
    sonra buradaki tum hataları ındırın duzeltınorada zaten kendisi kendi catalys buluyo orada bulursunuz ben buldum cooooooook mutlu oldum sizde deneyin

• edwerdnaber E kullanıcısına yanıt
    Yok olmuyo sadece ati driver'lerini kuruyo
  • sanırım bu Windows 7 basic ve starter lerde oluyor sag clickte gorunmuyor cunku onların sag clickte kişiselleştir menusude olmuyor ..Herhalde kişiselleştirme menusunu çıkarmak için yama var onları çıkarınca belki ccc de çıkabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.