Şimdi Ara

ATİ Mobility Radeon 5470 ekran kartını nasıl verimli hale getirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çift ekran kartlı biri intelin diğeri ATİ Mobility Radeon HD 5470

Ancak oyunlarda istediğim verimi alamıyorum, ekran kartımın verimi artırılabilir mi, eğer ihtiyaç dahilinde ekran kartını değiştirebilir miyim?
    Veya sorun bir başka yerde olabilir mi?

Mesela bahsettiğim oyun Assasin's Creed 4

• Bu modellerde ekran kartları anakrta bitişikti değişmesi zor ve sorun oluşturur,ekran kartı çok gücük bir kart oynadığınız oyuna göre çok düşük ayarları düşürün verimli hale getirmeye çalışın
  • Anlıyorum ancak biraz önce bir araştırma yaptım ve bilgisayarımın ATİ Mobility Radeon HD 5470 değiştirilebileceğini yazıyordu

o değilde ekran kartını en üst verimlilikte nasıl kullanabilirim?
  • o ekran kartını kasadan sök hocam, (matkap ve testere ile) üzerine benzin dök yak

şaka bir yana 3.5 sene kullandım aldığım gün bile vasat bir ekran kartıydı çözümü yok hocam

değiştirebilirsiniz ama yerine takacağınız ekran kartıda vasat olacaktır AC4 vs. low 640X480 tüm ayarlar tahta ile belki açabilir.

size veya ürününüze lafım yok 3.5 yıl kullandım i5 4gb ram ve hd5470 kombinasyonunu kesinlikle oyun için vasat bir ekran kartı.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

Bir teknik servisle görüştüm anakart değişimi gerektiğini söylediler. Önerebileceğiniz bilgisayarıma uygun anakart önerebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.