fikirilerinizi ve yardımlarınız bekliyorum.işlemci o.c ile sorun çözülür mü nasıl bir yöntem izlemeliyim. kartın performansını nasıl ortaya çıkarabilirim ? iyi diye nitelendirilen bir kart için oyunlarda 15-20 fps iyi olmasa gerek.
up
Öncelikle eklediğin ss'leri ayrı ayrı mesajlarla değilde tek bir mesej altında s image olarak toplarsan daha iyi olur.
Ekran kartın gerçekten güzel bir kart cod6 filan vız gelir o karta normalde ama sanırım senin düşük performans almandaki ana husus 2.2ghz hızında çalışan işlemcin. İşlemcin darboğaz yaptığı için ekran kartın gerçek performansını gösteremiyor.
İşlemcine oc yapmanı tavsiye edecektim ama oc sorunun ile ilgili konunu gördüm, umarım sorununu kısa sürede çözersin aksi halde pc'nden istediğin performansı alabilmek için yeni bir işlemci alman gerekecek.
ss. ler itek bir mesaj alatında topladıgımda dosya boyuru büyük dediği için ayrı ayrı yapmak zorunda kaldım. bilmediğim bir yöntem var öğrensem iyi olacak böyle zor oluyor.
benim fikrim de işlemci ile ilgili sorun oldugu yönünde veya kasamda ki güç kaynağı yeterince besleyemiyor. hangisi oldugu konusunda tam bir kanaat getirebilirsem ona göre hareket edeceğim fakat, çok basit bir o.c. işlemini bile yapamıyorum. 1 mhz bile arttırsam aynı sorunla karşılasıyorum.umarım çözüm önerecek birileri vardır.
Dostum o kadar fps oynaması pek normal değil işlemcin dual core 2.2ghz ve güç kaynağın yetersiz geliyor. Bana soracak olursan 500W'lık bir kaliteli güç kaynağı almaya çalış o zaman işlemcini rahat oc yapabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme