Şimdi Ara

Ati rodeon x800 gto sorunu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen birkaç gün içerisinde Ati rodeon x800 gto ekran kartını satın aldım...
    fakat sürücü yüklenmiyor nedenini bi türlü çözemedim...
    normal cd deki programı kurduğumda yine yüklenmediğini gösteriyor...
    cd yi geçtim normal sitesinden kendi modelinin sürücüsünü indirdim yükledim gene aynen soruna dewam ...
    sadece bu modellerde olan genel bi sorunmudur ....
    aynı durumla karşılaşan arkadaş varmı acaba ...
    nasıl bu sorunu çözebilirim ...

Bu üçünü istiyorum :D

Yardımcı olacak arkadaşlara minnettar kalırım...

• taktigin ekran karti aygit yoneticisinde bilinmeyen aygit olarak gorunuyormu veya en azinda vga bagdastirici(onun gibi bir sey) diye gorunuyormu......

eyer gorunmuyorsa ekran kartinin tam oturdugundan emin ol veya bios surumun eskiyse bios guncellemesi yap....
  • atilerde bu tür sorun sıkça oluyor catalyst indirme sadece sitesinden display driver indir ondan önce sistemi registry tareaması yap ve eski catalystten kalma dosyaları sil sorun düzelecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_13

Selam ...
    geçen birkaç gün içerisinde Ati rodeon x800 gto ekran kartını satın aldım...
    fakat sürücü yüklenmiyor nedenini bi türlü çözemedim...
    normal cd deki programı kurduğumda yine yüklenmediğini gösteriyor...
    cd yi geçtim normal sitesinden kendi modelinin sürücüsünü indirdim yükledim gene aynen soruna dewam ...
    sadece bu modellerde olan genel bi sorunmudur ....
    aynı durumla karşılaşan arkadaş varmı acaba ...
    nasıl bu sorunu çözebilirim ...

Bu üçünü istiyorum :D

Yardımcı olacak arkadaşlara minnettar kalırım...

Tam aksine hiç bir sorun yok aynı kartın fireblade olanı bende var.. Şu sıralamayı izle..

1-anakart sürücüsü
    2-NETFRAMEWORK (atilerde bu yüklü olmadan ekran kartını sürücüsü yüklenmez.http://www.inndir.com/program.php?id=30571 22mb)
    3-Ati sürücünü yükle. ( güncel indir..radeon x800 serisini indircenhttp://ati.amd.com/support/driver.html )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 5 Kasım 2007; 11:16:52 >

• arkadaşlar bendede ati radeon 9200 ekran kartı var catalyst 3.9 u yükledim ama olmadı oyunlarda sürekli hata raporu veriyor yardım ederseniz size minnettar kalırım ilginizden dolayı şimdiden teşekkürler
  • Oyunda Arayüz ayarlarına girebiliyormusunuz? Yoksa Oyuna girer iken direkmı hata ile karşılaşıyorsunuz?
  • oyuna giriyorum 5 dk sonra hata raporu alıyorum tüm oyunlarda boyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çok sağolun sorun çözüldü :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_13

Arkadaşlar çok sağolun sorun çözüldü :D

Merak ettimde sorunu nasıl çözdün kardeş...Bende de x2600pro var catalyst 7.8 kurulu idi.7.10 kurmak istediğim zaman hata veriyor.Hata türkçeye çevirdiğim zaman geçersiz sürücü,sisteminizde ati ekran kartı kurulu değildir kontrol ediniz diyor.Ama 7.8 sürmü çok rahat kuruluyor.Siteden sürücü notlarına baktığım zaman 7.10 x2600 pro destek veriyor yani ekran kartı ile sürücü uyumlu ama kurulum olmuyor.Çok ilginçtir yıllardır Nvidia kart kullanıyordum Ati'ye geçiş yaptım ama sürücü problemi yüzünden soğudum desem yeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLord4u -- 8 Kasım 2007; 22:17:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.