Şimdi Ara

ATI grafik sürücüsü kurulamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xp'de problemlerim artmıştı en son kapatma ve yeniden başlat çalışmıyordu. Bende win7 kurdum. Diskleri biçimlendirip her şeyi sıfırladım. Tüm sürücüleri otomatik yüklettim. Ekran kartı sürücüsünün üzerinde ünlem var. "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" yazıyor. Sürücü güncelleştirmeye çalıştığımda en günceli zaten bu diyor. Driver Genuis isimli programla ATI sürücülerini indirdim ve kurdum bu sefer yeniden başlattığımda böyle bir hata alıyorum. "ATI grafik sürücüsü kurulamadı veya atı sürücüsü düzgün çalışmıyor. " Her şeyi silip baştan yüklüyorum ama olmuyor.

Ekran kartım Radeon x1650 Series.

• Windows ekran kartı sürücüsü kartta arıza bildirdiği için bu kodu veriyormuş. Garantisi varsa gönder ekran kartı arıza yapmış gibi gözüküyor.
  • anakartınızın windows 7 sürüleri varsa kurun yoksa windows 7 i unutun
  • Ekran kartımda arıza olup olmadığını anlamak için Win XP yükledim. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Sorunlu olsa bunda da hata verirdi sanırım? Anakartım P4V8X-X serisi. Destekliyor mu bilmiyorum. Ama Win 7 kurmadan önce microsoftun programıyla uyumluluk için tarattım bilgisayarımı ve sorunsuz kurulabilir demişti. Win 7 başka bahara kaldı sanırım.
  • Hadi yav iyi ki ekran kartından şüphelenip servisle uğraşmamışım. Pek anlamam ama anakart desteklemiyorsa sürücülerini nasıl yükledi acaba. Driver Genius programının bulduğu tüm driverleri yüklemiştim ve anakartla ilgili sürücü de vardı sanırım aralarında.
  • Ben windows 2000 driverlarini tanittim windows7 ye ayri bir durum ama anakartinizin chipseti icin via dan hic windows7 driver ciktigini sanmiyorum. yuklenmistir cunku ses kartiniz veya ethernet kartiniz vs.. daha guncel bir anakartta kullanilmis olabilir.
    Ekran kartiniz neden calismiyor code 43 hatasi neden veriyor ben size soyleyeyim via agp gard driverlarinin yuklenmesi gerektigi icin bence. tum driverlar kurulmussa neden agp yuvasi kullanilamaz hatasi aliyorsunuz acaba bu konuda dusunmenizi tavsiye ederim. destegi yoksa yoktur. bunda yapacak birsey yok
  • Doğrudur sistem yenileyene kadar xp ile devam o zaman. 7 ile XP arasında pek fark yok hatta 7 daha verimli diye okuyup heves etmiştim. Yardımlarınız için teşekkürler.
  • Ekran kartı Radeon x1650 Series sürücülerde format cd si çok önemli. orjinal bir windows bul öyle kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKLDK -- 13 Ağustos 2010; 0:20:16 >
  • Windowsu orjinal yapmıştım zaten sürücüleri yüklemeden önce. Ama anakartım uyumsuzmuş. Sanırım ondan oldu. Anakartım 7 uyumlu olsa ekran kartım sorun çıkarmazdı sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.