Merhabalar. Geçenlerde bilgisayarımın ekran kartını güncellemek istedim, ben de Radeon Software Crimson Edition Beta yazılımını yükledim. Neyse işte uzun süren yüklemeden sonra Catalyst Control Center ile çakışma yaşadı, ekran 800x600 oldu falan, filan. Ben bunu kaldırmaya karar verdim ve kaldırdım. Sorun olmadı. Ama eski CCC'yi de silmiş olduğunu gördüm. Ben de hiç araştırmadan direk AMD'nin sitesinden HD5650 driverlerini yükleyip, kurdum. Bir sorun gözükmemişti. Ama... Oyunlarda FPS düşüşü, ekran kartı değiştirme (intel hd güç tasarrufu - ati radeon performans şeklinde) özelliğinin gitmesi gibi şeyler yaşadım. Ben de HP'nin sitesinden orijinal sürücüleri indirdim. Neyse, işte sorun burada başlıyor... HP'nin orijinal sürücülerini yüklemek için eski CCC'yi kaldırmaya çalıştım, ve kaldırırken setupun ortasında mavi ekran verdi. Ben de direk güvenli modda açtım, ve sistem geri yükleme yaptım. Şu an bilgisayarımda bozuk, yarı İngilizce yarı Türkçe bir CCC var. Ve ayrıca artık "Ekran kartı çalışmayı durdurdu ve bu durumdan başarıyla kurtuldu" hatası almaya başladım. Yani size sorum şu: Bu CCC'yi ben nasıl kaldırıp HP'nin CCC'sini yükleyebilirim? (CCC = Catalyst Control Center) |
Bildirim