Şimdi Ara

Ati Radeon 9550 leri öldürelim artık! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • walla kardeş şunu söylemek isterim ki nvidia serisinin bütün kartları Ati den daha yüksek performans veriolar bunuda uzun süren testler sonucu ortaya çıkardık walla bana kalırsa nvidia olsun çamurdan olsun ati 9550 de hatta bütün atileri öldürebiliriz istersen bu bize kalmış kimse alıp kullanmazsa aynen iade gider bu kartlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paksoy_yasin

walla kardeş şunu söylemek isterim ki nvidia serisinin bütün kartları Ati den daha yüksek performans veriolar bunuda uzun süren testler sonucu ortaya çıkardık walla bana kalırsa nvidia olsun çamurdan olsun ati 9550 de hatta bütün atileri öldürebiliriz istersen bu bize kalmış kimse alıp kullanmazsa aynen iade gider bu kartlar.

İşi Ati-Nvida boyutuna indirmeyelim Önemli olan modeldir marka değil. 9550 6600'den yavaştır. Neden? 6600 8 iş hatlı, 9550 4 iş hatlı olduğu için. Ati veya Nvidia olduğundan değil. Aynı şekilde 9550 fx5200-fx5500-5600 (hatta hız aşırtma durumunda 5700)'den hızlıdır. Nedeni ise fx'lerin kötü olması ve 5200 gibi kartların fx olsun olmasın yavaş olması

Birkaç saat içinde 9550 ile 3dmark 06 testi yapacağım Kare/sn'de küsüratlara göre karşılaştırırız kartları

9550 ölmüştür. Yeni kart alanlar para durumu el verdiği sürece almamalı. Elinde olanlar ise

Yine de elinde mx gibi kartlar olan varsa ve bütçe el vermiyorsa 9550 düşünebilirler.

Anticocacola hocam senin ATLANTIK ismi de mi ceza aldı yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Ocak 2006 18:49:26 >

• arkadaslar bende dun fx5200 kartımdan kurtuldum gittim mavibilg. 115ytl ye asus ati 9550 aldım gercekten fx5200 den sonra ilac gibi geldi maddi imkanları az olan arkadaslar için gercekten iyi bir kart.ama benim beklentilerimi tamamen karsılayamadı insallah o/c yaptıktan sonra farkedilebilir bir performans saglar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

arkadaslar bende dun fx5200 kartımdan kurtuldum gittim mavibilg. 115ytl ye asus ati 9550 aldım gercekten fx5200 den sonra ilac gibi geldi maddi imkanları az olan arkadaslar için gercekten iyi bir kart.ama benim beklentilerimi tamamen karsılayamadı insallah o/c yaptıktan sonra farkedilebilir bir performans saglar.

Hız aşırtma sonucu oldukça fark olacaktır. Ancak iş hattının önem kazandığı yoğun ps efektli oyunlarda saat hızı arttırımı da fazla etki edemiyor.
  • Bende Asus 9550 GE-TD 128/128 ekran kartımı üstüne 1 adet MSİ KT4AV ve 1 Adet Sempron 2500 + vererek HİS İCQ 9800 Pro ile takas ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasok

Bende Asus 9550 GE-TD 128/128 ekran kartımı üstüne 1 adet MSİ KT4AV ve 1 Adet Sempron 2500 + vererek HİS İCQ 9800 Pro ile takas ettim.

his ıceq 9800 ler gerçekten harika.kenim kullanmadım ama Ankara kızılay da CHATLAK INTERNET CAFE var orda kullanılıyor harika bi kart adamlar 5 senedir hiçbir bilgisayarı update etmediler ama fear bile tüm detaylarda uçuyor.çok güzel bi seçim yapmışsın

• Bı konuyu OZiX hortlatmış.Tebrikler.
  • Eksen Bilgisayar'dan 161$+kdv'ye(yanlış hatırlamıyorsam) 6800le aldım. Ne var ne yok açıldı, biraz o/c oldu. şimdi 16/6 6800gt ye yakın bir performansta kullanıyorum. Sonra gaza geldi bir tanıdık o da aldı açılmadı pipeline'lar ve shader'lar elinde patladı.Yinede o fiyata hiçbirseyi açılmasa bile mükemmel bir kart. Tavsiye ederim.
  • 9550'nin öldüğünün kanıtı

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

9550'nin öldüğünün kanıtı

başımız saolsun.

şindi bu 2006'daki demolar gibi oyun var mı piyasada? 9550 'yi saniyede 1-2 kare oynatacak.
    yoksa kolpa mı bu testler kartın alırını öldürmek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 18 Ocak 2006 22:35:29 >

• Resim çıkmıyor lütfen sayı olarak sonucu yazar mısınız.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GusFraba

Resim çıkmıyor lütfen sayı olarak sonucu yazar mısınız.?

Test 1024 x768'de çalıştı(Monitör 15 lcd olduğundan).
    Genel sonuç 547

Ps 2.0: 260

Hdr/sm3: Yok :)

İşlemci: 741 (İşlemci testi tam bir eziyet)

9550 hdr testlerini çalıştıramadığı için daha da düşük alıyor.

Sistem bayağı doluydu. Masaüstü de yoğun:) Daha sağlıklı bir şekilde test ederim belki. Ama sonuç 600'ü geçmez:)

Normalde sanırım 1280x1024'te yapıyor testi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Ocak 2006 22:51:23 >
  • toplayın bütün forumda ne kadar 9550 varsa yakalım ilk benimkisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

toplayın bütün forumda ne kadar 9550 varsa yakalım ilk benimkisi

la daha 2 gün oldu alalı ben vermem
  • quote:

quote:

bende vermem ula
    ağzı olan konuşuyor. verin 150-200 YTL biz de biliyoruz öldürmeyi hatta mezarını bile kazarım valla kendi ellerimle

• quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

quote:

quote:

bende vermem ula
    ağzı olan konuşuyor. verin 150-200 YTL biz de biliyoruz öldürmeyi hatta mezarını bile kazarım valla kendi ellerimle

Fx'ler kaç alıyor acaba 06'dan. 9550'den düşük sonuç göremedim henüz(en azından forumda) (Benimki o da:).

• 9550 O puanı almışsa fx ya testi tamamlayamaz ya da negatif (-) puan alır
  • WALLA BEN ÇOK MEMLUNUM NFSMW ÇATIR ÇATIR OYNUYOR DAHA NE OLSUN BU KART BU KADAR PARAMIZ OLUNCA 6600GT ALIRIZ
  • yav arkadaşlar ben bu aşşağıdaki sistemle F.E.A.R ı 1024x768 cözünürlükte medium da çok rahat oynuyorum sanki counter strike oynarmış gibi rahat yani bazılarıda bu oyunu 6600gt bile kaldırmıyo diyorlar nabıyorlar 6600gt ekran kartı takıp 256 ram la oytun oynamaya çalışıp sonra ekran kartına bok atıyolar gibime geliyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.