Şimdi Ara

ATI HD 5470 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler, başlıkta da belirttiğim gibi ATI HD 5470 kullanıyorum. Windows 8 Pro işletim sistemi kurduğum zaman ekran kartı driverı uyumsuzluğundan dolayı geri Windows 7 e düşürmek zorunda kaldım. Forumda bu konu hakkında bir çok soru var fakat benim sormak istediğim konu şu Windows 8.1 Pro sürümünde bu uyumsuzluk çözülmüşmüdür ? Deneyen ya da bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

• iyaylagul İ kullanıcısına yanıt
    Windows 8 kullanırken , windows 8 14.7 driverını indireceksin işte ..
  • 8.1 kurduktan indirin guncel driveri sorunsuz kullanirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam denedim yüklendi gösteriyor ama çalışmıyor İnteli kullanmaya devam ediyor, geçiş yapmayı deneyince izin vermiyor.

Windows 8.1 i şu an indiriyorum tahminen yarın en geç çarşamba kurmuş olurum inşallah sorun çıkarmaz hocam
    Driverı kurduktan sonra reset attın mı ?
  • Tabi ki de yeniden başlattım hocam Windows 8 de HD 5000 serisi sorun çıkarıyor genel olarak
    Valla bilemeyeceğim .

8 i kabul etmiyor demek ki kart 7 kullanın siz
  • Üstatlar Windows 8.1 kurdum fakat yine aynı problem var. Ekran kartı driverı yüklenmiyor. AMD'nin sitesinden sistem özelliklerini birebir seçmeme rağmen kabul etmedi. Aygıt Yöneticisinde AMD Mobility Radeon HD 5000 Series olarak görünüyor. Çözüm önerisi olan ?
     ATI HD 5470 SORUNU
  • quote:

AMD Mobility Radeon HD 5000 Series olarak görünüyor.

bu bir sorun değil zaten öyle yazması gerekiyor.amd'nin hiçbir kartını tam model bu 7970m diye yazmaz dediğin gibi yazar.
  • Tam model adı yazmasa bile yanında ünlem işaretinin olmaması gerekir hocam bu normal değil makine şu an hariciyi kullanmıyor bunu anlatmaya çalışıyorum.
  • isim yanında sarı ünlem işareti varsa sürücüyü kuramamışsın demektir.şu programla bir temizlik yap sürücüyü kaldırdıktan sonra.

http://www.wagnardmobile.com/DDU/

bu da kartına kurabileceğin son sürücü daha yeni çıktı win7 64 ve 8.1 64 bit için

http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%207%20-%2064

32 bit kullanıyorsan bu adresten doldur seçenekleri

http://support.amd.com/en-us/download

14.9 olmazsa eski sürücü bulacağım notebook için ama denemediysen bu dediklerimi dene.

• Hocam söylediklerinizi aynen yaptım işte driverları silmek için verdiğiniz linkten indirdim kurdum güvenli modda sildi vs.
    Kuruluma geçtiğimde sorunsuz bir şekilde başarı ile kuruldu ekranını gördüm yeniden başlat yaptım ve tekrar hata aldım. Aldığım hata Windows açılır açılmaz karşıma çıktı görsele ekledim.
    Bunun üzerine driverları tekrar silerek önce onboard olan İntel'i yükledim daha sonra tekrar ATI'i yükledim ve tekrar yeniden başlat yaptığımda bilgisayar Windows logosunu gördükten sonra sürekli olarak arka arkaya reset atmaya ve kurtarma ekranını açmaya başladı. Kurtarma işlemlerini yaptıktan sonra tekrar ATI'i kurdum yine aynı hatayı aldım. Windows 8 sürücüleri internetten bulup yüklediği için Aygıt Yöneticisinde şu an İntel de yüklü ama doğru çalışmıyor şeklinde gösteriyor.
    Hocam yani önerileriniz olmadı başka bir yolu yordamı varmıdır bunun ?
     ATI HD 5470 SORUNU ATI HD 5470 SORUNU

• format atabilirsin, Windows 7 kurabilirsin ya da servisine götürebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.