Şimdi Ara

Ati x8xx Serisi İletken Kalem Vgpu Mod Çalışması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CanDostum

quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

evet abi dedigin gibi pencilde stabilite yakalamak gercekten guc surekli tazeleyip olcum yapmak gerektiriyor vede vdd - vddq olayina katiliyorum yukarda yazdigimiz gibi ramleri bence kararsizlastiriyorve stabilitesini bozuyor stokla 645 e kadar vuran ramler bu modla 630da tıkandı

birde abi vid olayini nasil yaptiniz onu konusabilirmiyiz seninle bi ara sanırım sana pm atamiyorduk birkac kere pm tesebbusunde bulunmustumda

PM niye atamadığını bilemiyorum,,,,Ayrıca Gökhan dan alabilirsin adresi :)

Vid olayını es geç,,,bir ara İzmir e yolum düşer nasılsa,,,ee bir yerlere gideriz,,,,

lehim gibisi yoktur yaw...

Daha önce söylediğim,çok yararını gördüğüm bir öneride bulunayım...
    ıskartaya çıkmış,veya bozuk,herhangi bir pcb üzerinde (mobo olabilir vga olabilir)alıştırmalar yapın,çok faydasını görürsünüz.

Abi sen Izmir'e gelde gerisini bosver.Mod un kralini yapariz burada Ayirtayim mi yerleri

• yurt dısında bazı adamlar, biraz para karsılıgı x850xt yi cok super bi şekilde modlayıp ayarlayıp sana geri veriyor, yok mu bizim gibi acemiler için boyle ustaca işler cıkartabilecek _?

ornek

Ati x8xx Serisi İletken Kalem Vgpu Mod Çalışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iarwa1N -- 13 Ocak 2006 1:42:13 >
  • mod icin brandy yada mekeyebasvurmali istanmullu arkadaslar adanadada candostum var ama cok meskul birisi diye biliyorum ben gerci hepsi cok meskulde iste uff saat kac oldu gidip yatim
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdus25

yurt dısında bazı adamlar, biraz para karsılıgı x850xt yi cok super bi şekilde modlayıp ayarlayıp sana geri veriyor, yok mu bizim gibi acemiler için boyle ustaca işler cıkartabilecek _?

ornek

maşallah bunasıl bir mod böyle bunu yapmak bişey değilde benim merak ettiğim bunu nasıl bir sistemde kullanıyor soğutma olara wb tarzı bişey olmalı

• quote:

Orjinalden alıntı: HS

quote:

yurt dısında bazı adamlar, biraz para karsılıgı x850xt yi cok super bi şekilde modlayıp ayarlayıp sana geri veriyor, yok mu bizim gibi acemiler için boyle ustaca işler cıkartabilecek _?

ornek

maşallah bunasıl bir mod böyle bunu yapmak bişey değilde benim merak ettiğim bunu nasıl bir sistemde kullanıyor soğutma olara wb tarzı bişey olmalı

Bu sadece techpowerup' daki viperjohn nickli arkadaşın yaptıgı modlara bir ornekti, istenilirse su sogutmalı istenilirse hava sogutmalı modlar yapıyor yani istege baglı, keşke burdada para karsılıgı da olsa boyle modlar yapabilecek deneyimli kişiler olsa diyorum

• quote:

ornek

Bu kartta taktıkları fanlardan bende alıcaktım zamanında ama 1 tanesi 7.5ytl'di vaz gectim

•  Ati x8xx Serisi İletken Kalem Vgpu Mod Çalışması

Volt modsuz hava sogutma ile böle bir değer yakaladım 640*1280

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 15 Ocak 2006 11:00:27 >
  • kart iyi imiş dostum daha ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: FunKsTaR

kart iyi imiş dostum daha ne olsun

acaba X1800xl biosu atsam mı
  • bence deneme bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

Volt modsuz hava sogutma ile böle bir değer yakaladım 640*1280

hocam o nasıl bir karttır oyle

ama 640/1280 için skor dusuk gibi.

Bu benim 598/1240 ta aldıgım skor :

• Pazar pazar karti cizdirmeyin bana şimdi volt modsuz iyi gitmiş sizinkiler
  • buda benim x850xt pe ama değerler düşük gibi nasıl yükseltecem

• ehuuhe abi default hızda 7.1k almışsın zaten bayagı iyi yani, ati tool ile biraz kurcala kartı 7.5 i rahat elde edersin gibime geliyor
  •  Ati x8xx Serisi İletken Kalem Vgpu Mod Çalışması
  • quote:

ehuuhe abi default hızda 7.1k almışsın zaten bayagı iyi yani, ati tool ile biraz kurcala kartı 7.5 i rahat elde edersin gibime geliyor

kurcaladım abdü ama çok fazla değişmedi 630/1290 sanırım sorun benim ddr2 ramlerden 5-5-5-15 de çalışıyor meretler
    ama css nin video gerilim testinde herşey full açık 630/1290 da 178,28 puan alıyor nasıl iyimi sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 16 Ocak 2006 9:40:29 >

• abi 3dmark05 ten aldıgın skoru 598/1240 ta aldım ben, işlemci amd64 3200@ 2.7 ghz ve ramler 200mhz de ve ramler 2.5 - 3 - 3 - 5 1t idi ama 3dmark05 te işlemci ve ramlerin o kadar etkili olacagını sanmıyorum skor ise gayet yeterli
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.