Şimdi Ara

Ati Radeon x300/x550/x1050 Cs1.6 ve Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba benim eskiden böyle bir sorunum olmamasına rahmen şimdi olmaya başladı cs 1.6 da oyunda fps çok hareketli diğelim el başlıyacak başladığı anda fps 20-30-40 çatışmalarda 60-50 boşduvara bakarken 99 oluyor :D Neymiş fps_max 101 hadi canım bilmiyoduk böyle şeyler yazmayınız lütfen refreshlock felan demeyiniz akıllıca bir yöntem belirtiniz .

Birde kartıma overclock yaparsam fps artarmı overclock nasıl yapacağım ?

Şimdiden Teşekkürler .

• Format at? Eskiden yoksa bi format at önce. Olmadıysa kasanı temizle ekran kartını çıkar şöyle giriş kısımlarını bir silgiyle tozdan arındır tak kasan temiz olsun. Overclock anca 5 FPS falan verir o yüzden şimdilik o karta yapılmaz
  • yeni format ladım zaten .kasayıda temizledim :S
  • 128mb ekran kartı en düşük çözünürlükte oynadığım halde bunları yaşıyorum
  • 60 FPS'den sonrası zaten çok önemli değil, bak peki Görüntü Modu neye ayarlı? Software mı OpenGL mi DirectX mi? Ekran kartının driverları yüklü mü?
  • atinin kendi sitesinden yükledim driverları derken bitane driver yüklü işde bide evet open GL
  • Onu DirectX'e alıp yeniden dene, ve Driverda "AntiAliasing" Özelliği açıksa kapat. Ve oyundan bir oyun görüntüsü alabilir misin?
  • tabiki

• inceledinmi kardeşim ?
  • Başka Yardım edebilecek bi arkadaşım yoktu senoyna gibi birçok forum sitelerinden yardım istedim yapamadılar sizdemi?
  • İşlemcin nedir acaba? RAM kaç? Vallahi o ayarlarda hiç kasmaması lazım ama 32 kişide kasıyorsa işlemci veya ramdan gibi
  • 2 gb 800 ddr2 ram Intel(R) Pentium(R)D CPU 3.00 Ghz(2CPUs)
  • güncel.
  • arkadaşım bende de aynı karttan var atitool ile overclock yap 15 fps daha alırsın benim kartta oyunda fps 50-56 gözüküyordu overclock yaptım 66-74 fps arası göstermeye başladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.