Şimdi Ara

ati radeon ax300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daha bu gün ilk defa o/c denedim hatta yaptım cesaret edemiyordum garanti falan filan gider diye , taki 128 MB lik asus ati ax300 ekran kartım ile nfs pro streeti en düşük ayarlara da 1.5 GB ram 3.0 işlemci ile oyanayamayana kadar dedim bi ekran kartı mı alsam ama madem alacağım yaksam da koymaz ekran kartını almamı hızlandırır dedim :) ati tool ile core u 324 ten 400 e memmory yi de 200 den 250 ye çıkardım biraz artifacts scan yaptıktan sonra dedim tamam oldu da bu işi bilen arkdaşlara sorayım olmuşmu?
    ve kartta fan falan da yok ne kadar süre de yanar yanması anakarta hasar veriri mi? ve bi 256 lık ya da 512 lik bi ekran kartı alsam 50-70 usd ye idare edermi yoksa işlemci ya da başka bi şey oyun performansındaki artışa engel olur mu?
    baya uzun oldu şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: sword of...

benim bir sorum olacak
    daha bu gün ilk defa o/c denedim hatta yaptım cesaret edemiyordum garanti falan filan gider diye , taki 128 MB lik asus ati ax300 ekran kartım ile nfs pro streeti en düşük ayarlara da 1.5 GB ram 3.0 işlemci ile oyanayamayana kadar dedim bi ekran kartı mı alsam ama madem alacağım yaksam da koymaz ekran kartını almamı hızlandırır dedim :) ati tool ile core u 324 ten 400 e memmory yi de 200 den 250 ye çıkardım biraz artifacts scan yaptıktan sonra dedim tamam oldu da bu işi bilen arkdaşlara sorayım olmuşmu?
    ve kartta fan falan da yok ne kadar süre de yanar yanması anakarta hasar veriri mi? ve bi 256 lık ya da 512 lik bi ekran kartı alsam 50-70 usd ye idare edermi yoksa işlemci ya da başka bi şey oyun performansındaki artışa engel olur mu?
    baya uzun oldu şimdiden teşekkürler...

Hocam yaptığın oc değerleri gayet normal kart için hatta gpu 430 a kadar falan stabilir çalışabilir fan olsaydı 500 görürdü ancak ramleri 250 nin üstüne çıkarma kartı riske atarsın söylemedi deme , neyse ram 250 iyidir sen 400/250 kullan ...

Yanma olayı demişsin yanma öyle anakartı falan yakıcı durum değildir ekran kartının ramleri sapıtır görüntü karıncalanma falan yapar yada hiç görüntü gelmez gpu yanar ki 400 mhz de yanması mümkün değil ... yani için rahat olsun

bu kartta lowda oyun oynamak bile sorun yaratabilir..

alacaksan 2. elden 7600GT falan bak 70-75 liraya 256 mb garantili kutulu güzel kartlar satılıyor onlardan birini almanı öneririm orta detayda oyunları oynayabilirsin.. ayrıca sakın olaki bir bilgisayarcıya gidip " Bana 512 mb ekran kartı verirmisiniz" deme dersen işte kazık durumları olabilir ... ondan sen dediğim karttan 2. el forumdan al tabi taktir senin

• teşekkürler okumadan önce memory yi bi raz daha arttırmıştım bi hata fln verdi ama şimdi normal biraz daha idare eder beni bu herhalde
  • o fiyat aralığında 512 mb ile 256 mb ın hiç ama hiç farkı yok arkadaşım. zaten yüksek çözünürlük, aa, af gibi olaylarda giremeyeceksin.

benim de sana tavsiyem 7600gt alman yönünde. o karttan sonra sana inanılmaz güzel yeter.
    ayrıca üzerinde fan yoksa overclock tavsiye etmem, zira default halde bile ısınır o kartlar.

kendi kartını da 25-30 liraya satılığa koy, belki satabilirsin üzerini tamamlayıp bir 7600gt al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.