Şimdi Ara

ATİBA TS MAÇINI ALDI LYON MAÇINI VERDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pozisyonda ikiside hatali ama buyuk hata fabride tabiki de. Ilk calimdan sonra onu bosalir bosalmaz vurmaliydi ama cani sagolsun. Futbolda hatalar var. Bu macin da rovansi var. 1 hafta dinlenip lyon macina ic sahada cikacaz. Her futbolcumuz dun oldugu gibi tum kapasotelerini sahaya koyacak. Lyon asla o atmosferden cikabilecek bir takim degil. Ic sahada bile en az 5 tane kritik defans hatasi yaptilar. Degerlendirmedik. Istanbulda degerlendiririz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir gözlem, Atiba tecrübesinde birisi daha akıllıca oynayabilirdi. Fakat uzun süre kendi sahanızda kaldığınız dakikalardı bir noktada konsantrasyon kaybı oldu ve iyi değerlendirdiler...

Fabri iyi bir kaleci fakat zaman zaman o da tuhaf işler yapıyor, keşke orada Atiba daha akıllıca davransaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elin oğlu

quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

İyi maçta Fabri; "Ooo Fabri €100m müthişsin fabri ver de vereyim!"

Kötü maçt Fabri; "Hain herif banka hesapları incelensin tez zamanda kellesi vurula."

Doğrusu bu zaten?

Ne yaparsa yapsın alkışlayacak mıyız?

İyi iş çıkarırsan alkışlanırsın, kötü iş yaparsan eleştirilirsin, olması gereken bu sayın troll kardeşim.

Sorun şu ki, bozuk saat bile günde kere doğruyu gösterir, senin mantığınla en kötü oyuncular bile arada sırada alkışlanmalı, en iyi oyuncular bile arada sırada yerilmeli, sen bu doğru diye inanıyorsan futbol tartışmaya gerek yok, normal futbol literatüründe "Kredi" diye bir terim kullanılır, iyi oyuncuların belli kredisi olur her hatasında yerilmez ki özgüveni düşmesin, tabi sizin takımınız stada gidip hareketi için yuhalamakta serbestsiniz, ben bjk taraftarının komik yanını dikkat çektim yoksa benenah aga.

• atiba takımın en iyisiydi. yine klasını konuşturdu.
  • Gol tamamı ile Fabri'nin hatası hadi ilk topta çalımı yaptın 2. de hemen topu dağa taşa dikmelisin. Atiba'dan önce her büyük maçta ortadan kaybolan, Atiba sayesinde milletin gözünde iyi top oynadığı düşünülen 40 milyon euroluk maestro Oğuzhan'ı eleştirin. Yine leş gibi top oynadı birde kaptan çıkıyor sahaya.
  • Ne boş ne anlamsız laflar bunlar ya?
  • Bu trolun konusuna cevap yazmayacaktım ama

Maçı kaybetmemizin nedeni ne atiba ne fabri

Çoğu suç cenkte pres yok ilerde top tutma yok orta sahan yorulmuş az koş be kardeşim

Ahh abu ahh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Gol tamamı ile Fabri'nin hatası hadi ilk topta çalımı yaptın 2. de hemen topu dağa taşa dikmelisin. Atiba'dan önce her büyük maçta ortadan kaybolan, Atiba sayesinde milletin gözünde iyi top oynadığı düşünülen 40 milyon euroluk maestro Oğuzhan'ı eleştirin. Yine leş gibi top oynadı birde kaptan çıkıyor sahaya.

Oğuzhan iyiydi.

• Alınmayın ama ben bjk taraftarı kadar yanar döner bir topluluk daha görmedim, bi hatada bütün takımı direkt sattınız ne atiba kaldı ne fabri ne şenol güneş ne de cenk tosun

• Atiba ne yaparsa yapsın.Kabuldür benim gözümde.varsın bu turu onun yüzünden kaybetmiş olalım.tek kelime etmem,ettirmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

hele şükür ya kardeşimsin bundan sonra atiba hatalı orda 3 kişi var topu taca atacagına fabrıye donuyosun fabrı topla bulustugu anda 3 kısı etrafında ne yapsın fabrı sonra suclu fabrı

Taca atabileceği yerde çalım atan Fabri'nin hiç suçu yok melek adeta, geçen seneler de Tolga Zengin'in hiç suçu yoktu mesela Brugge ve Lizbon'da geri pas atan veya rakibi Tutamayan oyuncular suçlu

Fabri kadar atibada sucludur taca atibada atabilirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.