Bildirim
atihd5650 ekran kartı oyun ekranı sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yanıp sönen gölgeler oyunun kendi gölgesi olmasın.. ben o oyunu ati x1650 ile bitirmiştim :) -
hayır değil normalkende oynamıştım oyunu -
quote:
Orijinalden alıntı: mytheka
hayır değil normalkende oynamıştım oyunu
Başka oyunlarda da yapıyor mu? -
aynen yapıyor örneğin nfscarbonda bariz belli oluyor görüntü sürekli ileri geri gidip duruyor aynı zamanda yanıp sönüyor gölgeler -
vAllaha bende HD5650 kullanıyorum benim işlemci seninkinden daha iyi ama senin işlemcide güzel sonuçta i5 ama ekran kartı problemi sana özel bir durum bende 1 senedir kullanıyorum bende öyle bir sorun olmadı . Garantiye gönder bence garanti varsa . -
mrk olmadı öyle yapıcam , bide işlemci numarası herzaman performansla orantılı gitmez direk böyle bir kanıya vardıysan yanlış düşünüyosun -
Internette işlemci siralamasina bakarsan ne olduğunu görursun ve tabiki işlemci numaralanmasina bakmaz bu iş -
aga sana işlemcinin özelliklerini sormadım , durup dururken ne alaka maydonoz oldun konuya anlamadım tam olarak. bi daha konu hakkında yorum yapacaksan başlığa bak sidik yarıştırma bölümüne yazarsın artık işlemcini ram ini. -
Kardeş sinirlenmey ne gerek var ben ornek vermek istedim herkes haddini bilmeli yardimci olalim dedik dogru konusmayi bilmelisin! -
aga bence sen doğru konuşmayı bilmelisin, haddimi senden öğrenecekte değilim , yardımcı olduğunda yok malını mülkünü övüyosun başkada bi işe yaradığın yok ,böle bir yardımcı olma olurmu " benim işlemcim seninkinden iyi sana özel bir sorun bu" sağolasın kardeş çok yardımcı oldun , sorunum çözüldü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X