Arkadaşlar öncelikle merhaba benim eskiden böyle bir sorunum olmamasına rahmen şimdi olmaya başladı cs 1.6 da oyunda fps çok hareketli diğelim el başlıyacak başladığı anda fps 20-30-40 çatışmalarda 60-50 boşduvara bakarken 99 oluyor :D Neymiş fps_max 101 hadi canım bilmiyoduk böyle şeyler yazmayınız lütfen refreshlock felan demeyiniz akıllıca bir yöntem belirtiniz .
Birde kartıma overclock yaparsam fps artarmı overclock nasıl yapacağım ?
Şimdiden Teşekkürler .
Format at? Eskiden yoksa bi format at önce. Olmadıysa kasanı temizle ekran kartını çıkar şöyle giriş kısımlarını bir silgiyle tozdan arındır tak kasan temiz olsun. Overclock anca 5 FPS falan verir o yüzden şimdilik o karta yapılmaz
yeni format ladım zaten .kasayıda temizledim :S
128mb ekran kartı en düşük çözünürlükte oynadığım halde bunları yaşıyorum
60 FPS'den sonrası zaten çok önemli değil, bak peki Görüntü Modu neye ayarlı? Software mı OpenGL mi DirectX mi? Ekran kartının driverları yüklü mü?
atinin kendi sitesinden yükledim driverları derken bitane driver yüklü işde bide evet open GL
Onu DirectX'e alıp yeniden dene, ve Driverda "AntiAliasing" Özelliği açıksa kapat. Ve oyundan bir oyun görüntüsü alabilir misin?
Direct 3d dr buarada gl_max_sizede 64 dür yani en düşüğü grafik ayarları en düşüktedir fps cfg var kodlarınıda inceledim cfgnin
inceledinmi kardeşim ?
Başka Yardım edebilecek bi arkadaşım yoktu senoyna gibi birçok forum sitelerinden yardım istedim yapamadılar sizdemi?
İşlemcin nedir acaba? RAM kaç? Vallahi o ayarlarda hiç kasmaması lazım ama 32 kişide kasıyorsa işlemci veya ramdan gibi
2 gb 800 ddr2 ram Intel(R) Pentium(R)D CPU 3.00 Ghz(2CPUs)
güncel.
arkadaşım bende de aynı karttan var atitool ile overclock yap 15 fps daha alırsın benim kartta oyunda fps 50-56 gözüküyordu overclock yaptım 66-74 fps arası göstermeye başladı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme