Şimdi Ara

ati radeon x1300tx crossfire iş görürmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ati radeon x1300tx ekran kartım var malum oyunları en düşük seviyede oynayabiliyorum.bir tane daha aynısından alsam crossfire yapsam iş görürmü? yada hiç uğraşma doğru dürüst bir ekran kartımı al dersiniz?

Sistemim hakkında biraz bilgi vereyim;
    -Intel® Desktop Board D975XBX2 anakart
    -2GB Kingston 500mhz di sanırım:)
    -intel core 2 duo 6400 2.13ghz işlemci

önerileriniz bekliyorum arkadaşlar şimdien teşekkürler...

• o kart crossfire olmuyor ki

hiç uğraşma yeni kart al sen.

bütçen ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beostar -- 8 Temmuz 2008; 22:16:02 >
  • o kart malesef arkadaşın dediği gibi cf olmuyor. bütceni söyle sanada baba bi kart alalım. sistemin güzel bi 4850 gider sana bütcen fazla ise 4870
  • http://www.fastsilicon.com/graphics-card-reviews/sapphire-x1300xt-crossfire-on-the-cheap-4.html

bence ikinci bir karta 80-90 ytl vermek o kadar iyi bir fikir değil. ama o fiyat aralığında bundan daha iyi bir çözüm olur diyebilecek bir kart da göremiyorum..

beklemek desem? (bu lafı elektronik ürünler için duymayı ben de sevmiyorum ama..)
  • Hocam değil 2 10 tane taksan(ki imkansız) nafile o karta.Atinin 4850 veya 4870 keyfine bak.
  • ben cf oluyo diye almıştım 1.5 sene önce yahu:) olmuyormu gerçekten yazık:) arkadaşlar sisiteme göre bir kart önerirseniz sevinirim bu arada hızlı cevaplarınız için gerçekten teşekkürler kart pahalı bir şey olmasın ama güncel birşey hiç değilse kasanın diğer bileşenleri ile uyumlu olsun bu arada kasam feel hurricane2 550w ama ne akdar gerçekçi bilmiyorum catia solidworks kulalnıyorum solid08de kasmaya başladı görüntüden ekran kartından sanırım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinve

http://www.fastsilicon.com/graphics-card-reviews/sapphire-x1300xt-crossfire-on-the-cheap-4.html

sanırım cf oluyo arkadaşalr:)

cf oluyor. yukarda arkadaşlar yanlış söylemiş.
    Bir de o linkte dikkat edersen kartın o.c'li hali 3dmark'ta cf'den daha fazla puan vermiş
    tabi 3dmark ne kadar kaale alınır bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 8 Temmuz 2008; 22:47:56 >
  • x1300xt nin cf sinin vericeği performans x1950pro dan daha az olur herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinve

merhaba arkadaşlar ati radeon x1300tx ekran kartım var malum oyunları en düşük seviyede oynayabiliyorum.bir tane daha aynısından alsam crossfire yapsam iş görürmü? yada hiç uğraşma doğru dürüst bir ekran kartımı al dersiniz?

Sistemim hakkında biraz bilgi vereyim;
    -Intel® Desktop Board D975XBX2 anakart
    -2GB Kingston 500mhz di sanırım:)
    -intel core 2 duo 6400 2.13ghz işlemci

önerileriniz bekliyorum arkadaşlar şimdien teşekkürler...

O sisteme 9600 gt 4850 veya 3870 olabilir diye düşünüyorum güzel götürür....
  • Google görsellerde Cf çıkışı görmedim demekki google da sorun.:)

Sen bütçeni söyle ona göre kart bulalım sana,o karttan 4 tane taksan da performans alamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.