Şimdi Ara

Ati > LCD > Yeşil ekran sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia ile problemsiz olarak izlediğim filmleri, yeni aldığım ATİ kartla izlerken sıkıntı yaşamaktayım. Sorun şu ki; benim philips 7404 42" LCD im var. Bilgisayarımdan HDMI ile LCD ye bağlantı yaptım. Nvidia ekran kartında herhangi bir problem ile karşılaşmıyorum fakat ATİ 5830 kart aldım yeni, LCD de film izlerken 15-20 dakika sonra ekran full yeşil e dönüyor. Bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor.

Bu sorun ile karşılaşan var mıdırı daha önce? Nedir çözümü ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofpuppets69 -- 25 Ekim 2010; 22:57:20 >

• Konu hakkında bilgisi olan veya böyle bir problem ile karşılaşan birisine denk gelirim diye güncelliyorum. Lütfen mazur görün beni.

Saygılar.
  • bir fikri olan yokmu arkadaşlar. Hiç kimse benim sorunumun aynısı ile karşılaşmadı mı?
  • Probleme bu süre zarfında denk gelen oldu mu arkadaşlar?
  • Eğer kartta herhangi bir hız aşırtmaya gittiyseniz yada CCC'den Overdrive ile herhangi bir oynama yaptıysanız Default değerlere çekiniz. Son olarak yine overclock yaptıysanız BIOS'u defaulta çekerek tekrar deneyiniz.

Eğer olmazsa garantiye göndermenizde fayda var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    ViewSonic Sarı Ekran Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.