Şimdi Ara

Atiker & Romano & Prins markalarımızda özellikle Direkenjeksiyon & Atmosferik motorlara (Fsi& Tsi& GDİ & Ecobost & Cgi & skyactıve & Sidi) &uygulama yapılan en son teknolojik sistemler & montajları & ve merak edilenler Hakkı'nda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
336
Cevap
5
Favori
6.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.facebook.com/yusuf.koparan.94/posts/10154072541821600
    2015 Opel astra 1.6 .125hp Atiker Gold & 2009 Ford Fıesta 1.4 Atiker Gold LPG montajlarımız başladı hayırlı olsun araç sahibi kullanıcılarımıza bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUSUFPRİNSİZMİR -- 19 Mart 2016; 11:18:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://youtu.be/zVGR7DIhow8
    Hyundai ix35 2013 model gdi motor prins sıvısistem directliqoumax montajı sonrası ertesi gün sabah geldik çalıştırma videosu ve araç direk LPG ile çalıştı tek marş değerli kullanıcılarımıza bilgilendirme amaçlıdır teşekkürler Yusuf koparan Prins izmir

• Merhabalar..
    Donanımhaber'den tanıştığım Yusuf abim ile bir türlü randıman alamadığım, gaz ayarı tutmayan tomasetto marka lpg kitini komple Atiker gold ile yusuf abime değiştirttim. Gayet güzel, disiplinli bir çalışma oldu. İnanın arabamın motor kısmını tanıyamadım. Öncesi karman çorman gelişi güzel kablo doluydu. Eve gelirken 52km yol yaparak geldim. Benzin/gaz hiç farkedilmiyor. Sanki motor benzinlide gibi performans veriyor. Değerli Yusuf abime ve ekibine çok teşekkür ederim

Montaj sonrası kendim çektiğim foto
    Bu mesaja eklenen görseller:

Atiker & Romano & Prins markalarımızda özellikle Direkenjeksiyon & Atmosferik motorlara (Fsi& Tsi& GDİ & Ecobost & Cgi & skyactıve & Sidi) &uygulama yapılan en son teknolojik sistemler & montajları & ve merak edilenler Hakkı'nda

• Sevgili kardeşim Cihan çok teşekkür ediyorum değerli yorumların için evet seni tomaseto karmaşasından kurtardık kendinde Manisa'n geldin gördün Nasıl bir organizasyon içinde olduğumuzu bu işi aşk ve sevgile profesyonel çalışmamızı gördün Atiker Gold hayırlı olsun eline ayağına sağlık bol tasarruf dolu günler dilerim kardeşim selamlar saygılar sunuyorum Yusuf koparan izmir ve de için

• https://www.facebook.com/yusuf.koparan.94/posts/10154073788416600
    Bu haftanın don montajları tamamlandı 2016 Opel astra ve 2009 Ford Fıesta Manisa ya hayırlı olsun onlarda artık Atiker Gold LPG li oldu Türkiye için çalışıyoruz 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🚗🚗🚗 Yusuf koparan İzmir

• merak ediyorum 2012 sonrası c180 turbo cgi motorlarada lpg yapabiliyormusunuz ?
  • https://www.facebook.com/yusuf.koparan.94/posts/10154079146451600
    0 km de Hyundai tucson gdi Araçlarımıza prins sıvısistem R115 sertifikalı orjinal lisanslı patentli directliqoumax montajlarımız başladı 4.cü tucson ve 116.cı prins sıvısistem Türkiye ye hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SiZoKoLiK

Merhabalar..
    Donanımhaber'den tanıştığım Yusuf abim ile bir türlü randıman alamadığım, gaz ayarı tutmayan tomasetto marka lpg kitini komple Atiker gold ile yusuf abime değiştirttim. Gayet güzel, disiplinli bir çalışma oldu. İnanın arabamın motor kısmını tanıyamadım. Öncesi karman çorman gelişi güzel kablo doluydu. Eve gelirken 52km yol yaparak geldim. Benzin/gaz hiç farkedilmiyor. Sanki motor benzinlide gibi performans veriyor. Değerli Yusuf abime ve ekibine çok teşekkür ederim

Montaj sonrası kendim çektiğim foto
    Bu mesaja eklenen görseller:

Atiker & Romano & Prins markalarımızda özellikle Direkenjeksiyon & Atmosferik motorlara (Fsi& Tsi& GDİ & Ecobost & Cgi & skyactıve & Sidi) &uygulama yapılan en son teknolojik sistemler & montajları & ve merak edilenler Hakkı'nda

Merhabalar hayırlı ugurlu olsun.

Birkaç sorum olacak.
    Sistem komple herşeyi ile değişiyormu?
    Tank şamandra kalıyor mu? Birde fiyat olarak ne ödediniz? Benimde aklımda var sistemi komple değişmek.

Birde hocam, tekrar muayene, işleme vs ne gibi prosedurler var?

Bilgilendirebilirseniz beni çok mennun kalırım.

Yusuf ustamızında eline sağlık bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• stuff2 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar evet 2014 yeni kasa Mercedes c180 cgi montajı yaptık hiç bir sıkıntı yok yok efendim ama bu araçda motor kodu önemli sistem açısından montaj uygulama yapılabilmesi açısından

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Evet efendim sistemin bakır borusuna kadar herşeyi söktük hiç bir parçası kalmaksızın 0 dan montajını uyguladık Atiker Gold kiti taktık kardeşimiz cihan tomaseto cihazında sıkıntı vardı

• Fiyat olarak nedir Yusuf ustam?
    Birde prosedür nedir?
    Yeni takılmış gibi her işlem tekrarlanıyor mu muayene vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 21 Mart 2016; 17:11:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YUSUFPRİNSİZMİR kullanıcısına yanıt
    Yusuf usta merak ettiğim bir hususu size sormak istiyorum. Tucson lara taktığınız sıvı sistem için yaptığınız paylaşımlarda sistemin özellikle R115 sertifikalı olması hususunu özellikle belirtiyorsunuz. Bu sertifika araca ayar yapmaya gerek olmaması, direk araç modeline uygun program yüklendiği anlamına mı geliyor. Marka ismi zikretmek belki uygun olamayabilir ama şuan sıvı sistemle alakalı 2 büyük firmanın adı geçiyor, prinsin diğer firmaya göre üstün olduğu noktalar varsa, bunları paylaşırsanız sevinirim. iyi çalışmalar.
    işin aslı öyle bir araba bakıyoruz ama lpg uygulanabilmesi durumunda makyajlı c180 cgi da ne tür farklılıklar olabiliyorki uygulanamıyor ?
  • av_avi A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncelikle Google da R115 diye yazarsanız göreceksiniz bu sertifika dünyada bu tarz patentli sistemlerin en üst kalite belgesi demektir ve R115 belgeli demek o sistemin parçalarının tamamen aracın orjinal parçası olarak görülmesi demektir ve orijinal dediğimiz fotoğrafta gördüğünüz gibi dünyada sadece prins de bulunan Ecu da kendi aracına özel üretim ve yazılımı yapan tek firma prins dair her araç ve modeline göre ayrı elektronik beyin vardır örnek tucson,Kuga,Volvo , Mercedes, KIA ,Mazda , gibi onlarca araca özel dir selamlar saygılar sunuyorum efendim

• Selam 2013 Ford fiesta 1.6 power shift arabam var senede 10.000-12.000 arası yapıyorum çoğunluk şehir içi oluyor çok para kaçırmadan atiker microfast taktırmak istiyorum ama şu 30.000-40.000 km arası sübap eritme olayı ve arabanın uyumu beni çok korkutuyor fikirleriniz benim için önemli konu açılalı 1 seneden fazla olmuş ama umarım biran önce görür ve birşeyler yazarsınız 1-2hafta içinde taktırmak istiyorum kolay gelsin
    husamettinyardim@hotmail.com mail atarsanız sevinirim iyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Lütfen yanlışım varsa düzeltin, yani ben aracıma prins taktırdığım zaman ecu aracıma özel yazılım yüklü şekilde geliyor ve takılıyor, montaj yapan usta ekstra ayar işiyle uğraşmıyor.
  • https://www.facebook.com/yusuf.koparan.94/posts/10154087737791600
    0 km tucson prins sıvısistem montajlarımız devam ediyor R115 belgeli lisanslı kitlerimiz Hollanda desıng by Yusuf koparan İzmir

• av_avi A kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle oluyor her araca özel yazılım ve ayrı Ecu geliyor ve biz sistemi uyandırıp formatlıyoruz araç sistemi okuyup devam ediyor efendim R115 belgeli dediğimiz bu araçların özel sistemi yani kullanmış olduğumuz parçalar dünya da aracın orjinal parçası olarak görünüyor en önemli konu da Budur

• http://youtu.be/dKRQF7zPgT4
    0 km tucson prins sıvısistem directliqoumax montajımız sonrası performans & sistem tanıtımı ve demo testi değerli araç sahiplerine bilgi amaçlı yusuf koparan İzmir

• https://www.facebook.com/yusuf.koparan.94/posts/10154093721436600
    2011 model jeep Compas 2.0 & 2011 Ford Focus araçlarımıza Atiker Gold LPG montajlarımız başladı sektörün amiral gemisi Atiker
    Not jeep Compas aracımıza daha öncede Türkiye de ilk Atiker Gold uygulaması yapmıştık uzun Zaman önce 2013 model idi bu araç sahibine o kullanıcının referansı üzerine gelmiştir hayırlı uğurlu olsun 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.