Bu kartı satın aldım. Ati nin sitesinden güncel driverını indirmek gerekiyor.
yav hata ettin.
online cs de bile kasıyor
keşke 7600gs sonic alsaydın..
katılıyorum...
7600gs sonic x1650pro ya bile kafa tutuyor
quote:
Orjinalden alıntı: bigbenbil
quote:
Orjinalden alıntı: unknownartist
quote:
Orjinalden alıntı: okreg
SAPPHIRE ATI X1600PRO 256 MB 128Bit 16X
yav hata ettin.
online cs de bile kasıyor
keşke 7600gs sonic alsaydın..
katılıyorum...
7600gs sonic x1650pro ya bile kafa tutuyor
geçiiyor bile :)
quote:
Orjinalden alıntı: trulli
100$ için seçeneklerin x1650pro 7600gs yada 8500gt
dx10 da olsun dersen 8500gt yi düşün...
Arkadaşım 8500gt 100$ mı ??? yukarda bi arkadaş 120$filan diyo bende ekran kartı almayı düşünüyorum 100$ sa 8500gt alırım...
140 YTL'ye 7 taksitle aldım. Aynı fiyata daha kaliteli kart yok piyasada.
hayırlı olsun aama belliki konu acılmadan önce karar vermissin bile 1600pro tavsiye eden bi yorum görmedimde yukarda
PALIT 7600 GS SONIC
ati amd ye satıldığından beri gözümden epey düştü, amd ati yi 2. plana attı ve nvidia liderliği aldı bence açın amd nin sitesini bakın, göebiliyorsanız sayın derim kaç adet ati nin logosu mevcut, birde benim cad cam ekran kartımın driveri nerdeyse vista çıktıktan 6 ay sonra çıktı.... o yüzden nvidia derim....
ATI
NVDİA dan şaşmam hiçbir zaman
quote:
Orjinalden alıntı: okreg
SAPPHIRE ATI X1600PRO 256 MB 128Bit 16X
bunlar dururken 1600 pro ne ya hiç bilinçli tüketici böyle hatalar yaparmı.. o kart 1650 pro ya göre 3/2 daha düşük fps vermekte.. ama daha pahalı.. biraz forumda araştırsan x1600pro nun sorunlu olduğunu anlardın ve 1650 pronunda kendimdende bildiğim üzere sorunsuz olduğunu.. al sana bi kaya nereye dayarsan daya teknofiyat dan aramadan alışveriş yapmayn artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme