Şimdi Ara

ATİ RADEON SAPPHİRE 512 MB EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde ati radeon sapphire 512mb 4850 modeli var.Kartımdan çok memnunum crysisi,gta4 ü,assasini su gibi çalıştıran bi kart.Kartımı alalı 3 gün oluyor ama maddi sorunlar nedeniyle istemeye istemeye satıyorum.Alakasız olabilir ama kingston 500 gb ve 320 gb lik sata harddiskleri ile birlikte satmayı düşündüğüm bu üç parçanın fiyatı 550 tl dir.Bu parçaların hiç kullanılmamış gibi olduğunu size temin ederim çünkü daha 3 gün oldu alalı...(:

fiyat:550 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chymeras01 -- 29 Mart 2009; 18:39:30 >

• 3 parça için 550 tl iyi bir fiyat
  • konu yanlış yerde ikinci el bölümüne açınız aynı konuyu

bu arada hd4850nin 2.el değeri 230-250 arasında yani farketmiyor yeni alınıp alınmadığı bilgilendirmek için söylüyorum
  • iyi bir fiyat çünkü acil satıorm birader malum mali kriz bizi teğet geçmedi çok pis vurdu:S
  • 230-250 aralığında olmasının imkanı olmadığını bilirsin arkadaşım bu kart piyasadaki kendiyle aynı seviyede olup 600 tl den aşağı fiyatı olmayan kartlara elinin tersiyle vurdu.Eğer kullandıysan bilirsin.Ati dersine iyi çalışmış ve bu kartın 0 ını ötv ve kdv indirimi ile 360 tl ye satıyolar,ben alalı üç gün oldu derken bunun araba olmadığını biliyordum.Sadece az kullandığımı yani acil satmam gerektiğini anlatmaya çalışıyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chymeras01

230-250 aralığında olmasının imkanı olmadığını bilirsin arkadaşım bu kart piyasadaki kendiyle aynı seviyede olup 600 tl den aşağı fiyatı olmayan kartlara elinin tersiyle vurdu.Eğer kullandıysan bilirsin.Ati dersine iyi çalışmış ve bu kartın 0 ını ötv ve kdv indirimi ile 360 tl ye satıyolar,ben alalı üç gün oldu derken bunun araba olmadığını biliyordum.Sadece az kullandığımı yani acil satmam gerektiğini anlatmaya çalışıyordum.

sen 2.el bölümüne konunu aç alıcı bulursun kolay gelsin

bölüm burası

http://forum.donanimhaber.com/forumid_265/tt.htm

• malesef o kartın değeri 230-240TL arkadaşın dediği gibi ki o fiyata bile alıcı bulman zor çünkü forumda 250TL civarına özel soğutuculu 4850 ler satılıyor. Ayrıca elindeki 4850 en çok ısınan modelden ayrıca standard saat hızlarıyla çalışıyor. Pahalıya satıldığının farkındayım ama kalitesinden dolayı pahalıya satılmıyor 340TL ye sıfır his iceq4 hd 4850 alabiliyorsun 280TL ye ikinci el satan var düşün artık, bu kart hem daha hızlı hem daha serin çalışıyor. Satışına köstek olmaya çalışmıyorum (ki burası satış yeri değil zaten) elindeki kartın değeri hakkında bir fikrin olsun diye yazıyorum. Birde sana bir tavsiye kartın 3 günlükse gerçekten faturası ve garanti belgesinin resmiyle koy aksi taktirde kimse 3 günlük olduğuna inanmaz, ve 5 aylık kart muamelesi görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dalga mı geçion birader?
    kartın sıfırı zaten en fazla 300tl
    sen iki tane dandik harddisk için 250 tl istiyosun.alacak enayi varsa ben tutmayım

al senin kart 300 tl
    http://www.sanalmarketim.com/urun/cdb2fd5e193a7a98a08506ebf84b88c1/SAPPHIRE-ATI-HD4850(256Bit)512MB-DDR3-AVIVO-16X
    +
    750gb sata2 hdd 260 tl
    http://www.sanalmarketim.com/urun/146d02279c54d265d3c339fd598e7734/WESTERN-DIGITAL-WD7500AAKS-SATA2-750GB-16MB

=560TL
    gıcır gıcır hemde

• zeka die bşe var hekeste aynı deildir sen ve bnde de aynnı deil iki resim arasında sana 50 fark bulurm benmki 4850 nin en son sürümü ve ben pazarlık yapmıorm demedimki kartı ben 260 bırakırım dier ikisinide 180-150 ye bırakcam alan olrsa o zmn alr
  • dostum arkadaş haklı bu kartlar ucuzladı bayağı tartışmaya gerek yok inşallah istediğin fiyata satarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.