Şimdi Ara

ATI Mobility Radeon HD 5650 Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Packard Bell TJ75 pc var. i5 4 GB ram 1 gb ekran kartı 500 hdd. Bilgisayarı ilk aldığımda ultimate kurdum driverları kurdum FIFA 11 vs kasan oyunları ekran dahi titremeden oynayabiliyordum. (1 YIL ÖNCE)Son bikaç haftadır bilgisayarda bi kasmalar oluyordu. FIFA 12 'de , NFS Hot Pursuit'te ekranda donmalar vardı. Bende 7 Professional kurdum driverları kurdum güncelledim. 720p video izlerken bile ekranda titremeler var. Önceden görüntü resmen akıyordu çok iyiydi ama şimdi anlayamadığım bu sorun var. Bunun sebebi nedir acaba nasıl düzeltebilirm sanki ekran kartım max. performansını kullanamıyo. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

• Sebebi ATI.

Ciddi diyorum alınan alınsın ATI kartların acayip bir uyumsuzluk sorunu var. Özellikle intel işlemcilerle ATI kartın uyumsuzluğu hat safhada oluyor. Geforce 6600 GT ile sorunsuz oynadığım oyunları HD3850 ile zart zurt bozula bozula, dalgalanmalara maruz kala kala oynamıştım.

Aha buraya yazıyorum daha düzelmez o kart. Fırına verirsen belki anca düzelir.

NOT: hele video izlerken bile dalgalanmalar oluyorsa kart yolcu demektir. İstersen kartı çıkarıp bir arka yüzüne bak. Lehim uçlarındaki kırılmaları görüp hak vereceksin. Fırınlama yöntemini öğren karta uygula. En azından kurtarma şansın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arino -- 1 Ocak 2012; 12:52:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: javocu

Sebebi ATI.

Ciddi diyorum alınan alınsın ATI kartların acayip bir uyumsuzluk sorunu var. Özellikle intel işlemcilerle ATI kartın uyumsuzluğu hat safhada oluyor. Geforce 6600 GT ile sorunsuz oynadığım oyunları HD3850 ile zart zurt bozula bozula, dalgalanmalara maruz kala kala oynamıştım.

Aha buraya yazıyorum daha düzelmez o kart. Fırına verirsen belki anca düzelir.

NOT: hele video izlerken bile dalgalanmalar oluyorsa kart yolcu demektir. İstersen kartı çıkarıp bir arka yüzüne bak. Lehim uçlarındaki kırılmaları görüp hak vereceksin. Fırınlama yöntemini öğren karta uygula. En azından kurtarma şansın olur.

bi git işine arkadaşım ya. yok fırınlaymış lehim uçlarıymış dalgalanıyormuşta gitmişmişte hastamısın nesin

• Dostum 1 yıl içinde notebook un tozlanması çok normal bir olay... Oyunu açmadan önce gpuz core temp programlarını indir kur ve çalıştır oyunu aç. sonra 5 dk sonra filan çık. ekran kartı 70 - 75 derece filan sa tozlanmış demektir.... laptobun sağ tarafındaki sıcak hava üfleyen yere elektrikli süpürge ile içindeki tozları ektir...(tabi pc kapalıyken... bir de amd nin sitesinden orj. driverlarıindir. en kötü ihtimalle pc nin cdlerinde olan driverı kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Dostum 1 yıl içinde notebook un tozlanması çok normal bir olay... Oyunu açmadan önce gpuz core temp programlarını indir kur ve çalıştır oyunu aç. sonra 5 dk sonra filan çık. ekran kartı 70 - 75 derece filan sa tozlanmış demektir.... laptobun sağ tarafındaki sıcak hava üfleyen yere elektrikli süpürge ile içindeki tozları ektir...(tabi pc kapalıyken... bir de amd nin sitesinden orj. driverlarıindir. en kötü ihtimalle pc nin cdlerinde olan driverı kur

Sağol dostum bu önerini bi arkadaş daha yapmıştı eve geçtiğim gibi denicem ve sorunun bundan olduğunu düşünüyorum bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.