Şimdi Ara

Atı radeon x1650 FM 2009 için yeterli bir kartmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fm 2009 3d motorundan faydalanmak istiyorum fakat donanım bilgim yok ve yeni ekran kartı alıcam Atı radeon x1650 kartı bu youn için yetermi yeter değil derseniz bi kaç ekran kartı önerirmisiniz ?

• 3d olsa bari berbat.. ^^
    Yeterli gelir kartın..

•  Atı radeon x1650 FM 2009 için yeterli bir kartmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 7 Ekim 2008; 20:31:52 >

• Resimdende anlaşıldığı gibi gayet yeterli olur bence.Ancak işlemci ve ram de önemli bir faktördür göz ardı etmemek lazım
  • dostum çok rahat oynarsın merak etme..

Ben yandaki sistem özelliklerine herşey fulL ne kadar full olsa tartışılır 3d motorunun ama gayet akıcı..

İkinci bir bilgi ise laptopumda bile çok rahat 3d motorunu akıcı bir şekilde oynayabiliyorum ama inan 3d motorunu hiç ukullanmayacaksın yani o kadar güzEL bir oyun ki akluna bile gelmeyecek..

core2duo t7500 2.2ghz işlemci 2 gb ram 8400 GS ekran kartı var bunlarla rahatça oynuyorum
  • arkadaşın dediği gibi ekran kartından önce ram ve işlemci daha önemli zaten aman aman bi grafik olmayacağı ss lerden belli.sonuç olarak kasma kendini bu kadar
  • Bu oyunları bu kadar abartmayın.Sen o kartla fm2012 yi bile çok rahat oynarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangisi için söyledin.. Sistemimdeki kartmı yoksa 8400 mü ?
  • x1650 için sormuş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanberkeren -- 7 Ekim 2008; 21:42:26 >
  • Anladım dğru o kartta iyi br kart.
  • Yeterli gelir ekran kartınız.
  • Fazla bile gelirrr
  • ben o kartla crysis dahil cogu cikan oyunlari normal seviyede oynadim hep bunumu kaldirmiyacak yani guzel bir kart kaldirir
  • 8xaa 16xaf bile açarsın
  • yeterli bencede. zaten orta düzey bir ekran kartı fm için yeterlidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.