Şimdi Ara

Ati Radeon HD 4270 Ekran Kartı Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • raporun tamamına gerek yok.solda BİLGİSAYARIN artısına tıklayın.ÖZET / SUMMARY nin üzerine tıklayın.
    sağda anakart / mainboard yazar marka modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

quote:

HP touchsmart 310 kullandığınızı geç gördüm o yüzden birşeyler yazmak istiyorum.
    normal bir masaüstü pc değil bilgisayarınız..o yüzden ekran kartı ile alakalı durum sıkıntılı.

siz bilgisayarınızı bir laptop gibi düşünün..onboard ekran kartlı laptopların çoğunda ekran kartı değiştirilemiyor.
    ama bazılarında harici ekran kartları oluyor ve bunlar upgrade edilebiliyor.
    ÇOK EMİN OLMAMAKLA birlikte; sizin bilgisayarınızda MXM (yani harici ekran kartı) slotu VAR olabilir.
    detaylıca araştırıp bakmak lazım..bilgisayara everest ultimate edition programını kurun bu arada.
    anakart marka modeline ihtiyacım olacak.
    saygılar

Evet öyle olabilir ama sanmıyorum ekran kartı slotu olacağını,olsada orta modeller takılabilir,yer kısıtlı çünkü,hocam en iyisi o pcyi satın bence

ben sadece bilginin doğru paylaşılması için yazdım..biz alternatifleri söyleriz, bilgisayar sahibi seçimini yapar.
    hangi ekran kartı takılır,kaç para olur,iyi mi olur güzel mi olur o artık kısmet.

Evet haklısınız ama o pcyi satıp o paraya çok güzel masaüstü bir pc alinabilecegine eminim ,ben olsam öyle yapardım

alacağın masaüstü pc SIFIR mı olacak?Hem de çok güzel?
    bu pcnin aynısının sıfırı 1850 tl falan
    http://www.buroteknik.com/hp-xt006ea-20-touchsmart-310-1110tr-amd-x3-415e-2%2C5-ghz-4gb-750gb-2gb-2win7-premium--fiyati_83059.html?ref=akakce&v=1.97.7

2.el kaç paraya satmayı düşünüyorsun da sıfır çok iyi bir masaüstü alacaksın>?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HP touchsmart 310 kullandığınızı geç gördüm o yüzden birşeyler yazmak istiyorum.
    normal bir masaüstü pc değil bilgisayarınız..o yüzden ekran kartı ile alakalı durum sıkıntılı.

siz bilgisayarınızı bir laptop gibi düşünün..onboard ekran kartlı laptopların çoğunda ekran kartı değiştirilemiyor.
    ama bazılarında harici ekran kartları oluyor ve bunlar upgrade edilebiliyor.
    ÇOK EMİN OLMAMAKLA birlikte; sizin bilgisayarınızda MXM (yani harici ekran kartı) slotu VAR olabilir.
    detaylıca araştırıp bakmak lazım..bilgisayara everest ultimate edition programını kurun bu arada.
    anakart marka modeline ihtiyacım olacak.
    saygılar

Evet öyle olabilir ama sanmıyorum ekran kartı slotu olacağını,olsada orta modeller takılabilir,yer kısıtlı çünkü,hocam en iyisi o pcyi satın bence

ben sadece bilginin doğru paylaşılması için yazdım..biz alternatifleri söyleriz, bilgisayar sahibi seçimini yapar.
    hangi ekran kartı takılır,kaç para olur,iyi mi olur güzel mi olur o artık kısmet.

Evet haklısınız ama o pcyi satıp o paraya çok güzel masaüstü bir pc alinabilecegine eminim ,ben olsam öyle yapardım

alacağın masaüstü pc SIFIR mı olacak?Hem de çok güzel?
    bu pcnin aynısının sıfırı 1850 tl falan
    http://www.buroteknik.com/hp-xt006ea-20-touchsmart-310-1110tr-amd-x3-415e-2%2C5-ghz-4gb-750gb-2gb-2win7-premium--fiyati_83059.html?ref=akakce&v=1.97.7

2.el kaç paraya satmayı düşünüyorsun da sıfır çok iyi bir masaüstü alacaksın>?

Malesef anakartın tam adını bulamadı ama ben ordaki bilgilerin resimini aldın birde siz bakın

http://c1111.hizliresim.com/r/f/j8g1.jpg

• anlıyorum..tam model ne peki?büyük ihtimal ekranın arkasında vs bir etikette yazıyordur.
  • aida64 ile deneyin birde

Everest versionu eski olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 13 Kasım 2011; 23:16:30 >
  • quote:

anlıyorum..tam model ne peki?büyük ihtimal ekranın arkasında vs bir etikette yazıyordur.

Tam olarak şöyle

Üretici Hewlett-Packard
    Ürün 310-1020

quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

aida64 ile deneyin birde

Teşekürler deniyorum onuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfhdfh6366bsd -- 13 Kasım 2011; 23:18:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

aida64 ile deneyin birde

Evet dediğiniz gibi oldu buldu anakart adı nı modelini onuda şöyle resimliyeyim

http://b1111.hizliresim.com/r/f/j8x8.jpg

• The APP78-CF (Jesse) motherboard

aida64 ün sonuçlarına bakmadım daha ama büyük ihtimal içindeki anakart bu ve sanırsam üzerinde mxm slotu mevcut..
  • quote:

The APP78-CF (Jesse) motherboard

aida64 ün sonuçlarına bakmadım daha ama büyük ihtimal içindeki anakart bu ve sanırsam üzerinde mxm slotu mevcut..

yüreğime su serpiyorsunuz şu an çünkü seviyorum bilgisayarımı ekran kartı yüzünden değiltirmek istemem umarım dediğiniz gibidir iyi bir ekran kartı alıp kullanmaya davam ederim.. kesin sonuca nasıl ulaşabiliriz .
  • quote:

The APP78-CF (Jesse) motherboard

aida64 ün sonuçlarına göre başka bir anakart isimi çıkıyor
  • Expansion Slots
    One custom I/O card slot for a rear IO extension board
    One MXM graphics socket (for MXM graphics card included on selected models)
    Two PCI Express x1 mini card sockets

sizin cihazın anakartının özelliklerinde yazanlar..slot bilgileri
    mxm slotunun olduğunu iddia ediyor..ama tabi versiyonu konusunda bilgi yok.
    mxm 2 ya da 3 gibi.

bence sizin yapabileceğiniz en güzel şey bir hp servisine konuyu danışmak olur.çok kullanılan bir cihaz olmadığı için net bilgi almanız zor olur buralardan..ben de hiç görmedim canlı canlı araştırıp paylaşıyorum zaten.

bu da anakart adresi
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c01925524#N31

EKLEME : PARDON MXM3 müş..bu iyi haber

ekleme 2 : anakartınız benim paylaştığım..siz aida'ya bakmayın...databesinde yanlış yazıyor hehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 13 Kasım 2011; 23:55:12 >

• quote:

Expansion Slots
    One custom I/O card slot for a rear IO extension board
    One MXM graphics socket (for MXM graphics card included on selected models)
    Two PCI Express x1 mini card sockets

sizin cihazın anakartının özelliklerinde yazanlar..slot bilgileri
    mxm slotunun olduğunu iddia ediyor..ama tabi versiyonu konusunda bilgi yok.
    mxm 2 ya da 3 gibi.

bence sizin yapabileceğiniz en güzel şey bir hp servisine konuyu danışmak olur.çok kullanılan bir cihaz olmadığı için net bilgi almanız zor olur buralardan..ben de hiç görmedim canlı canlı araştırıp paylaşıyorum zaten.

bu da anakart adresi
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c01925524#N31

EKLEME : PARDON MXM3 müş..bu iyi haber

ekleme 2 : anakartınız benim paylaştığım..siz aida'ya bakmayın...databesinde yanlış yazıyor hehehe

çok teşekür ederim umarım aida yanılıyordur yarın artık ararım sorarım varmı yokmu mxm3 slotu ? son olarak olsa bile yeni nesil ekran kartlarından birini alıp kullana bilirmiyim eğer öyleyse para biriktirmeye başlayıcam Yarın çıkacak olan AC:Revelations kaldırcak bi ekran kartı takılsında gerisi mühim değil zaten tekrardan çok sağolun

• MXM hakkında başka bilgisi olan varmı arkadaşlar ??
  • MXM hakkında başka bilgisi olan varmı arkadaşlar ??
  • dfhdfh6366bsd

Mrb tekrardan..Şimdi gelelim esas konuya..Yani paraya :)

Sizin cihazda büyük ihtimal mxm3.0 slotu mevcut ve oraya da iyi bir ekran kartı takılabilir fakat yüksek model bir mxm ekran kartı ÇOK PAHALI.Aşırı pahalı hatta
    Bu ekran kartına 400-500 usd (kdv yurtdışı kargosu vergisi vs)vermektense ki bu 1000 liradan fazla bir rakam tutar, kendinize sıfırdan bir masaüstü toplayabilir ya da bir oyun konsolu alabilirsiniz rahatlıkla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.