Şimdi Ara

ATI HD6950 hangi 1 Gb ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar eski 4870'imi değiştirip yeni bi kart almayı düşünüyorum. HD6950 ile GTX560 Ti arasında incelemeleri okudukça 6950'nin çoğu oyunda daha iyi fpsler veren bi kart olduğunu anladım. Dolayısıyla 6950 almayı düşünüyorum. Ama mod riskine girmek istemiyorum bazı 2gblıklar mod olmuyormuş 2 biosu bile yakanlar varmış OC ile 6970i geçtiğide göz önünde bulundurulduğunda 1Gb almaya karar verdim. Piyasada bulduklarım bunlar;

1-Sapphire HD6950 1Gb
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3698

2-XFX HD6950 1gb tek fan
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3749

3-XFX HD6950 1gb çift fan
    http://www.vatanbilgisayar.com/xfx-hd-695x-zdfc-hd6950-cift-fan-gddr5-1gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=53159

Muhtemelen bu 3 modelden birini alıcam. Kullananlar yada kullanmayanlar önerileriniz nedir?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• vatanda 6 taksite KDV bizden kampanyası var. Ayrıca soğutma olarak çift fanlı XFX, tek fan Sapphireden çok daha iyidir. Sapphire nin soğutucusu sanki referans tasarımlı. Hiçbirini kullanmadım. Ama herkes 3. olanı seçer.

İyi forumlar
  • Msi hd6950 twin frozr II OC 2gb al kesinlikle sakin 1gb boşuna alma bu karta az bi oc 6970 yada gtx480oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Msi hd6950 twin frozr II OC 2gb al kesinlikle sakin 1gb boşuna alma bu karta az bi oc 6970 yada gtx480oluyor.

Bu kart mod oluyormu? oluyosa bu karta zorlarım hem soğutmasıda iyi gibi gözüküyor. Ama özel soğutuculu modeller mod olmuyomuş diye okudum
  • Sana tavsiye ettiğim kart mod olmuyor ancak az bi oc ile modlu kadar güçlü oluyor hem riske girmiyorsun hem 2gb ileriye dönük fiyatı da 500tl civarı.
  • referans 2 gb kartlar 6970 olur arkadaşın önerdiği sessiz ve serin bir kart zaten mod da yapmayacaksın gerekirse oc yapıp kullanırsın
  • Ben üçüncü olanı kullanıyorum XFX 6950 çift fan gayet güzel bir kart crysis 1920x1080 full ayarlarda aa kapalı takılmadan oynatıyor masa üstü 41 derece oyunda max 67 derece çalışıyor benim sistemimde masa üstü sessiz oyunda işlemci fanımdan gelen gürültü yüzünden ekran kartının sesini duyamıyorum kısacası ben memnun kaldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım peki bi sorum daha olucak işlemcim athlon x4 620 darboğaz yaparmı? anakart olarak
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-pi-am3rs785g-pi-am3rs785g-amd-785g&sb710-ddr3-1333mhz-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=41891
    kullanıyorum. Bir de xilence 550w psu var. Tek bi ekran kartı için tüm sistemi değiştirmekmi gerekir :S

• Bulabilirsen benim almış olduğum windforce kullanan gıgabyte modelını al.Her yonden memnun kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinque
    Anladım peki bi sorum daha olucak işlemcim athlon x4 620 darboğaz yaparmı? anakart olarak
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-pi-am3rs785g-pi-am3rs785g-amd-785g&sb710-ddr3-1333mhz-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=41891
    kullanıyorum. Bir de xilence 550w psu var. Tek bi ekran kartı için tüm sistemi değiştirmekmi gerekir :S

Power yeterli.Msi hd 6950twin frozr II oc almakla tüm sistemi revize etmen gerekmez onu alsan yeterli.Darboğaz meselesine gelince almak istediğin ekran kartı üst sınıf bir ekran kartı.Işlemcinin frekansı ne kadar yüksek olursa ekran kartıda ona paralel olarak coşacaktır.Işlemcine biraz oc yaparsın.Yapmasan da olur ancak yeni nesil ekran kartları o kadar hızlıki.işlemciye hiç oc yapmadan kullanayım desen örneğin i5 2500k alman gerekli.Yani bu kartlar çok hızlı oc şart işlemci değiştirmene gerek yok yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 11 Nisan 2011; 8:13:28 >

• bence suanki kartin yeterli zaten ortada oyunda yok 28nm yi bekle derim yok derse msi tfii illa 1gb olcak dersen gigabyte wf alabilirsin
  • Dun biraz oc yapıyım dedim stok fan var üzerinde prime95 te 62 dereceyi görünce kapadım 2.7Ghzde fiyatlar düşmüşken x4 955 alıyım diyorum anakart destekliyo nasıl olsa
  • Ben vatandan saphire aldım 3 gün sonra iade ettim çünkü bozuldu kart artı üzerindeki soğutucu ve fan hikaye yani yetmiyor crysiste 20 dakka oynadıktan sonra masaüstüne atarak görüntü bağtaştırıcınız görüntülemeyi durdurdu diyor
  • msi twin frozen hd 6950
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Bende bugün saphire 6950 1 gb aldım 444 liraya bence bu daha iyi geldi şuan kullanıyorum masaüstü 40 drece crysis 2 de 70 dereceyi geçmiyor

ben iyiki bunu almamışım XFX 6950 çift fan almışım 474 tl verdik ama sorunsuz kullanıyorum sıcaklık problemi ve ses problemi yaşamadım
  • http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=37075

30TL fazla verip bunu almanız daha mantıklı olur.
  • XFX HD6950 Çift Fan GDDR5 1GB GDDR5 256Bit

bende bu kartdan 2 tane alıp mod yapmak istiyorum 6970 hayatımda mod yapmadım .

mod olurmu .birde ben nasıl yaparım o kafamı kurcalıyor

olursa 2 tane cift fanlı 6970 gibi olcak.

msı tercihimdi ama özel sogutmalı olanlar olmuyor diyorsunuz mod.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

XFX HD6950 Çift Fan GDDR5 1GB GDDR5 256Bit

bende bu kartdan 2 tane alıp mod yapmak istiyorum 6970 hayatımda mod yapmadım .

mod olurmu .birde ben nasıl yaparım o kafamı kurcalıyor

olursa 2 tane cift fanlı 6970 gibi olcak.

msı tercihimdi ama özel sogutmalı olanlar olmuyor diyorsunuz mod.

mod olur forumda detaylı videosu ve konusu var
  • arkaşım git 6950 1 gb al ben 1 hafta önce aldım harika 2.gb arasında fark yok üstelik fps oyunlarda daha iyi performans veriyo.ben tamamen 192x1080 full hd olarak bütün oyunları oynuyorum çok iyi.diğer ağı oyunları ben 4850 1 gb kartlada full oynadım dirt 3 crysis gibi onun için paranı boşa harcama git 6950 nin 1 gb. al gülel güle oyna kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.